Binnaz Abla

ben deneğin,kobayın olmaya hazır ve nazırım Bluem, bana 3 vakte kadar şunun bu olacak olacağı olması var hesabı bi fal baksana hehee.. hislerinle bana ışık tut Bluem benim mutlu olacak olmam olsun, beni üzenlerin üzüleceği var olacak çıksın :)))))))))))))))))

koptummmm :)))))))))))))

Sevgili AtartAtart, kolumkadarfaturamvar.com'u tercih ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Falınızı elimden geldiği kadar özel kartlarımla da destekleyip, ne hissediyorsam aktarmaya çalışacağım...

Senin çok fal baktırman olmuş. Bunun üzerinde çok ağırlık bırakması olmuş. Senin KK diye bir yerlere girip çıkman oluyor, çok kalabalık orası ve herkesin dedektif gibi olma durumu var. Senin 3 vakittir uykusuzluğun var. Beklediğin haberler var ama gelen tek haberler fatura anlamında olmuş ve bu da senin canını sıkmış. En geç Mart sonuna kadar feraha çıkman olacak. Benim görebildiklerim bu kadar, eğer sorun varsa elbette seve seve cevaplarım

hahahahahah

, sevdiğim benlen bi gelecek düşünüyor mu?
yufka yüreğimle sardığım fallar gol böreği olarak geliyor harikasınız bunu nerden bildiniz
peki KK da benlen ilgili kötü büyü yapmış olan var mı?
uykusuzluğum için vefk yapar mısınız?
Marttan önce sevdiğim benlen hiç konuşmayacak mı?
yukardaki sönük yıldızların içini dolduracağım..
peki fal için teşekkürler.

Rica ederim canım. KK'nın sana kötü büyü yapması olmamış, aksine iyi gelmesi olmuş. Uykusuzluğun için ise bir aynanın karşısına geçi ben bu kadar fal niye baktırıyorum diye üç kez tekrarladıktan sonra aynadaki suretine tükürmen olursa uykuya kavuşacaksın. Zamanım kısıtlı olduğu için vefk için başka bir gün gelmeni öneririm. Mart'tan önce sevdiğinin senle konuşması olacak sonra senin boyunda bir karış uzama olacak ve soluğu KK'da alman olacak. Hissettiklerim bu kadar

manyaksınız kızım siz :))))

kırık hatun yaaa :)))

peki kaç gün yüzüme tükürmem lazım? tükürdüklerimi saklamam gerekiyor mu?
peki benim beni çekemeyen bi arkadaşım var, onun borcu var bana bissürü deyecek mi?
bir karış uzama derken bu iyi bişi mi olacak?
peki fal için teşekkürler.

hahahhahhaahhaahhahaha

Yaa
Efsaneee olduuu buuuu ^gelen tek haber fatur^^^ koptmm burdaaaa

Sevgili AtartAtart, aynadaki suretine tükürme işlemi uykusuzluğun düzene girene kadar devam etmeli yoksa ben bile kurtaramam. Çekemeyen arkadaşın anten takmış geziyor, için rahat olsun o anten sayesinde seni bulup borcu ödemesi olacak. Bir karışa kadar olan uzama hayırdır evet iyi bişi. Ben teşekkür ederim

tükürdüklerinizi saklamanız ve başınızın göge ermesi ile malum kişinin başından aşağı dökmeniz olacak. çok yakaın değil.haziran gibi. ama fincanında 2016 cıkmış. daha geç de olabılır. ya da söyledıklerımın tam tersi de çıkabılır,bılmıyorum.siz falıma çok takılmayıp kendi kararınızı verin derim.her şey gönlünüzce olsun.son mesaj hakkımdı...

iyiki varsınız kızlar ya bu topic ,sizler olmasa kafayı yicez 2 akşamdır gülmekten ölüyorum fal çıksa ne olur çıkmasa muabbete baksanıza bundan güzeli varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…