Binnaz Abla

Artik o kiza olan hassasiyetini belli etmemeye cali canim..Olmazmi hepimize oluyor zaman zaman.Bende tam bir dedektifimdir ne yapar eder bulurum ama iyi birseymi hayir..Cok yipratici..Erkekler bazen ne yaptiklarini kendileride bilmiyorlar

Kızzlaarr şuna bir açıklık getireyim, kurunun yanında yaşı da yakmayalım.. Binnaz abla sitesine benim hala güvenim tam.. Eminim birşeyler yapacaklarına.. Sırf böyle biri ya da birileri çıktı diye bir bütünü silip atamayız..

Fal iyi birşey değil elbette ama sonuçta orda işini hakkıyla yapan bir sürü insan var.. Diğer sitelerde olduğu ya da olabileceği gibi burda da Cansın çıktı.. Bence diğer sitelerde de var ama kendilerini belli etmiyorlar.. Eee ne yapalım o zaman falsepetine de falaleme de gitmeyelim mi?

Nesibe ne olacak o zaman? (Hani birçoğumuzun yakalamakla uğraştığı), ya da Rezzan abla ne olacak?? Aynı şekilde binnaz ablada Açelya ne olacak?? Şimdi bi tane çürük yumurta çıktı diye atalım mı hepsini? Hangimizin gönlü razı olur buna?

açıkçası benim içim elvermez.. Sizinle de paylaşmadan edemedim.

para ile fal bakılmaz. öyle kişilere güvenmeyin... paranın olduğu yerde fal olmaz...

Canim haklisin tabiki ama sif bu olaylar icin degil en begendiklerimin bile gelecekle ilgili dedikleri cikmiyo o yuzden umudum kalmadi artik senelerdir ne icin kime baktirsam bu boyle bide gecen yazdim ya acelya bir hafta arayla iki falinda tam zitti seyler soyledi sordugumda baktirali az zaman oldugu icin boyle olmustur hangisine dikkat etmen gerektigini bilmiyorum dedi bende dort puan verdim siz olsaniz bes verir miydiniz bilmiyorum ama zaten beni sasirticak seylerde bilmemisti olabilir elektrik meselesi suclamiyorum ama bugun bana face ten mesaj atmis merak ettim niye dort verdin ben sana aciklamasini yapmistim dedi bu benim hic hosuma gitmedi uzuldum hos bir davranis degildi bence paylasmak istedim buarada bunuda canim

o zaman soylesinler bir bildiri ile ,cok az araliklarla fal baktirmayin diye.Hangi acilimi secmemiz gerekir vs .O sana hesap soramaz musteri her zaman haklidir.Ne hirs bu boyle anlamadim..Iyi yapmissin 4 vermekle

Canım falı çıkmayanlar konusunda bişey diyemem elbette, benim de var çıkmayan fallarım Ancak sana daha önce de söyledim diye hatırlıyorum, -yanılıyorsam düzelt lütfen- tarot gerçekten sık bakıldığında saçmalarmış yani Açelya'ya katılıyorum bu konuda ben..
Falı beğenmemene de bişey diyemem çünkü enerji işi bilirim..

faceten sana mesaj atmasına neden bozulduğuna bir anlam veremedim ama ne yalan söyliyim.. Merak etmiş sormuş neden 4 verdiğini.. Üzülmüş belli.. O bizim tanıdığımız birçok falcıya pek benzemiyo, fazla duygusal biri..iyi niyetinden şüphen olmasın hiç canım benim.. Ben de bunu paylaşmak istedim seninle :)

Ben o gerginliği unutmadım, hatanı anlayana kadar da unutabileceğimi sanmıyorum.. Ama mesajına teşekkür ederim..

Bu siteyi ne zamandır takip ediyorum.Bugünde üye oldum.Burda anlatılan tüm falcılara fal baktırmış biri olarak rezzan abla,nesibe ,ilkay ,haleh nerdeyse hepsi evet durum analizleri süper ,ama mart ayından beri hala beklemedeyim mayıs ,haziran ,temmuz ,ağustos ve şimdide eylül bu tarihler böyle uzayacak gibime geliyor.
inşallah herşey herkesin gönlüne gibi olur ama sanal aleme bu kadar para vermektense bence iyi bir medyum bulup paraya kıymak en iyisi gibime geliyor.

o zaman soylesinler bir bildiri ile ,cok az araliklarla fal baktirmayin diye.Hangi acilimi secmemiz gerekir vs .O sana hesap soramaz musteri her zaman haklidir.Ne hirs bu boyle anlamadim..Iyi yapmissin 4 vermekle

Bencede haklisin nesibe gibi fali iade etse daha makbule gecerdi neyse artik olan oldu

Ben cok guvendigim insanlardan oyle kaziklar yedimki ailemde dahil o yuzden hic gormedigim birine kosulsuz guvenmem imkansiz tabiki herkesin dusuncesi kendine ama bana hesap sorar gibi niye dort verdin demesi puanin pesine dusmus gibi davranmasi benim hosuma gitmedi iyi niyetlidir bilemem tanimiyoruz hicbirini sadece benim hosuma gitmedi canim

. Açelya ya ilk baktırdığım tarotu genel olarak beğendiğim için ben de yakın zamanda ikinciyi yolladım ondan memnun kalmasam da 5 yıldız verdim Açelyanın tavrını ve konuşmasını sevdiğim için. Falcılar bir günde çok fal almamalılar belki de, bazıları sürekli online ve 20 ye yakın fal alınca enerjileri düşüyor bence. Ayrıca Bir daha tarot baktırmam sevmiyorum çok genel anlamlar çıkıyor ama istediğin yıldızı vermek sana kalmış faceten hesap sorar gibi mesaj atmasa daha iyi olurdu ben de rahatsız olurdum sanırım.

