Merhaba, özel mesaj attım size gerekli bilgiyi verdim..
Canım benim sana tavsiyem istihare rüyalarını pek anlatma, zaten istihare rüyaları açık olur net olur... Ne mesaj verilmek istendiğini anlarsın.. Ya da işin ehli birine anlat. Bende önceden hep anlatırdım ama anlatılmaması gerektiğini duydum.
Cok tesekkur ederim canim uyardigin icin oyle bi seyden haberin yoktu
Kizlar ben dun gece yattim istihareye fikir veren arkadaslara cok tesekkur ederim ben 2 rekat harici namaz kildim dua ettim niyetim icin 500 salavat 145te ya muheymin okuyup yattim. Sabaha karsi gozlerimi actim hic bisey gormedigimi farkedip tekrar uyudum ve bu sefer ruya gordum. Psikolojik olarak hic kotu bi ruyayi kaldiramayacagim icin rabbime bana hayirli secenegi goster diye dua ettim. Yani erkek arkadasimla iliskimde hangi karari verirsem mutlu olurum dedim rabbim sag olsun bana harika bi ruya gosterdi erkek arkadasimdan ayrilmistim ama huzurlu ve cook mutluydum.ama garip okan erkek arkadasim tek tek parmaklarimi hatta tirnaklarii opuyodu ve cok etkilendim bj durumdan ne demek acaba kizlar bilen var mi? 7 gece devam edicem hep ayni seyi gorursem bi daha kimse beni o cocukla bir araya getiremez.
Bende falsepeti açılmıyor kızlar, sizde açılıyor mu? her site açılıyor , bi falsepeti hata veriyor.. Sitede mi sıkıntı acaba bende mi yine dayanamayıp fal baktıracağım
bende de açılmıyorS:
O kadar modemi resetledim bağlanmıyor diyesiteye de mesaj attım cevap yok , bir an önce baktırmak istiyorum
bende tahaya baktırsam mı diye düşünüyordum
bende tahaya baktırsam mı diye düşünüyordum
Sen Derine yada Yağmur'a baktırdın mı?
Nesibe'nin ağzından falsepetine girilmeme nedeni :)
Canlar, falsepeti sistemimizde sizlere daha faydalı olabilmek adına yapılandırma ve bakım çalışması yapılmaktadır... Biraz özleyeceğiz birbirimizi ama siz kıymetli takipçilerimiz için falsepeti ailesi olarak en iyisini sunmak ticari kaygılardan daha önemli görevimiz... Pazartesi görüşmek üzere...
yok sadece nesibeye baktırdım ama ada nasıl acaba
Ada'ya bende baktırmadım hiç dikkatimi çekmiyor nedense
binnaz da kim olabilir acaba bu aralar açelya tuğra yı çok duyuyorum.oradan baktırdığın var mı
Ohoo çokkk... Baktırmadığın var mı diye sormalısınAçelya'ya baktırdım memnun kaldım şuanki durumla ilgili dedikleri çok doğruydu tavsiye de verdi ama uygulayabileceğim türden bir şey değil
ben tavsiye değil bilgi istiyorum ya tavsiyeyi bir arkadaş bir anne bile verebiliyor.bana 6.his lazım
ben tavsiye değil bilgi istiyorum ya tavsiyeyi bir arkadaş bir anne bile verebiliyor.bana 6.his lazım
Tavsiye veriyor ama söyledikleri de gerçekten çok doğru şeyler ben tekrar baktırabilirim
Sana Şevval' i öneririm, dediği her şey kelimesi kelimesine doğruydu... Tek dediği çıkmadı çıkmasını da istemezdim şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?