- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
ıste bıtanem rahatladım ama ne gelıyosa basıma bu ınadımdan gelıyo :) kızın takıpcısı oldum hahha ahh bıde gorsen kıskandıgım tıpı kendıme sasırıyorum ama her ınsanın basına gelır heralde .D
Bir aydir bu internetten fal olayina bayaga para harcadim ve su an o paraya inanin cok aciyorum aptallik etmisim cogu sif tekrar baktiriyim diye cok olumlu konusmus bazilarinin falinin benle ilgisi yok begendiklerimdende rezzanin disinda gelecegi tutturan olmadi rezzanada yeterince baktirdim artik bu fal olayini kapatcam sanirim cunku bu forumuda reklam amacli kullananlar var bazen hissediyorum ama bisey yazmiyorum fal elektrik isi zor is gercekten senelerdir fal merakim var dedigi cikan cok cok nadirdir burdaki son olayada gercekten uzuldum birileri bizi kandirmaya calisiyosa allaha havale ediyorum
Kızzlaarr şuna bir açıklık getireyim, kurunun yanında yaşı da yakmayalım.. Binnaz abla sitesine benim hala güvenim tam.. Eminim birşeyler yapacaklarına.. Sırf böyle biri ya da birileri çıktı diye bir bütünü silip atamayız..
Fal iyi birşey değil elbette ama sonuçta orda işini hakkıyla yapan bir sürü insan var.. Diğer sitelerde olduğu ya da olabileceği gibi burda da Cansın çıktı.. Bence diğer sitelerde de var ama kendilerini belli etmiyorlar.. Eee ne yapalım o zaman falsepetine de falaleme de gitmeyelim mi?
Nesibe ne olacak o zaman? (Hani birçoğumuzun yakalamakla uğraştığı), ya da Rezzan abla ne olacak?? Aynı şekilde binnaz ablada Açelya ne olacak?? Şimdi bi tane çürük yumurta çıktı diye atalım mı hepsini? Hangimizin gönlü razı olur buna?
açıkçası benim içim elvermez.. Sizinle de paylaşmadan edemedim.
Canim haklisin tabiki ama sif bu olaylar icin degil en begendiklerimin bile gelecekle ilgili dedikleri cikmiyo o yuzden umudum kalmadi artik senelerdir ne icin kime baktirsam bu boylebide gecen yazdim ya acelya bir hafta arayla iki falinda tam zitti seyler soyledi sordugumda baktirali az zaman oldugu icin boyle olmustur hangisine dikkat etmen gerektigini bilmiyorum dedi bende dort puan verdim siz olsaniz bes verir miydiniz bilmiyorum ama zaten beni sasirticak seylerde bilmemisti olabilir elektrik meselesi suclamiyorum ama bugun bana face ten mesaj atmis merak ettim niye dort verdin ben sana aciklamasini yapmistim dedi bu benim hic hosuma gitmedi uzuldum hos bir davranis degildi bence paylasmak istedim buarada bunuda canim
Canim haklisin tabiki ama sif bu olaylar icin degil en begendiklerimin bile gelecekle ilgili dedikleri cikmiyo o yuzden umudum kalmadi artik senelerdir ne icin kime baktirsam bu boylebide gecen yazdim ya acelya bir hafta arayla iki falinda tam zitti seyler soyledi sordugumda baktirali az zaman oldugu icin boyle olmustur hangisine dikkat etmen gerektigini bilmiyorum dedi bende dort puan verdim siz olsaniz bes verir miydiniz bilmiyorum ama zaten beni sasirticak seylerde bilmemisti olabilir elektrik meselesi suclamiyorum ama bugun bana face ten mesaj atmis merak ettim niye dort verdin ben sana aciklamasini yapmistim dedi bu benim hic hosuma gitmedi uzuldum hos bir davranis degildi bence paylasmak istedim buarada bunuda canim
Buraya ilk üye olduğumda bi gerginlik yaşamıştık seninle.Ama ben unuttum ve gerçekten bu duruma çok üzüldüm.Umarım dediğin gibi gereği yapılır ve gerçek ortaya çıkar.Böyleleri umarım elenir ve dürüstçe işini yapanlar yoluna devam eder.
o zaman soylesinler bir bildiri ile ,cok az araliklarla fal baktirmayin diye.Hangi acilimi secmemiz gerekir vs .O sana hesap soramaz musteri her zaman haklidir.Ne hirs bu boyle anlamadim..Iyi yapmissin 4 vermekle
Canım falı çıkmayanlar konusunda bişey diyemem elbette, benim de var çıkmayan fallarımAncak sana daha önce de söyledim diye hatırlıyorum, -yanılıyorsam düzelt lütfen- tarot gerçekten sık bakıldığında saçmalarmış yani Açelya'ya katılıyorum bu konuda ben..
