Binnaz Abla

2 rekat namaz kilip istihare duasi ettikten sonra dimi canim 500 salavat bide 7 gun devan ediliyo ve ilk yapilirken nolursa olshn boy apdesti sart dimi bu aksam deniycem canim yarn yazarm sonucu
ya muheymin 145 kez okuyup uyumadan once sonra sag tarafiniza niyet edip yatarsaniz insallah istihare gibidir

ya muheymin 145 kez okuyup uyumadan once sonra sag tarafiniza niyet edip yatarsaniz insallah istihare gibidir

Hepsini ayni anda yapicam bh aksam iki rekat namaz istihare duasi 500 salavat ve bu not ettim yarin artik ruyami degerlendiririz insallah:) bu arada acelyanin olumlu konuştuğu biri var mi acaba bana da cok kotu konustu

Hepsini ayni anda yapicam bh aksam iki rekat namaz istihare duasi 500 salavat ve bu not ettim yarin artik ruyami degerlendiririz insallah:) bu arada acelyanin olumlu konuştuğu biri var mi acaba bana da cok kotu konustu

valla ben biktim degisen fallardan..

2 rekat namaz kilip istihare duasi ettikten sonra dimi canim 500 salavat bide 7 gun devan ediliyo ve ilk yapilirken nolursa olshn boy apdesti sart dimi bu aksam deniycem canim yarn yazarm sonucu

Canımcım bunu bana bi Hoca ablam söylemişti.Namaz kılman şart değil ama tabiki istiyosan kıl fakat abdest evet mutlakaalmalısın.Hayırlı rüyalar görmen dileğiyle sonucunu bekliyor olucam arkadaşım.

Canımcım bunu bana bi Hoca ablam söylemişti.Namaz kılman şart değil ama tabiki istiyosan kıl fakat abdest evet mutlakaalmalısın.Hayırlı rüyalar görmen dileğiyle sonucunu bekliyor olucam arkadaşım.

valla ben biktim degisen fallardan..

Alcanzar yarin mutlaka yazıcam buraya fikirlerinizi bekliyo olucam

marple vallahi bende biktm. Cok fazlada etkileniyorum baktirdigim her faldan. Eb iyisi istihareye yatayim hen gunaha girmem en azindan

Alcanzar yarin mutlaka yazıcam buraya fikirlerinizi bekliyo olucam

marple vallahi bende biktm. Cok fazlada etkileniyorum baktirdigim her faldan. Eb iyisi istihareye yatayim hen gunaha girmem en azindan
Hep soyluyorum cok kiziyorum kendime ama..Azalttim kizlar artik ruya yorumlatirim yada cok bunalirsam yeni gelen biri varsa ona baktirirm en azindan ucuz

Hep soyluyorum cok kiziyorum kendime ama..Azalttim kizlar artik ruya yorumlatirim yada cok bunalirsam yeni gelen biri varsa ona baktirirm en azindan ucuz

bende artık tarot baktırmıcam, nesibeden sonra baktırmıcam diyordum kendi kendime, büyük konuşmak gibi olmasın. baktırırsam belki kahve.

Birde Allah tarafından gösteriliyor ötesi varmı?Rüyalarımız şüphesiz kuşkusuz.

şu tellwe denen sitede dünden beri falımın bakılmasını bekliyorum.fitil oldum.önce asteriaya gönderdim.rahatsızdım çıkmak zorunda kaldım fal soğudu diye iade etti.tekrar gönderdim online olmasına rağmen bakmadı.bende değiştirip duygu06ya gönderdim.bekle bekle bakmayınca nurdanusa gönderdim ve yine bekliyorum :S Binnaz abla,fal sepeti gibi sitelerin gözünün yağını yiyeyim yani.ne biçim bir sitedir bu tellwe.

canım nesibe söylemişti. nesibe'nin o falı şaka gibiydi. diğerleri o kadar değil, bekleme süresi çok uzadı.
o fal ama...
yani kadın benim adamla aynı yerde çalıştığımı bile bilmez.
diyor ki, "seni arayacak, sen "ama beni aramadı ki iş için aradı" diyeceksin. ama buna aldırma, bu bir başlangıç. bu bir bahane" diyor.

ve hakikaten adam aradı iş için. ben aynen bu cümleyi kurdum. ama sonra baktırdığımda mesela, yine arayıp gelecek dedi. gelen giden yok. süre de cidden uzadı. iki fal baktırdım arada o kadar diyeyim. 1.5 ay oldu.

Al iste:) tesadüf desen tesadüf degil.. ya hep ya hic olsa aslında en temizi olur. Ya hic bilemiyecekler ya da hepsini hissedecekler... Umut fena bisey.

Arkadaslar oturdum eski fallarimi dinledim.Kesira bana 5 ay once fal baktiginda ilk kez (kahve) isimin ve hayatima girecek kisinin zamanini soylemis ve bilmis.Paylasmak istedim..Ilk fallar mi cikiyor acaba..Sonrada baktirdim ama bu kadar net olmadi.Yinede kesiranin hisleri yogun bence iyice emin oldum

Kesira'ya bende Mayıs başı baktırıp çok beğenmiştim hatta bu sayfada ilk ben tavsiye ettim galiba..
Ama sonra Rezzan abla rüzgarına kapıldım :))

Kesira hanıma kahve dışında bir şey baktırıp memnun kalan oldu mu ?
Ona göre fal yollıyayım tekrar :)

katina ve tarot baktirdim ama tatmin edici olmadi kafa karistirici oldu.En guzeli kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…