az daha kassak, iki yengeç rüyağğğğlarda buluşuruzBoş yere ruhdaş demiyoruz
Keşke benim de tek umudum oyduTek umudum aylinin faliydi ne olur ne olur meryem cikmasinya ama dedigim gibi meryemin tavriyla aylinin tavri arasinda cok fark var ondan degildir diye dusunmek istiyorum
Harbiden hee, bizlerde bazen o psişik enerji açığa çıkıyo o anları tutturursak tamamdıraz daha kassak, iki yengeç rüyağğğğlarda buluşuruz
O bize ayni kisi ya da degil desin yeter, ayni kisi derse bu defa dooogruuu meryeme harf almaya ahahahahahaahahen zekice çözüm bence bu aklınla bin yaşa
O bize ayni kisi ya da degil desin yeter, ayni kisi derse bu defa dooogruuu meryeme harf almaya ahahahahahaahah
gece uykuda tuttuğunu hissedersen ruhunu yolla bursaya ruhtaş :):):)Harbiden hee, bizlerde bazen o psişik enerji açığa çıkıyo o anları tutturursak tamamdır
Ahahahjajaha kizlar yaaaameryem harf uzmanı meryemden harfleri aldıktan sonra kriptoyu çözmekte bize kalıyo maliyet 40 tl 20 ayline 20 meryeme
Fallarla moral bozuyoruz bari böyle deşarj olalım bugünAhahahjajaha kizlar yaaaa
Onu ben de merak etmiştim ama denemedim henüz. yorumlar olumlu duvarında ama bilmiyorum tabiSedee var bde ona da kahveye yetiyor
Nöbetçiler fal bakmıyo sanırım nöbet esnasındaYa kizlar ne guzel ucuz falcilar varmis kahinsema var meselaa 5 lira kahve fali .D.D.S ona mi yonelsek napsak.s.s.s..s bi oneri vern kiz 16 liraya gore
görev kutsaldırNöbetçiler fal bakmıyo sanırım nöbet esnasında
E neyin nobetini tutuyo bunlar canimNöbetçiler fal bakmıyo sanırım nöbet esnasında
Valla neyin nöbeti ben de inan bilmiyorumE neyin nobetini tutuyo bunlar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?