- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Aynen bebem ...Yazık Binnaz Abla gibi bir sîteyi karalıyorlar bu şekilde , kendilerini kurtaracaklar diye .. Cidden çok ayıp. Çok Kınınıyorum ...
bence forumda yazan insanlari da zan altinda birakmamak lazim gercekten magdur olmasa neden yazsin..Keske kimden suphelendigini yazsan canim sana ozel mesaj attim ama bakamadin sanirim
Kast ettiğim sen değilsin..Birde özel mesaj atamazsın..mesaj sayın 100 olması lazım...Sen attın zannediyon,gelen birşey olmadı..
Simdi bunlar gercekten iyimi yoksa ortada biseymi donuyo ??
Forumu ilk bulan biri burda mesaj yazamaz mı çok ters bazılarının konuşma şekli burda, şüphelerim olduğu için googlada falcı adı binnazabla arattım ve buraya üye olup yazdım bu kadar şüpheci olmayın bence. Başka türlü fal baktıranlarla nerede iletişim kurabilirim ki? Ne reklamı yapabilirim ayrıca şüphem var diyorum bu reklam mı
ortalık karıştı neler oluyor kızlar bekleyin kim nedir ortaya çıkar elbet
Simdi bunlar gercekten iyimi yoksa ortada biseymi donuyo ??
.vlla bilmiyorum suphelendim diyorum ama bende bu isi cozerim!!ogrenene kadar ugrasicam kim ne bakalim!
bişeyler dönüyor amaçözersem fal baktırmayı bırakıcam
ben uzerime alinmadim sadece konuyu anlamaya calisiyorum.Ifade sekliniz hosuma gitmedi
.
Öğrenince mutlaka paylaş burda bir yandan İnşallah yoktur bişey diyorum gelecek için güzel şeyler söylemişler ☺
coktan birakmis olmaliydik!zaten sonuc ortada olan biten vadedilen hicbirsey gercek degil.gecmisle ilgili bildiklerini zaten bende biliyorum.ancak inandiriciliklarini arttirmak adina sacma sapan sekilde insanlari etkilemeye calisip farkli yollara basvuran varsabenden cekecegi var!
Sorma bu tarz insanlardan her yerde var bormalde pısırık çekingen burda kendilerini tatmin ederlerbana gelecekle ilgili biri iyi digeri notr soyledi.Hemen paylasirim sende merak etme .Kaba tavirlarindan kisiler kendileri sorumlu.Bakalim sonunda ne cikacak bu is.
tamam takip edin o kişiyi ,kimse paylaşın burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?