- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
banada cok sık baktırdıgın ıcın olmuş olabolır dedı dogruda soyledı ama bakalımm cok olumsuzdu ınsallah hayırlısı olur
ya muheymin 145 kez okuyup uyumadan once sonra sag tarafiniza niyet edip yatarsaniz insallah istihare gibidir2 rekat namaz kilip istihare duasi ettikten sonra dimi canim 500 salavat bide 7 gun devan ediliyo ve ilk yapilirken nolursa olshn boy apdesti sart dimi bu aksam deniycem canim yarn yazarm sonucu
Eveeet ben biliyorum.Yasin ve vakıa suresini okuyup,"Allah'ım evleneceğim hayırlı kulunu bana göster "diye niyet edip uyuyorsun.Tabiki konuşmadan.Rüyada evleneceğin kişiyi görmek için ne yapılır dostlar, bilen varsa yapıcam
ya muheymin 145 kez okuyup uyumadan once sonra sag tarafiniza niyet edip yatarsaniz insallah istihare gibidir
Hepsini ayni anda yapicam bh aksam iki rekat namaz istihare duasi 500 salavat ve bu not ettim yarin artik ruyami degerlendiririz insallah:) bu arada acelyanin olumlu konuştuğu biri var mi acaba bana da cok kotu konustu
2 rekat namaz kilip istihare duasi ettikten sonra dimi canim 500 salavat bide 7 gun devan ediliyo ve ilk yapilirken nolursa olshn boy apdesti sart dimi bu aksam deniycem canim yarn yazarm sonucu
Canımcım bunu bana bi Hoca ablam söylemişti.Namaz kılman şart değil ama tabiki istiyosan kıl fakat abdest evet mutlakaalmalısın.Hayırlı rüyalar görmen dileğiyle sonucunu bekliyor olucam arkadaşım.
valla ben biktim degisen fallardan..
Hep soyluyorum cok kiziyorum kendime ama..Azalttim kizlar artik ruya yorumlatirim yada cok bunalirsam yeni gelen biri varsa ona baktirirm en azindan ucuzAlcanzar yarin mutlaka yazıcam buraya fikirlerinizi bekliyo olucam
marple vallahi bende biktm. Cok fazlada etkileniyorum baktirdigim her faldan. Eb iyisi istihareye yatayim hen gunaha girmem en azindan
Hep soyluyorum cok kiziyorum kendime ama..Azalttim kizlar artik ruya yorumlatirim yada cok bunalirsam yeni gelen biri varsa ona baktirirm en azindan ucuz
bu nesibee nerde saat kac oldu
Birde Allah tarafından gösteriliyor ötesi varmı?Rüyalarımız şüphesiz kuşkusuz.Hep soyluyorum cok kiziyorum kendime ama..Azalttim kizlar artik ruya yorumlatirim yada cok bunalirsam yeni gelen biri varsa ona baktirirm en azindan ucuz
Princess iş yerinden biri aramıştı ama iş icin aradı falan demiştin senin falında degil mi o? Nesibe mi bakmıştı? Diger tahminleri nasıldı Nesibe'nin sende? Bu kadar net biliyorlar mı acaba, yoksa tesadüf mu oluyor artık.Yıllar once birine fal baktırmıstım gunuyle saatiyle tam tarihiyle söylemişti tanışacağım kişiyi.Bilmisti de. Onun tesadüf olması imkansızdı iste. Ama bilemediği seyler de olmuştu her falcı gibi. Sanırım sadece bazı seyleri hissediyorlar..
Fal sepetinde Ada Yıldız'a kahve baktırdınız mı hiç. nasıl bakıyor? ya da fal sepetinde en iyi kahve bakan kim?
canım nesibe söylemişti. nesibe'nin o falı şaka gibiydi. diğerleri o kadar değil, bekleme süresi çok uzadı.
o fal ama...
yani kadın benim adamla aynı yerde çalıştığımı bile bilmez.
diyor ki, "seni arayacak, sen "ama beni aramadı ki iş için aradı" diyeceksin. ama buna aldırma, bu bir başlangıç. bu bir bahane" diyor.
ve hakikaten adam aradı iş için. ben aynen bu cümleyi kurdum. ama sonra baktırdığımda mesela, yine arayıp gelecek dedi. gelen giden yok.süre de cidden uzadı. iki fal baktırdım arada o kadar diyeyim. 1.5 ay oldu.
Arkadaslar oturdum eski fallarimi dinledim.Kesira bana 5 ay once fal baktiginda ilk kez (kahve) isimin ve hayatima girecek kisinin zamanini soylemis ve bilmis.Paylasmak istedim..Ilk fallar mi cikiyor acaba..Sonrada baktirdim ama bu kadar net olmadi.Yinede kesiranin hisleri yogun bence iyice emin oldum
katina ve tarot baktirdim ama tatmin edici olmadi kafa karistirici oldu.En guzeli kahveKesira'ya bende Mayıs başı baktırıp çok beğenmiştim hatta bu sayfada ilk ben tavsiye ettim galiba..
Ama sonra Rezzan abla rüzgarına kapıldım :))
Kesira hanıma kahve dışında bir şey baktırıp memnun kalan oldu mu ?
Ona göre fal yollıyayım tekrar :)
ya muheymin 145 kez okuyup uyumadan once sonra sag tarafiniza niyet edip yatarsaniz insallah istihare gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?