Binnaz Abla

ya em

ahhaaa aynen bana da sigara içiyorsun dedi ex-sevdiceğimede alkol kullanıyor dedi yok artık iyi sallıyor ikimizde ağzımıza sürmeyiz
tutmayacağı noktalar da olacak elbet yaa :))) , ben sempatik buluyorum onu kötü niyetli biri değil, bu da onu zaten benim gözümde sevmek için yeterli kılıyo.. :)

Aylin e ilk kim baktırdı bilen hatırlayan var mı? yani şunun için soruyorum... onu biz nasıl keşfedik hehem hemen hepimiz baktırdık? belki ordan zamanlamayla çıkan bişeyler_?
valla ben baktırdıgımda daha yeni düşmüştü ama 3-5gun yorumları taakip edeyım derken, 15e cıkardı ve bu kesın ucacak deyıp baktırdım

ben fama yı tanımam bıle...katılıyorum bak 2hafta ara ıle once meryeme sonra aylıne fal atmışım...ya da tam tersi sıra...fark etmez.. ikisi de kahvede şunu demiş: bir deniz kenarında olta elinizde balık tutuyorsunuz, rızkınızı bırlıkte cıkartıyorsunuz ;yani siz bırbırınıze yazılmışsınız, bu kesin...aynı şekil, aynı yorum...ayrıca 2isteğin var sevgılınden;ıkısı de 2015te olacak cumlesı de aynı

MEryem ve Aylin'in aynı cümleleri kurmaları dikkatimi çektiği için dün sordum ve kesinlikle aynı, o kadar fal baktırıyoruz anlam aynı olsa da cümle farklı olur ya da ifade tarzı farklı olur ama bunlar da ikisinde de aynı

En azından Aylincim bizim onun hakındaki fikirlerimizi burdan okuyordur,bunu biliyoruz en azından
canım onu kötülemek,yermek değil ama ben bensem onun yeni biten taze kan biri olduğuna i nan mı yo rummmm... sevdiğim bir falcıysa bile sevinmem, güvenimi sarsar.. off falcı da bile güven arıyorum..

kızlar bir daha ayline fal atarken ben hiç fake isim kullanacağım ama şu sıralar baktıramam o zaman anlaşılır
Bunlar bence ödeme şeklimizden de anlıyo örneğin mobil ödemede numaramızdan, kredi kartı ödemesinde adımızdan yani fake isimle de olsa ödemedeki veriler ortaya çıkarır durumu

ayline attığım ilk falda onu çok beğenmiştim ve burda da belirttim ama bugün profil yazısı hakkında bişeyler yazdım ve ondan hemen sonra aylin profilindeki yazıyı değiştirmiş. aylinin kadınlar kulübünü sıkı sıkıya takip etmesi onu gözümde bitirmiştir ama sizi bilemem. madem iyi falcı neden burayı böyle takip ediyo benim hoşuma gitmedi ve sinir oldum açıkçası. ben falını okuduğum ilk anda onu famaya benzetmiştim zaten benden başkaları da benzetmiş

Bunlar bence ödeme şeklimizden de anlıyo örneğin mobil ödemede numaramızdan, kredi kartı ödemesinde adımızdan yani fake isimle de olsa ödemedeki veriler ortaya çıkarır durumu
ama bu ödeme falcıyla doğrudan şlgili bi durum değil, yuhhh olayın içinde şirket sahipleri de mi var acaba.. binnazla bir yolun var ile, tellweyle fal sepetinin sahibi aynı kişiler mi

Kızlar sizi bilmiyorum ama bi fala 30 liradan fazla verilmez bence. Kaldı ki 80 liralar filan çok uçuk. Ben artık 20 lira verince bile kendimi kötü hissetmeye başladım.

Falcı aylin de fiyatları cidden uçurmuş. Beğendiğim ve dedikleri çıkan bir falcıydı ama bundan sonra baktıracağımı daha doğrusu baktırabileceğimi sanmam. Çünkü bir öğrenci olarak benim boyumu aşıyor.

Bence siz de çok fazla ücret ödemeyin ki falcılar biraz fark etsin ücretlerinin yüksek olduğunu. Falsepetinde filan da 100 liraya bakanlar vardı.
Ben artık 20 liradan fazla ödememeye çalışıyorum kesinlikle.

ama bu ödeme falcıyla doğrudan şlgili bi durum değil, yuhhh olayın içinde şirket sahipleri de mi var acaba.. binnazla bir yolun var ile, tellweyle fal sepetinin sahibi aynı kişiler mi
Belli olmaz yani sitemden onların önüne ne şekilde düştüğünü bilemeyiz ayrıca site falcılarını korumak adına yani performans düşmesin diye bizlere müşteri kodu vermişlerdir. ödeme yaptığımız anda kabak gibi kodumuz çıkıyodur belki

aylini beğenmedimm famayı beğenmiştimm aynı kişilermii bilemedimm ben famanınn falı bulamadımm herkess takip ediyoo burayıı bende olsamm ederim hakkımda ne diyolar diyee fama kesin aylinsee ben famayı beğendimm aylini beğenmedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…