Binnaz Abla

Aynen bebem ... Yazık Binnaz Abla gibi bir sîteyi karalıyorlar bu şekilde , kendilerini kurtaracaklar diye .. Cidden çok ayıp. Çok Kınınıyorum ...

bence forumda yazan insanlari da zan altinda birakmamak lazim gercekten magdur olmasa neden yazsin..Keske kimden suphelendigini yazsan canim sana ozel mesaj attim ama bakamadin sanirim

Daha önce baktırdığınız falları hatırlayın demiş biriniz sesli olarak Rezzan Ablaya ve Açelya ya baktırmıştım daha önce. Açelya ya biraz ayrıntılı da sormuştum ama yine de bazı vermediğim detaylar da vardı tek ihtimal daha önceki soruların kayıt altına alınıp sitedeki falcılarla paylaşılması ama o zaman bütün falcılar iyi olurdu orda

bence forumda yazan insanlari da zan altinda birakmamak lazim gercekten magdur olmasa neden yazsin..Keske kimden suphelendigini yazsan canim sana ozel mesaj attim ama bakamadin sanirim

Kast ettiğim sen değilsin..Birde özel mesaj atamazsın..mesaj sayın 100 olması lazım...Sen attın zannediyon,gelen birşey olmadı..

Simdi bunlar gercekten iyimi yoksa ortada biseymi donuyo ??

canim bizde anlamadik.Ben baktirdim cunku yeni gelenleri denemek icin ama kafam cok karisti.Herkes baktirmis ve cok sasirmis cunku bilmis.Simdi isin icinden cikamiyoruz.bilgilerimiz mi paylasildi diye/Bir kac kisinin de basina gelmis.Ama yakinda cikar kokusu mutlaka.

Forumu ilk bulan biri burda mesaj yazamaz mı çok ters bazılarının konuşma şekli burda, şüphelerim olduğu için googlada falcı adı binnazabla arattım ve buraya üye olup yazdım bu kadar şüpheci olmayın bence. Başka türlü fal baktıranlarla nerede iletişim kurabilirim ki? Ne reklamı yapabilirim ayrıca şüphem var diyorum bu reklam mı

benimde cok suphelerim var.2 yildir fal baktiriyorum boyle bir zanna kapilmamistim.Yakinda cikar kokusu kim ne anlariz.Ben dusunuyorum dusunuyorum o kadar cok falim varki herkes olabilir diyorum eger boyle bir bilgi paylasildiysa.Ama kimseyide bilmeden suclayamam en guzeli binnazablaya musteri hizmetlerine sormak!

bişeyler dönüyor ama çözersem fal baktırmayı bırakıcam

coktan birakmis olmaliydik!zaten sonuc ortada olan biten vadedilen hicbirsey gercek degil.gecmisle ilgili bildiklerini zaten bende biliyorum.ancak inandiriciliklarini arttirmak adina sacma sapan sekilde insanlari etkilemeye calisip farkli yollara basvuran varsabenden cekecegi var!

.

Öğrenince mutlaka paylaş burda bir yandan İnşallah yoktur bişey diyorum gelecek için güzel şeyler söylemişler ☺

bana gelecekle ilgili biri iyi digeri notr soyledi.Hemen paylasirim sende merak etme .Kaba tavirlarindan kisiler kendileri sorumlu.Bakalim sonunda ne cikacak bu is.

tamam takip edin o kişiyi ,kimse paylaşın burdan

bana gelecekle ilgili biri iyi digeri notr soyledi.Hemen paylasirim sende merak etme .Kaba tavirlarindan kisiler kendileri sorumlu.Bakalim sonunda ne cikacak bu is.
Sorma bu tarz insanlardan her yerde var bormalde pısırık çekingen burda kendilerini tatmin ederler

Bu arada fal baktirmak isteyenlere Taha'yi onerebilirim bir tek onun soyledikleri cok olmasa da oldu gibi onun disindakiler maalesef moralimi duzeltseler de net bilemediler. Bir de Rezzan Abla'nin soyledigi bir sey cikmisti, bir diger soyledigi de is yerinmin tasinacagi idi zamanini da soyledi oyle bir ihtimal yoktu sonra birden tasinma durumu oldu ama sonra o da iptal oldu. Yani olacak dedigi sey olur gibi oldu sonra olmadi Yani internetten ancak bu kadar olur bence bu kadar umudumuzu baglamayalim sadece eglencesine bakmak en iyisi :44:

burada olanlar çözülene kadar evdeki tarot kartlarımla bakayım bari zaten aynı kartlar artık his misi de boşvercem gitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…