Binnaz Abla

Seç birini ama kıytırık olmasın yani hemen bakmasını istiyosan online olan birini seç canım
Canim ask i sectm ne bileym dgerlerine gore daha oluru var geldi.s o tipler ne ya medyum memo bilmem ne.s.s.s hepside orjinal fotomu atmis nedir.s

o zaman fama=aylin=meryem=nesimee offff offf

o zaman fama=aylin=meryem=nesimee offff offf
meryem ve nesime yi hiç bilmiyorum walla :) ama okuyunca yazdıklarınızı bakayım dedım bı famayla aynı olan 6 yada 7 cumle sını gonderırım ısteyene özelden zaten dıger cumlelerde aynı formatla yazılmasada fal genel olarak aynı konular uzerınde gıtmıs . bu kadar tesadüfte fazla olmalı

Ben de famaya baktırmamıştım ama arkadaşlarımın fallarını gördüm ve gerçekten de benziyor. meryeme gelince ona hiç bilgi vermedim bana ayline verdiğim bilgileri verdi ve cümleler aynı zaten aynı şeyi söyledi. sadece başında bi iki cümle tutarsız demiştim ama düşününce aslında aylinin falında dediği şeyin üzerinde kelime oynaması olduğunu anladım yani farklı ifade edilse de söylenmek isteneni anladım. nesimee ye gelince meryemin verdiği harfleri aynen o da döktü aylin ve meryemin falının özet halini gönderiverdi. iki arkadaşla denedik sırf. ve ikimizde aynı kanıdayız

Ya alakasiz olcak kizlar ama cevirgel duasini biliyormusunuz..bir arkdsm yapti ve cocuk duanin 2.haftasmda geldi ve nisan taktilar simdide olup bitiyo duanin gucunden mi dedim valla oyle dedi ben hayatta donmeyecek diyodum dedi

Ya alakasiz olcak kizlar ama cevirgel duasini biliyormusunuz..bir arkdsm yapti ve cocuk duanin 2.haftasmda geldi ve nisan taktilar simdide olup bitiyo duanin gucunden mi dedim valla oyle dedi ben hayatta donmeyecek diyodum dedi
Duydum onu çok ama işim olmaz korkarım öyle şeylerden uzak durmakta fayda var zaten beni geri gelmesini beklediğim biri de yok. Tehlikeli biraz o işler

ben baktım ona bıraz da walla hıc guwenıp de deneyemedım korktum ne olduğunu bılmıyoruz okuruz bıde farklı seyler cıkarır önümüze

Kizlae bu kafa karisikliginda ortayaa birsey daha aticam ama cdden kafam da kocan soru isareti oldu bence en basta ESIN GUVEN FAKE.cunku gecmisimi bilmenn bknu cikarmis bukadr olamaz yani bukdr olan birinin gelecehide tutmaliydi esin guvene baktiran bilir kadin gecmiste ve anda mukemmel .. ama gelecekte kimseye cikmamis asil o 3 5 hesap lullaniyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…