Falı beğenmemene de bişey diyemem çünkü enerji işi bilirim..
faceten sana mesaj atmasına neden bozulduğuna bir anlam veremedim ama ne yalan söyliyim.. Merak etmiş sormuş neden 4 verdiğini.. Üzülmüş belli.. O bizim tanıdığımız birçok falcıya pek benzemiyo, fazla duygusal biri..iyi niyetinden şüphen olmasın hiç canım benim.. Ben de bunu paylaşmak istedim seninle :)
. Açelya ya ilk baktırdığım tarotu genel olarak beğendiğim için ben de yakın zamanda ikinciyi yolladım ondan memnun kalmasam da 5 yıldız verdim Açelyanın tavrını ve konuşmasını sevdiğim için. Falcılar bir günde çok fal almamalılar belki de, bazıları sürekli online ve 20 ye yakın fal alınca enerjileri düşüyor bence. Ayrıca Bir daha tarot baktırmam sevmiyorum çok genel anlamlar çıkıyor ama istediğin yıldızı vermek sana kalmış faceten hesap sorar gibi mesaj atmasa daha iyi olurdu ben de rahatsız olurdum sanırım.Canim haklisin tabiki ama sif bu olaylar icin degil en begendiklerimin bile gelecekle ilgili dedikleri cikmiyo o yuzden umudum kalmadi artik senelerdir ne icin kime baktirsam bu boylebide gecen yazdim ya acelya bir hafta arayla iki falinda tam zitti seyler soyledi sordugumda baktirali az zaman oldugu icin boyle olmustur hangisine dikkat etmen gerektigini bilmiyorum dedi bende dort puan verdim siz olsaniz bes verir miydiniz bilmiyorum ama zaten beni sasirticak seylerde bilmemisti olabilir elektrik meselesi suclamiyorum ama bugun bana face ten mesaj atmis merak ettim niye dort verdin ben sana aciklamasini yapmistim dedi bu benim hic hosuma gitmedi uzuldum hos bir davranis degildi bence paylasmak istedim buarada bunuda canim
Kızzlaarr şuna bir açıklık getireyim, kurunun yanında yaşı da yakmayalım.. Binnaz abla sitesine benim hala güvenim tam.. Eminim birşeyler yapacaklarına.. Sırf böyle biri ya da birileri çıktı diye bir bütünü silip atamayız..
Fal iyi birşey değil elbette ama sonuçta orda işini hakkıyla yapan bir sürü insan var.. Diğer sitelerde olduğu ya da olabileceği gibi burda da Cansın çıktı.. Bence diğer sitelerde de var ama kendilerini belli etmiyorlar.. Eee ne yapalım o zaman falsepetine de falaleme de gitmeyelim mi?
Nesibe ne olacak o zaman? (Hani birçoğumuzun yakalamakla uğraştığı), ya da Rezzan abla ne olacak?? Aynı şekilde binnaz ablada Açelya ne olacak?? Şimdi bi tane çürük yumurta çıktı diye atalım mı hepsini? Hangimizin gönlü razı olur buna?
Beeyyzzaa, Cansının olduğu düşündüğün kişi Rezzan, Şevval, Fahriye ve Açelya içinden biri olması lazım mantığa göre çünkü Cansın'ın bana söylediği her şey doğruydu ve ben bu kişiler dışında kimseye fal baktırmadım binnazablada ve faceten de bağlanmıyorum fal baktırırken. Bu olay ne çıkıcak onu da çok merak ediyorum. Bu arada daha önce dediğim gibi, diğer yeni gelen Serra ya da baktırdım fal puanım olduğu için ve yeni geldikleri için ikisini de denedim ve ikisi de cümle cümle aynı şeyleri bilmişler işte bu yüzden bu forumu buldum internetten bir tek beni mi bu kadar bildiler diye araştırırken ve yeni iki kişinin de bu kadar paralel bir şekilde bilmesi garip geldi.