Dogrulugu kanitlanana kadar herkes sucsuzdur

Beeyyzzaa, Cansının olduğu düşündüğün kişi Rezzan, Şevval, Fahriye ve Açelya içinden biri olması lazım senin mantığına göre daha önce fal baktıklarınızı hatırlayın demışsin dahha önceki iletilerde. Cansın'ın bana söylediği her şey doğruydu ve ben bu kişiler dışında kimseye fal baktırmadım binnazablada ve faceten de bağlanmıyorum fal baktırırken. Bu olay ne çıkıcak onu da çok merak ediyorum. Bu arada daha önce dediğim gibi, diğer yeni gelen Serra ya da baktırdım fal puanım olduğu için ve yeni geldikleri için ikisini de denedim ve ikisi de cümle cümle aynı şeyleri bilmişler işte bu yüzden bu forumu buldum internetten bir tek beni mi bu kadar bildiler diye araştırırken ve yeni iki kişinin de bu kadar paralel bir şekilde bilmesi garip geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne kadar merakliyiz sevmedigimiz uyusmadigimiz birilerini direk karalamaya hayir bide kocaman insanlariz. Sana keainlikle katiliyorum madem oyle herseyi biliyo cok guvendigimiz biri olmali defalarca fal baktirip her seyi anlattigimiz rezan abla mi yapcak nesibe mi yapcak boyle bi seyi imkansiz. Bence isimize gelmeyen 3 5 cumle soylendi diye ortaligi yikmanin alemi yok. Beyza ablam yasindasin sanirim 30 yasindasin aramizda 10 yas var ama ben cok fazla takildigini dusunuyorum. Nesibeyi savunurkende bu yenj falciyi yererkende biraz abarttigini düşünüyorum dedigim gibj ablam yasindasin ve seni seviyorum kirilma bana

Aslında Beeyyzzaa şüphelenmekte haklı ben de şüphelendiğim için araştırdım ama sadece daha önce fal baktırdıklarımız olamaz ben dediklerim dışında baktırmadım ve çoğuna da çok zaman geçti baktıralı . Genel soru sorarım bilgi vermem detaylı belki son soru kısmında birazcık daha ama dediğim gibi bu iki kişiye çok genel bir soru sormama rağmen daha önce kimsenin bilemediği şekilde ve paralellikte bilmişler. Sanırım Beeeyyzzaa da bilinemeyecek gibi bir detay bildiği için şüpheye düşmüş.yakında çözülür biz de merakımızdann kurtuluruz umarım.

Tatlım olayı bilmediğin için yazıyorsun ordan ama sana şöyle diyeyim...Senin face sayfandaki Resiminde kullandığın aksesuarı söyleyip,bur da kurduğun durumunla ilgili cümleler dışında bir şey duymadın bir fal gelirse karşına ne yaparsın???? olay işimize gelmeyen 3-5 kelime değil..Olay Nesibe de değil...Çarpıtmayalım konuları Lütfen...Arkadaşımızın magduriyeti kullanılıyor..

Ben hiç bir zaman facebook sayfamdan bağlanmadım soyismimi falan da vermem direkt olarak sadece başka yerde kullanmadığım emailimi ve genel sorumu yöneltiyorum işte buna rapmen bildikleri için şaşırıyorum

Ahh keske ozel olmasada acelyaya gonderdigim fali sorimla beraber atabilsem atabilsem size. Fali atabilirim sorun degil ama sorum cok ozel. Ben hic bi kizdan bahsetmedigim halde sanki bahsetmisim gjbi o kiz demelerini djnletebilsem. Ama ben hic acelyadan suphelenmedim. Gerek yok cunku. Hayir falci bisey bilmese kizmamizi sinirlenmemizi anliyorum da cok sey bildi diye bu sjnir niye

Olaui bastan sona okudum kimseninde facebook fotografimdaki takilari bildi diye bi yorum yazdigini gormedim gorseydim zaten yuh yuzde yuz haklisin derdim. Nesibeye de asla laf etmem com sevdigimi hep soylerin sen yukarsaki yazimdan olayi nesibeye kaydirdigimi da nerden cikardin onu anlamadim

ayrica tatlim bu dunyada en samimiyetsiz buldugum hitap sekli bu bir. Ayrica yaziyorsun ordan gibi kavga meyilli sozler sarfetmenin alemi ne anlamadim. Ne kadar meraklisiniz tartisma cikarmaya. Ben oyle bi sey yok asla demiyorum kanitlayana kadar bu kadar yuklenmeyin diyorum hepsi bu.

Son düzenleme:
sadece bir şüphe düşmüş bana da düştü bu kadar bilinmesi ve iki yeni kişinin de böyle bilmesi ve ikisinin de yalnız yazılı bakıyor olması bizi şüpheye düşürdü. Tabii ben aksini isterim çünkü güzel yorumlar yapmışlar falım doğru çıksın isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…