- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Selin imer çok düzgün yazıyo ve kesinlikle tasvirler kullanıyo. Aylin öyle değil. ikisini de karşılaştırdığımda selin imer kahveye bağlı ama isabetli yorumlar yapıyo onun da emine gibi kendine has tasvirleri var. aylin bağımsız hareket ediyo ve tellwe sitesinin lehçesi var onda yani fama lehçesi :))Kizlar kizlar selin imer ==aylin dersem kizarmisiniz!!!
A bi dk bdk falcilari karistirdim selin imer=emine olablrmi diyecektim.. neden cunku ikiside bana ayni sacma sapan konser olayni soylemis ocakta ben knsere gdecekmisim bunun olma olasligi sifirin yannda binsifir cunku ben ocaakta subat tatili oldgu icin memlekete doncem ve bzm memlekete yazn konser olmaz ne kisin koseri annem babam haytta birakmaz.s ayni sacma salak seyi yazmislarSelin imer çok düzgün yazıyo ve kesinlikle tasvirler kullanıyo. Aylin öyle değil. ikisini de karşılaştırdığımda selin imer kahveye bağlı ama isabetli yorumlar yapıyo onun da emine gibi kendine has tasvirleri var. aylin bağımsız hareket ediyo ve tellwe sitesinin lehçesi var onda yani fama lehçesi :))
Yok yahu biri istanbul türkçesi biri komşu teyze kıvamı. çok farklı ama belki müzikli bi kalabalığa gireceksindir düğün/nişan vs gibi onu konser olarak yorumlamış olabilirler benceA bi dk bdk falcilari karistirdim selin imer=emine olablrmi diyecektim.. neden cunku ikiside bana ayni sacma sapan konser olayni soylemis ocakta ben knsere gdecekmisim bunun olma olasligi sifirin yannda binsifir cunku ben ocaakta subat tatili oldgu icin memlekete doncem ve bzm memlekete yazn konser olmaz ne kisin koseri annem babam haytta birakmaz.s ayni sacma salak seyi yazmislar
Biri daha hortladıçevirgel duası neiyice delirdim ben bu dertlerden
yok değil derim.. Aylin in o kadar tecehül i arif,teşbih sanatını kullanabileceğini anmıyorum.. Selin ta İstanbul qağzı..Kizlar kizlar selin imer ==aylin dersem kizarmisiniz!!!
Biri daha hortladı
Meryemin döktükleri ile nesimee nin bana döktüğü harfler??? ikisine vermediğim bilgi aylinde mevcut sadece. aylinin söylediklerini meryem söyledi üstelik bilgiler aylinde ama meryem aynı şeyleri yazdı. nesime ikisini daha kısa bir fal haline getirip şak diye koydu onüme. yani üçünün aynı lehçe ve aynı fala bakması imkansız. o kadar kişiye fal baktırıyorum benzer ya da aynı şeyleri söyleyebilirler ki benim tüm fallarım kahretsin ki paralel ya da aynı ama aynı ifadeler, aynı cümleler şeklinde sadece ve sadece Aylin-meryem-nesimee bermuda şeytan üçgeninden çıkıyo... gel de çık içindenŞimdi ben kendi adıma Meryem olduğunu düşünmüyorum, ona Aylin piyasada yokken az soru ile genel bakım yaptırmıştım.. sonra Aylin e .. Aylin ile Meryem çok alakalı değildi bende paralel şeyler dememişti,soru-cevap kısmında da zaten çok geneldi Meryem.. gelgelelim ; işin asıl püf noktasına..
Ben tek bi konuda tellwe- Falcısema,Herra-Nesimee,Fama ya bakım yaptırdım ve abartısız söylüyorum yazım tarzlarından, olayın gidişatından,durumdan,geçmişten tutun hani tek bir ağızdan çıkmış gibi.. anlatamıyorum nasıl diyim verilen tarihler, ne zaman neyin olacağı,geçmişteki kırılma noktaları falan aynı nerdeyse.. ve Aylin sadece kahveden bunların özetini bir sayfaya yakın çıkardı..
2. nokta; Fama bu olayların vuku bulduğu zaman en son gideceği gün bana yorum yapmıştı ve şöyle serzenişte bulunmuştu : bu ne biçim yer böyle,bir arkadaşım burda falcılık yapıyor, iş bulursam gideceğim ,o gel burda bakım yap demişti ama böyle zor bi yer olduğunu söylememişti diye.. Famadan önce Herra,Falcısema varrdı telllwede..
şimdi Falcısema uzakta görünüyor???? herra hala orda... Fama yok ortada ve ve falmı gönerdiğimAngel of Love en son Nesime nin falını hayretle okuduk demi yine aynı lehçe,yine aynı şive ve o kartlardan o bilgiler çıkmazdı!