Aslında Beeyyzzaa şüphelenmekte haklı ben de şüphelendiğim için araştırdım ama sadece daha önce fal baktırdıklarımız olamaz ben dediklerim dışında baktırmadım ve çoğuna da çok zaman geçti baktıralı . Genel soru sorarım bilgi vermem detaylı belki son soru kısmında birazcık daha ama dediğim gibi bu iki kişiye çok genel bir soru sormama rağmen daha önce kimsenin bilemediği şekilde ve paralellikte bilmişler. Sanırım Beeeyyzzaa da bilinemeyecek gibi bir detay bildiği için şüpheye düşmüş.yakında çözülür biz de merakımızdann kurtuluruz umarım.Ne kadar merakliyiz sevmedigimiz uyusmadigimiz birilerini direk karalamaya hayir bide kocaman insanlariz. Sana keainlikle katiliyorum madem oyle herseyi biliyo cok guvendigimiz biri olmali defalarca fal baktirip her seyi anlattigimiz rezan abla mi yapcak nesibe mi yapcak boyle bi seyi imkansiz. Bence isimize gelmeyen 3 5 cumle soylendi diye ortaligi yikmanin alemi yok. Beyza ablam yasindasin sanirim 30 yasindasin aramizda 10 yas var ama ben cok fazla takildigini dusunuyorum. Nesibeyi savunurkende bu yenj falciyi yererkende biraz abarttigini düşünüyorum dedigim gibj ablam yasindasin ve seni seviyorum kirilma bana
Ne kadar merakliyiz sevmedigimiz uyusmadigimiz birilerini direk karalamaya hayir bide kocaman insanlariz. Sana keainlikle katiliyorum madem oyle herseyi biliyo cok guvendigimiz biri olmali defalarca fal baktirip her seyi anlattigimiz rezan abla mi yapcak nesibe mi yapcak boyle bi seyi imkansiz. Bence isimize gelmeyen 3 5 cumle soylendi diye ortaligi yikmanin alemi yok. Beyza ablam yasindasin sanirim 30 yasindasin aramizda 10 yas var ama ben cok fazla takildigini dusunuyorum. Nesibeyi savunurkende bu yenj falciyi yererkende biraz abarttigini düşünüyorum dedigim gibj ablam yasindasin ve seni seviyorum kirilma bana
Aslında Beeyyzzaa şüphelenmekte haklı ben de şüphelendiğim için araştırdım ama sadece daha önce fal baktırdıklarımız olamaz ben dediklerim dışında baktırmadım ve çoğuna da çok zaman geçti baktıralı . Genel soru sorarım bilgi vermem detaylı belki son soru kısmında birazcık daha ama dediğim gibi bu iki kişiye çok genel bir soru sormama rağmen daha önce kimsenin bilemediği şekilde ve paralellikte bilmişler. Sanırım Beeeyyzzaa da bilinemeyecek gibi bir detay bildiği için şüpheye düşmüş.yakında çözülür biz de merakımızdann kurtuluruz umarım.
Tatlım olayı bilmediğin için yazıyorsun ordan ama sana şöyle diyeyim...Senin face sayfandaki Resiminde kullandığın aksesuarı söyleyip,bur da kurduğun durumunla ilgili cümleler dışında bir şey duymadın bir fal gelirse karşına ne yaparsın???? olay işimize gelmeyen 3-5 kelime değil..Olay Nesibe de değil...Çarpıtmayalım konuları Lütfen...Arkadaşımızın magduriyeti kullanılıyor..
sadece bir şüphe düşmüş bana da düştü bu kadar bilinmesi ve iki yeni kişinin de böyle bilmesi ve ikisinin de yalnız yazılı bakıyor olması bizi şüpheye düşürdü. Tabii ben aksini isterim çünkü güzel yorumlar yapmışlar falım doğru çıksın isterimAhh keske ozel olmasada acelyaya gonderdigim fali sorimla beraber atabilsem atabilsem size. Fali atabilirim sorun degil ama sorum cok ozel. Ben hic bi kizdan bahsetmedigim halde sanki bahsetmisim gjbi o kiz demelerini djnletebilsem. Ama ben hic acelyadan suphelenmedim. Gerek yok cunku. Hayir falci bisey bilmese kizmamizi sinirlenmemizi anliyorum da cok sey bildi diye bu sjnir niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?