- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Seç birini ama kıytırık olmasın yani hemen bakmasını istiyosan online olan birini seç canımASk Mi ne var ona mi atsam
Canim ask i sectm ne bileym dgerlerine gore daha oluru var geldi.s o tipler ne ya medyum memo bilmem ne.s.s.s hepside orjinal fotomu atmis nedir.sSeç birini ama kıytırık olmasın yani hemen bakmasını istiyosan online olan birini seç canım
Canim ask i sectm ne bileym dgerlerine gore daha oluru var geldi.s o tipler ne ya medyum memo bilmem ne.s.s.s hepside orjinal fotomu atmis nedir.s
o zaman fama=aylin=meryem=nesimee offff offfarkadaşlar bende baktırdım aylın e we eger kı bırısı oldugu düşünülüyorsa bende fama derım ona cunku famanın falında degındıgı noktalara degınmıs o da aynı cumleler kurmuş resmen famayla buyuk ıhtımal o dur ..
meryem ve nesime yi hiç bilmiyorum walla :) ama okuyunca yazdıklarınızı bakayım dedım bı famayla aynı olan 6 yada 7 cumle sını gonderırım ısteyene özelden zaten dıger cumlelerde aynı formatla yazılmasada fal genel olarak aynı konular uzerınde gıtmıs . bu kadar tesadüfte fazla olmalıo zaman fama=aylin=meryem=nesimee offff offf
Oha canm ya bu nasil bir kombo yapmis kadina bak mitozu gecip mayoz bolunmus htta tomurcuklanmis her siteye bi parcasini birakmiso zaman fama=aylin=meryem=nesimee offff offf
Ben de famaya baktırmamıştım ama arkadaşlarımın fallarını gördüm ve gerçekten de benziyor. meryeme gelince ona hiç bilgi vermedim bana ayline verdiğim bilgileri verdi ve cümleler aynı zaten aynı şeyi söyledi. sadece başında bi iki cümle tutarsız demiştim ama düşününce aslında aylinin falında dediği şeyin üzerinde kelime oynaması olduğunu anladım yani farklı ifade edilse de söylenmek isteneni anladım. nesimee ye gelince meryemin verdiği harfleri aynen o da döktü aylin ve meryemin falının özet halini gönderiverdi. iki arkadaşla denedik sırf. ve ikimizde aynı kanıdayızmeryem ve nesime yi hiç bilmiyorum walla :) ama okuyunca yazdıklarınızı bakayım dedım bı famayla aynı olan 6 yada 7 cumle sını gonderırım ısteyene özelden zaten dıger cumlelerde aynı formatla yazılmasada fal genel olarak aynı konular uzerınde gıtmıs . bu kadar tesadüfte fazla olmalı
Sayısal okuyanlar kendini hemen belli ediyorOha canm ya bu nasil bir kombo yapmis kadina bak mitozu gecip mayoz bolunmus htta tomurcuklanmis her siteye bi parcasini birakmis
Aynen canım biz vur diyoruz onlar bize combo yapıp dönüyoOha canm ya bu nasil bir kombo yapmis kadina bak mitozu gecip mayoz bolunmus htta tomurcuklanmis her siteye bi parcasini birakmis
Ahahh dogrudur canim ya :)))Sayısal okuyanlar kendini hemen belli ediyor
Duydum onu çok ama işim olmaz korkarım öyle şeylerden uzak durmakta fayda var zaten beni geri gelmesini beklediğim biri de yok. Tehlikeli biraz o işlerYa alakasiz olcak kizlar ama cevirgel duasini biliyormusunuz..bir arkdsm yapti ve cocuk duanin 2.haftasmda geldi ve nisan taktilar simdide olup bitiyo duanin gucunden mi dedim valla oyle dedi ben hayatta donmeyecek diyodum dedi
ben baktım ona bıraz da walla hıc guwenıp de deneyemedım korktumYa alakasiz olcak kizlar ama cevirgel duasini biliyormusunuz..bir arkdsm yapti ve cocuk duanin 2.haftasmda geldi ve nisan taktilar simdide olup bitiyo duanin gucunden mi dedim valla oyle dedi ben hayatta donmeyecek diyodum dedi
kımmıs?Kızlar olayı çözdüm sanırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?