ben meryeme de atmıştım silmişim, ama aylin ve meryemin söyledikleri çok benzer değildi.. gerçi 2sinin de sarışın hatunlara özentisi var sanırım,profil fotoları bile aynı sarışınlıktaayline attığım ilk falda onu çok beğenmiştim ve burda da belirttim ama bugün profil yazısı hakkında bişeyler yazdım ve ondan hemen sonra aylin profilindeki yazıyı değiştirmiş. aylinin kadınlar kulübünü sıkı sıkıya takip etmesi onu gözümde bitirmiştir ama sizi bilemem. madem iyi falcı neden burayı böyle takip ediyo benim hoşuma gitmedi ve sinir oldum açıkçası. ben falını okuduğum ilk anda onu famaya benzetmiştim zaten benden başkaları da benzetmiş
neeeBelli olmaz yani sitemden onların önüne ne şekilde düştüğünü bilemeyiz ayrıca site falcılarını korumak adına yani performans düşmesin diye bizlere müşteri kodu vermişlerdir. ödeme yaptığımız anda kabak gibi kodumuz çıkıyodur belki
Bence imkansız değil... sonuçta ticari bi site ve kaybetmek istemez o nedenle bi takım önlemleri vardır
ohaa gerçektenn eğer öyle bişii varsaa nerden anlıcazz ben her falcınınn benim gerçek adımıı bilmesinii istememm bu ne salaklıkk o kadar özelimii döküyorummBence imkansız değil... sonuçta ticari bi site ve kaybetmek istemez o nedenle bi takım önlemleri vardır
Ödeme şeklimiz döküyo herşeyi maalesef ortayaohaa gerçektenn eğer öyle bişii varsaa nerden anlıcazz ben her falcınınn benim gerçek adımıı bilmesinii istememm bu ne salaklıkk o kadar özelimii döküyorumm
gerçektenn saçmalıkk kişisell bilgilerimizz var ama yine bendee saflıkk sanki site sahiplerii babamın oğluu onlarda görüyorlarmıdırr falcılaraa yazdıklarımızııÖdeme şeklimiz döküyo herşeyi maalesef ortayabunlar kaydediliyor ve sistemde kalıyo
yok değildir ama Fal artık bi sektör oldu bu çok aşina, yani hem mobil şebekeler, hem bankalar, hem tt netler , hem paypal hem site sahipleri çok kazanıyor.. falcılar düşük yüzde alabilirler ama farklı sitelerde ya da aynı sitelerde farklı isimler altında çalıştıklarını düşünürsek ; sürümden nasıl kazanıyorlardır..
ohaa gerçektenn eğer öyle bişii varsaa nerden anlıcazz ben her falcınınn benim gerçek adımıı bilmesinii istememm bu ne salaklıkk o kadar özelimii döküyorumm
salak bir hayal kırılığıı yaşıyorummm şu vakittt eğer öyleysee bu site sahiplerii benimm herşeyimii biliyoo artıkk actımm deli gibi fal niyetlerimiii falan okuyomm nelerimii biliyolarr diyeeyok değildir ama Fal artık bi sektör oldu bu çok aşina, yani hem mobil şebekeler, hem bankalar, hem tt netler , hem paypal hem site sahipleri çok kazanıyor.. falcılar düşük yüzde alabilirler ama farklı sitelerde ya da aynı sitelerde farklı isimler altında çalıştıklarını düşünürsek ; sürümden nasıl kazanıyorlardır..
Binnaz abla mesela sitenin sahibi, ama oğlu var sanırım bu site tasarımı dünyadadaki ilginç yaratıcı sektörler arasında sıralamaya girmiş.. Binnaz abla fal mı bakıyor??? o Singapurlarda, Maldivlerde geziyor, hayır işlerini yaptığını da sitelerden öğreniyorum ama
Kabul edelim eski zamanın veya günümüzde ender nadir akpak, yüzünden nur akıp gönül gözüyle temiz kalbiyle insanlara kaderlerini söyleyen kişiler yokk.. gerçekten parada gözü olmayanlar ise bunu standarda bağlamayıp gönlünden ne koparsa hesabı yapıyor.. FAL ARTIK BİR SEKTÖR, SANAYİ...
BELKİ BİNLERİ BULAN SANAL FALCILARIN, HER KÖŞE BAŞI CAFEDEKİ FALCILARIN KAÇTA KAÇI ACABA GERÇEKTEN HİSLİ............ya da bu sanal falcıların hepsi mi sezgileriyle nam salmış Yengeç,Akrep,Balık burcu.. aramızda yok mu hiç yükseleni de burcu da bu olanlar.. vaarr .. amann kızlar vadeleri bi dolsun , hepsini topa tutcam.. ama gönlüme çıkmasa da hanımefendiliği,ablalığı,sammimiyeti ile taht kuranlar baş göz üstüne onlar can ......
