Binnaz Abla

canim valla arastirmak lazim sikayet olarak bize ulasindan yazabilirsiniz sizde ben yazdim bakalim ne cikacak

Ben yazdım olan biten herşeyi en ince detayıyla hem de.. Puanımı iade etmişler sağolsunlar.. Şikayetimin de yönetime iletildiğini söylemişler... Ben çok güveniyorum binnaz abla sitesine.. Gereğini yaparlar umarım.. Bu işin peşini de kesinlikle bırakmaya niyetim yok!!

cok iyi yapmissin canim.bende cok merak ediyorum.Bende defalarca baktirdim guvenimi zedeleyecek birsey iki gun onceye kadar olmamisti ayrica zannetmiyorum ki iki profil tek kisiye ait olsun..Ona gore seciyorlardir falcilarinida ne bileyim anlamadim ki

Son düzenleme:

Buraya ilk üye olduğumda bi gerginlik yaşamıştık seninle.Ama ben unuttum ve gerçekten bu duruma çok üzüldüm.Umarım dediğin gibi gereği yapılır ve gerçek ortaya çıkar.Böyleleri umarım elenir ve dürüstçe işini yapanlar yoluna devam eder.

kızlar dayanamadım yıne tahaya yolladım ben gercekten bınnaz abla sıtesınden soğmaya başladım guvenıyoruz sonra neler oluyo saka gıbı gercekten faldanda vazgecemedım boyle bı hal

kızlar dayanamadım yıne tahaya yolladım ben gercekten bınnaz abla sıtesınden soğmaya başladım guvenıyoruz sonra neler oluyo saka gıbı gercekten faldanda vazgecemedım boyle bı hal

canim tahaninkinden bilgi verirmisin nasil diye.bana verdigi tarihi hala bekliyorum da..

canim tahaninkinden bilgi verirmisin nasil diye.bana verdigi tarihi hala bekliyorum da..

tamam bıtanem bende cok buyuk bı salaklık yapıyorum ılışkımde ondan baktırdım benımkı okuzun tekı kıskandırmak ıcın yaptıgı seyler vardı bana ben hıc kıskanc bı ınsan degılımdır yanı 2 sene once degıldım :) sımdı manyak oldum durmadan bana o anlattıgı kızı soyluyorum anlatıyorum konuşuyorum kafama taktım abuk sabuk bı hale geldık tabı bana soguk davranınca yada aklı başka yerde olunca hatsaffaya cıkıyo o yuzden bı ıcım rahatlısın ıstıyorum nesıbe bana hep sus derdı altan al derdı ve aılemızı herseyı farkılılıkları bıldı onun aılesı kapalı benımkıler acıktır onları bıldı bılgı vermedıgım halde ve benı degıstırmeye calıştıgını dedıklerınıde yapmaya calıştım nesıbeyı onerırım ama tahayıda yollasın bakalım yazıcam :)

canim seni cok iyi anliyorum..Gercekten sevdigin insanlar icin bazen yapamayacagin sey olmuyor.Insanin huyu suyu bile degisebiliyor.Ama bence sen kendine sunu sor BEN mutlumuyum..hep bu sekilde kafanda kurarsan her sekilde kavga gurultu olur.O dedigin kizi ne kadar ortaya getirirsen,onun gozunde farkinda olmadan yuceltmis olursun bence tatlim..Bir fikir tabi asla ogut veriyor gibi gozukmek istemem..

cok dogru soyluyosun bende farkındayım cok mantıklı bı ınsan olsamda ılışkıde olamıyorum ozellıkle boyle konularda ınsallah duzelır hersey haber verıcem falım yorumum gelsın ve ben cok acıklama yapıyorum galıba yapmamam lazım fallarda falcılar ona gore yorumda bulunuyo abarttık valla bu fal ısını

bende cok aciklama yapardim artik yapmiyorum canim.Ben tahayi severim mantiklidir bakalim neler diyecek

Bir aydir bu internetten fal olayina bayaga para harcadim ve su an o paraya inanin cok aciyorum aptallik etmisim cogu sif tekrar baktiriyim diye cok olumlu konusmus bazilarinin falinin benle ilgisi yok begendiklerimdende rezzanin disinda gelecegi tutturan olmadi rezzanada yeterince baktirdim artik bu fal olayini kapatcam sanirim cunku bu forumuda reklam amacli kullananlar var bazen hissediyorum ama bisey yazmiyorum fal elektrik isi zor is gercekten senelerdir fal merakim var dedigi cikan cok cok nadirdir burdaki son olayada gercekten uzuldum birileri bizi kandirmaya calisiyosa allaha havale ediyorum

aynen canim guvenip nelerimizi anlatiyoruz..Umarim icimiz feraha kavusur.Reklam vs bana gore hikaye.Baktiran memnun kalmazsa 1-2 sonra biter gider yani.Sanki dunyaca unlu kahinlermi..Bizde bile bile iste ozel yada gunluk hayatimizdaki belirsizliklere tahammul edemedigimiz noktada fala sariliyoruz,:2:

Kesinlikle katiliyorum sana parayi da gectim insanlarin umutlariyla oynamalari daha kotu bence. Kotu bir durumda hemen fala sarilip aslinda duymak istedigimiz seyleri soylemelerini bekliyoruz aslinda bir nevi terapi gibi oyle bakmak en iyisi koru korune baglandiginda buyuk bir hayal kirikligi oluyor.

bende cok aciklama yapardim artik yapmiyorum canim.Ben tahayi severim mantiklidir bakalim neler diyecek

canım yorumum geldı ve sana ıctenlıkle bunu dıyebılırım benımkını resmen bılmış kışılık olarakta her turlu huyunu bılmış bana olabılıcek seyler soyledı ve gayet uzun bı faldı bu dıkkatımı cektı bı suru sıtede baktırdım ama bu kadar uzun hıc bı yorumum gelmemıstı uzun ve detaylı tabıkıde bastan savma degıl kesınlıkle onerıyorum nesıbeden sonra bırını daha buldum bu arada seval erdal dı galıba bayanın adı onunda kahvesını onerırım bana ısım soylemıştı ve hıc bılemeyecegı benım hıc sormadıgım bı ısımdı cok sasırmıstım dedıgıde oldu

canimmm sagol anlattigin icin.Bende memnun kalmistim insan ozenilmis fali anliyor.Sevvale bende baktirdim onuda severim ama maalesef iste cikmiyor mevcut durumu bilsede tatlim.Nesibede bana bakmis gecen eski iki falini okudum ama maalesef benim enerjim onunla tutmadi..rahatladinmi biraz daha:)

Sevval erdal canim ondan bende cok memnun kalmistim tek sorun yazili olmasiydi sesli fali daha samimi buluyorum ve fali biraz kisaydi ama digerlerinin sayfalarca yazip bilemedigi bi suru seyi bildi

ıste bıtanem rahatladım ama ne gelıyosa basıma bu ınadımdan gelıyo :) kızın takıpcısı oldum hahha ahh bıde gorsen kıskandıgım tıpı kendıme sasırıyorum ama her ınsanın basına gelır heralde .D

Acaba diyorum Binnazabla da dusuk puanlilar daha mi iyi belki de insanlar gercekleri soyledikleri icin dusuk puan veriyorlardir:44: Bir de Binnazablada en yuksek puan 98 o da cok az kiside varken neden fal sepetinde herkes neredeyse 100 puanda? Binnazda daha cok fal bakildigi icin ortalama mi dusuyor acaba yoksa falcilari mi daha kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…