Binnaz Abla

Bende falsepeti açılmıyor kızlar, sizde açılıyor mu? her site açılıyor , bi falsepeti hata veriyor.. Sitede mi sıkıntı acaba bende mi yine dayanamayıp fal baktıracağım

Cok tesekkur ederim canim uyardigin icin oyle bi seyden haberin yoktu

Allah hayırlara çıkarsın 7 gece devam et tabii ama detaylı anlatma bencede.Sadece gòrüp görmediğini paylaşırsan senin için dah doğru olur sanırım.Hakkında hangisi hayırlıysa o olur inşallah arkadaşın konusunda.

Nesibe'nin ağzından falsepetine girilmeme nedeni :)

Canlar, falsepeti sistemimizde sizlere daha faydalı olabilmek adına yapılandırma ve bakım çalışması yapılmaktadır... Biraz özleyeceğiz birbirimizi ama siz kıymetli takipçilerimiz için falsepeti ailesi olarak en iyisini sunmak ticari kaygılardan daha önemli görevimiz... Pazartesi görüşmek üzere...

Teşekkkürler bilgilendirdiğni için
Pekte geç yahu

binnaz da kim olabilir acaba bu aralar açelya tuğra yı çok duyuyorum.oradan baktırdığın var mı

Ohoo çokkk...
Baktırmadığın var mı diye sormalısın Açelya'ya baktırdım memnun kaldım şuanki durumla ilgili dedikleri çok doğruydu tavsiye de verdi ama uygulayabileceğim türden bir şey değil

ben tavsiye değil bilgi istiyorum ya tavsiyeyi bir arkadaş bir anne bile verebiliyor.bana 6.his lazım

ben tavsiye değil bilgi istiyorum ya tavsiyeyi bir arkadaş bir anne bile verebiliyor.bana 6.his lazım

Tavsiye veriyor ama söyledikleri de gerçekten çok doğru şeyler ben tekrar baktırabilirim
Sana Şevval' i öneririm, dediği her şey kelimesi kelimesine doğruydu... Tek dediği çıkmadı çıkmasını da istemezdim şahsen

nesibeye de güvenmeli miyim bilmiyorum açelyayı deneyeyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…