Tellwe nin o hep dediimiz lehçesini bu 4lü çok kullanıyor çok hem de ve Aylin de diyorum ya bu4nün özetini geçti hatta ben Aylin e daha önce bi yerde karşılaşmadıysak bu kadar isabete pes derim demiştim...
Sonuç : Fama tellweden bi arkadaşının baktığını söylemiş ve gitti bu arkadaş ya Herra,ya Nesimee ( o da sonradan geldi), ya Falcısema bunlardan biri.. Falcısema şuan uzakta Fama yok ! Aylin ve Herra piyasasada..
ben YÜZDE YÜZ EMİN OLMAMAKLA BERABER Aylin in ya fama ya da falcısema olduğunu düşünüyorum.. en azından şivelerine bakacak olursak zaten biriyle arkadaş olma olasılığı çokyüksek.. şöyle olmuştur Fama siteye gelmeden bu arkadaşının ne şekilde fal baktığını özümsemiş kendi de aynı tarzda yazmaya başlamıştır ( bu arkadaş da kendisinden önce sitede olan Herra ya da FalcıSemadır)
Aylin in ; en azından Fama,Falcısema ve belkş Nesimee ile kuvvetle muhtemel iletişim halinde olduğunu belki paslaşarak veya bilemiyorum farklı şekillerde iletişim halinde olduğunu düşünüyorum.
uyuyamadım ya la, yarın ilk iş, aynadaki suretime tükürmek olcekuyumadın mı sen
sabahtan beri kendimi işe diziye verdim kafam dağılsın diye ama anca bu kadar dağılabildi
Kesinlikle okuyunca evet aynı kapıya çıkıyolar. ulen her yer aylin her yer direniş anasını satiiimuyuyamadım ya la, yarın ilk iş, aynadaki suretime tükürmek olcek
işim gücüm yok,derdim bi milyon değilmiş gibi Aylin in kodlarını çözdüm
bluem sen şunların fallarını okudun, aynı ya aynı, yani tellwe lehçeesi desek de bu 4lü çok bariz nkullanıyor aAylin de öyle var bunların arasında bişi.. ya Falcısema ya Fama
Aynen öyle ... ve DEĞERLİ YORUMCU AYLİN ARTIKI BİR YOLUN VARDA REKLAMINDAKİ GİBİ,AYLİN TELLWEDEN GİDEN BİRİ OLUYOR, MERYEMLE DE ARKADAŞTIR.. ARKADAŞTIR DİYORUM GİRİN BİNNAZIN VEYA TELLWEDEKİ FALCILARIN FACELERİNE HEPSİ BİRBİRİNİN FACEİNDE EKLİ,DUVARINDA KONUŞUYOR,CAFEDE KONUŞUYOR VS VB..!!Meryemin döktükleri ile nesimee nin bana döktüğü harfler??? ikisine vermediğim bilgi aylinde mevcut sadece. aylinin söylediklerini meryem söyledi üstelik bilgiler aylinde ama meryem aynı şeyleri yazdı. nesime ikisini daha kısa bir fal haline getirip şak diye koydu onüme. yani üçünün aynı lehçe ve aynı fala bakması imkansız. o kadar kişiye fal baktırıyorum benzer ya da aynı şeyleri söyleyebilirler ki benim tüm fallarım kahretsin ki paralel ya da aynı ama aynı ifadeler, aynı cümleler şeklinde sadece ve sadece Aylin-meryem-nesimee bermuda şeytan üçgeninden çıkıyo... gel de çık içindenbu arada dediğim gibi famaya baktırmadım ama famanın fallarını okudum ve bu dörtlü kombinasyon aynen uyuyo fama-aylin-meryem-nesimee
Aynen öyle ... ve DEĞERLİ YORUMCU AYLİN ARTIKI BİR YOLUN VARDA REKLAMINDAKİ GİBİ,AYLİN TELLWEDEN GİDEN BİRİ OLUYOR, MERYEMLE DE ARKADAŞTIR.. ARKADAŞTIR DİYORUM GİRİN BİNNAZIN VEYA TELLWEDEKİ FALCILARIN FACELERİNE HEPSİ BİRBİRİNİN FACEİNDE EKLİ,DUVARINDA KONUŞUYOR,CAFEDE KONUŞUYOR VS VB..!!
AMA KESİNLİKLE AYLİN-MERYEM-MESİMEEE-FALCISEMA-FAMA KOORDİNASYONU VAR ÇAKAL DÜZLEMDE!
Yaaa var ya beynim yandi kitabi biraktim kagidi aldim bu buysa eger bu da buysa bu kim dye ciziyorum dediklernizi yorumliyorum allahimm beynimi sudokudan daha fazla calistirdi.D.D.D.D.D.D.D.D
Eğer dediğin aşk3 se uygun ne anlama geliyo bilmiyorum ama online değil sankiAsk midir nedir bakmadi kizlar fali ceksemmi napsam.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?