Binnaz Abla

bayramda dedigi kişilerden sonradan ses çıkmamıştı. Ben de hep merak ediyorum ne oldu? Senin falını da duyunca simdi endişelenmeye başladım rezzan konusunda.

canım bana yine de çok aldırma. çünkü rezzan'ın falı bende çok net değildi. hani genel gitmiş hep. isim tahmin etmeye çalışmış, tipini tarif etmeye çalışmış. arkanda bıraktığın adamlar var türünde genel şeyler söylemiş. bir görüşme olacak o da haziran'da, sonra da sevgili olacaksınız demiş. bu son dedikleri çıkmadı işte.

Rezzan ablanin bana soyledigi bisey aninda cikti. Ama o kadar cok baktirdim ki hatta bazen gun asiri baktirdim ve su siralar pek abla bi daha bak demeye yuzum yok. Nesibeye gondermek istiyorum ama baktorali daha 3 hafta olmadi bakarmi tekrar bilmiyorum

Princess iş yerinden biri aramıştı ama iş icin aradı falan demiştin senin falında degil mi o? Nesibe mi bakmıştı? Diger tahminleri nasıldı Nesibe'nin sende? Bu kadar net biliyorlar mı acaba, yoksa tesadüf mu oluyor artık.Yıllar once birine fal baktırmıstım gunuyle saatiyle tam tarihiyle söylemişti tanışacağım kişiyi.Bilmisti de. Onun tesadüf olması imkansızdı iste. Ama bilemediği seyler de olmuştu her falcı gibi. Sanırım sadece bazı seyleri hissediyorlar..

Kizlar bide biribe ruya tabiri yaptirnmak istiyorum ama gordugum ruya cok kisa ve karisik kim üstesinden gelir acaba
Aslında en doğrusu istihare biliyomusun?Ben bu sitelerden Hülya demir ve tellweden
Tumag adında birine yorumlatmıştım.Belki daha iyileride vardır.Sanırım kiraze de yapıyordu rüya yorumu nasıl acaba ona yorumlatan varmı?

Bu arada kizlar acelyaya cumartesi baktirdim en son iste 6gun olmus cok olumsuz konusmustu zaman gectikten sonra bi daha baktir dedi sizce ona baktirmaya deger mi bi daha bilen cikan varsa haberdar etsin benide :)

Aynen bencede en doğrusu istihare, bi falcı bir şey diyor öteki apayrı hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz, verilen zamanlar arasında uçurum var..İyice kafamız karışıyor, ben istihare yöntemlerini çok yaptım ve cevapları aldım çok şükür,hem olay gördüm hem beyaz kağıtlar üzerinde yazan yazılar... Ama yine de fal baktırıyorum inanmak değil de benimkisi sadece mutsuz anlarımda umutlu,olumlu şeyler duymak için...Bu da psikolojimi çok etkiledi son zamanlarda aşırı baktırıyorum çünkü ama ara verdim her gece rüyalarımda falcılarla uğraşıyorum

Senin en çok sonuç alıp yaşadığın istihare yöntemi hangisi paylaşırmısın?Ben çok fazla denedimde bugüne kadar.En sağlıklı olanı hangisidir sence?

Haklisin canım ben istihareye daha once sadece 2 gun yattim ama sabah butun ruyalari unutmus oluyorum ve cok huzursuz uyanmiatin iki gundede. Bide internette cok fazla yontem var sen nasil yapiyorsun

Bu arada kizlar acelyaya cumartesi baktirdim en son iste 6gun olmus cok olumsuz konusmustu zaman gectikten sonra bi daha baktir dedi sizce ona baktirmaya deger mi bi daha bilen cikan varsa haberdar etsin benide :)

Canim Açelya banada cok olumsuz konusmustu hatta bana simdiye kadar hic hh kadar karti bi arada gormedim demisti bahsettigi konu aslibda gun gectikce iyiye gidiyo ama ben o kadar etkilendim ki acelyanin falindan hep altinda bi olumsuzluk ariyorun bilmiyorun benin psikolojimi cok etkiledi ama yinede ben iyi bj falci oldugunu dusunuyorum acelyanin yine olsa baktiririm

Fal sepetinde Ada Yıldız'a kahve baktırdınız mı hiç. nasıl bakıyor? ya da fal sepetinde en iyi kahve bakan kim?

Haklisin canım ben istihareye daha once sadece 2 gun yattim ama sabah butun ruyalari unutmus oluyorum ve cok huzursuz uyanmiatin iki gundede. Bide internette cok fazla yontem var sen nasil yapiyorsun
Ben o kadar çok yònten denedimki inanamazsın.Sana en çok tavsiye edeceğim 500 salavat okuyup niyet edip kimseyle konuşmadan uyuman.Müsaitsen bu gece dene derim.Yarın sonucu yaz ama bana merak ederim ben.Umarım sende netice alırsın

banada cok sık baktırdıgın ıcın olmuş olabolır dedı dogruda soyledı ama bakalımm cok olumsuzdu ınsallah hayırlısı olur

2 rekat namaz kilip istihare duasi ettikten sonra dimi canim 500 salavat bide 7 gun devan ediliyo ve ilk yapilirken nolursa olshn boy apdesti sart dimi bu aksam deniycem canim yarn yazarm sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…