evet bir de öyle bir durum varşuan hemen yan tarafımda bilgisayar mühendisi ve yazılımcı var aslında tak diye öğrenirim olay nasıl dönüyor amma velakin gizli fal fautaralarımı ifşa etmiş olurum :)))
evet bir de öyle bir durum var
Sitelerde veri tabanı oluyor ve hepsi orada arşivleniyor maalesefgerçektenn saçmalıkk kişisell bilgilerimizz var ama yine bendee saflıkk sanki site sahiplerii babamın oğluu onlarda görüyorlarmıdırr falcılaraa yazdıklarımızıı
silinsinnn yaa ne demek arşivv salakmıı bunlarr o araa neler yazıyorr insan üzüntüdenn neler anlatıyorr soruyorr bende salaklıkk ben yarın iyicee araştırıcamm bunu iyigeceler kızlaarSitelerde veri tabanı oluyor ve hepsi orada arşivleniyor maalesef
Benim burcum yengeç yükselenim akrep ama kendime bi faydam yok oysa falcılar ben yengeç burcuyup ben akrep burcuyum diyerek çatır çatır para kazanıyor :))) ben de ise ultra vaziyette ikisi bir arada ama fal batağındayımyok değildir ama Fal artık bi sektör oldu bu çok aşina, yani hem mobil şebekeler, hem bankalar, hem tt netler , hem paypal hem site sahipleri çok kazanıyor.. falcılar düşük yüzde alabilirler ama farklı sitelerde ya da aynı sitelerde farklı isimler altında çalıştıklarını düşünürsek ; sürümden nasıl kazanıyorlardır..
Binnaz abla mesela sitenin sahibi, ama oğlu var sanırım bu site tasarımı dünyadadaki ilginç yaratıcı sektörler arasında sıralamaya girmiş.. Binnaz abla fal mı bakıyor??? o Singapurlarda, Maldivlerde geziyor, hayır işlerini yaptığını da sitelerden öğreniyorum ama
Kabul edelim eski zamanın veya günümüzde ender nadir akpak, yüzünden nur akıp gönül gözüyle temiz kalbiyle insanlara kaderlerini söyleyen kişiler yokk.. gerçekten parada gözü olmayanlar ise bunu standarda bağlamayıp gönlünden ne koparsa hesabı yapıyor.. FAL ARTIK BİR SEKTÖR, SANAYİ...
BELKİ BİNLERİ BULAN SANAL FALCILARIN, HER KÖŞE BAŞI CAFEDEKİ FALCILARIN KAÇTA KAÇI ACABA GERÇEKTEN HİSLİ............ya da bu sanal falcıların hepsi mi sezgileriyle nam salmış Yengeç,Akrep,Balık burcu.. aramızda yok mu hiç yükseleni de burcu da bu olanlar.. vaarr .. amann kızlar vadeleri bi dolsun , hepsini topa tutcam.. ama gönlüme çıkmasa da hanımefendiliği,ablalığı,sammimiyeti ile taht kuranlar baş göz üstüne onlar can ......
Nick'ine uymu bitanem "amaaaaan nolcek" de geçben hakikaten salağım ya, adım soyadım profil resmimmm püüüüüü, bir nufus bilgilerim kalmış
ahahaa sen türünün tek örneğisin zaten ,hişş sus sus söyleme.. :))))))))))) senin hissiyatın şurda işe yarar o da ... ktan durumlarda içine bi ağırlık, tedirginlik çöker ve o iş gerçekten ... ka sararBenim burcum yengeç yükselenim akrep ama kendime bi faydam yok oysa falcılar ben yengeç burcuyup ben akrep burcuyum diyerek çatır çatır para kazanıyor :))) ben de ise ultra vaziyette ikisi bir arada ama fal batağındayım
Aslında hislerim dehşet, rüyalarım da çıkar ama bu hisler fal bakma becerisi barındırmıyo hiç yeltenmedim yani o yüzden millet bendeki burç özelliklerinden bi tanesiyle bile güven telkin edip çatır çatır para kazanıyoahahaa sen türünün tek örneğisin zaten ,hişş sus sus söyleme.. :))))))))))) senin hissiyatın şurda işe yarar o da ... ktan durumlarda içine bi ağırlık, tedirginlik çöker ve o iş gerçekten ... ka sarar
Arkdsima katiliyorim sozde gezip tozmaya eglenmeye harcamak icin kredi cektm devlettn,heray 300 tel faturama gdyor ayrica kahvede 10 hadi 15 odealdir valla 20 bile fazla ya bi kendimizi onlarn yerine koyuyorum girip bakmam sekli incelemem kafamdan uydurmam benm 15 dkmi alir ya bu budur yani.s dksi 1 lirami bunun.s binnaz abladaki canli chatler nedir o oyle kerem avsar aoyleyecek birseyi kalmayinca sisteme girip girip cikti sure yedi utanmaz terbiyesiz gerizekali bde bana diyoki bak yorumlara hic yanildigimi soyleyen olmusmu ben yanilmam lan sen kimsin ! Demkki yorumlarini okuyup okuyp kendilerni bi bk saniyolar gece gece dellendirdiler beni ALIN FALci teyzeler bu yazdgmida okuyun.madem forumda takiliyosunzKızlar sizi bilmiyorum ama bi fala 30 liradan fazla verilmez bence. Kaldı ki 80 liralar filan çok uçuk. Ben artık 20 lira verince bile kendimi kötü hissetmeye başladım.
Falcı aylin de fiyatları cidden uçurmuş. Beğendiğim ve dedikleri çıkan bir falcıydı ama bundan sonra baktıracağımı daha doğrusu baktırabileceğimi sanmam. Çünkü bir öğrenci olarak benim boyumu aşıyor.
Bence siz de çok fazla ücret ödemeyin ki falcılar biraz fark etsin ücretlerinin yüksek olduğunu. Falsepetinde filan da 100 liraya bakanlar vardı.
Ben artık 20 liradan fazla ödememeye çalışıyorum kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?