- 20 Kasım 2014
- 237
- 455
- 158
Falda tek bildigi beni tarif etmesiydi galiba verdigi tarihler gecti ama bisey icin 2 hafta demisti o da dolmak uzere bakalimbenımde aynen 1 hafta dedı ve ıkıncı haftaya gırıcm nerdeyse daha bırsey yok
banada 1 vade demişti sordugumda 1 ay vadeye kadar yazmiş bence ay olarak düşününbenımde aynen 1 hafta dedı ve ıkıncı haftaya gırıcm nerdeyse daha bırsey yok
Çookkk saolunnn aminnnn
bugün konuşmaya başladık daha net bişi yok .
Ama neden böyle neden şöyle diye aslında birbirimiz yanlış anladığımızı farkettik .
Asluında ben onu beklerken oda beni bekliyomuş.
müsait zamanımda tüm baktırdıklarımı kontrol edip tektek yazarım durumlarda bi netleşsinde .
Ama şunu söylemeden edemiycem , emine sana olan duygularını iki hafta içerisinde daha iyi anlayacaksın demişti.03/01 de baktırmıştım siz karar verin :)
Bu emine kim nerdee
Sordugumda 1 hafta olabilir demisti neyse 1 ay daha beklerimbir vade 1 ay demektir..
banada zaten gelısme war demıs tı ben gelıcek anlamındamı dedıgımde hayr haber alıcaksın onunla ılgılı dedı . 1 hafta ıcınde demıstı ben de dusunuyorum acaba haber aldımmı onla ılgılı dıye ama almadım sanıyorum neyse zamana takılmayalım dedıklerı gıbı :) bekleyelım bakalım umarım sonucu dogru cıkar .banada 1 vade demişti sordugumda 1 ay vadeye kadar yazmiş bence ay olarak düşünün
bir ornek wereyım hemen o zaman benım kı benı ıstedıgı zamanlarda ben arkadaslarıma dunyada bı o bıde ben kalsam asla olmaz dıyordum hıcbısekılde ıstedıgım ınsan degıl dıyordum . ama benımkı üşenmedi 7 ay boyunca her gece kalkıp bı namaz kılmıs her duasında her kuran okuyuşunda benı dılemıs hayırsız sa bıle hayırlı et nasıp et dıye we nası oldugunu bılemedıgm bı sekılde aşık oldum basladık . yanı ben pek anlamam bu ıslerden ama bır gucunu olduguna ınanıyorum ılla kı duaların bu ıse en yakın örnek kendımım yanı :)Kizlar fal konusuylq cok alakasiz olacak ama, dileginiz isteginiz her neyse bunun icin kuran hatmetmeyi denediniz mi? Ben az once gidip ogrenci evime kuran aldim aksam basliycam insallah 30 cuzu 5e boldum her gece 6 cuz okuyabilirsem 5 gecede bitirmyi planliyorum hayirlisiyla
hadi inşallahhhhEmine beni bu yil nisanlamiş
bir ornek wereyım hemen o zaman benım kı benı ıstedıgı zamanlarda ben arkadaslarıma dunyada bı o bıde ben kalsam asla olmaz dıyordum hıcbısekılde ıstedıgım ınsan degıl dıyordum . ama benımkı üşenmedi 7 ay boyunca her gece kalkıp bı namaz kılmıs her duasında her kuran okuyuşunda benı dılemıs hayırsız sa bıle hayırlı et nasıp et dıye we nası oldugunu bılemedıgm bı sekılde aşık oldum basladık . yanı ben pek anlamam bu ıslerden ama bır gucunu olduguna ınanıyorum ılla kı duaların bu ıse en yakın örnek kendımım yanı :)
Benim bildiğim kahvede 1 vade ya 1 hafta ya 1 ay ya da 1 sene demek canım kahve falı bakan bir arkadaşım söylemiştiEmine bana 1 vade 1 hafta olabilir demişti 1 hafta geçti 1 ay mi acababirde bugun icin bir tartisma yasayacaksin dedi ama henuz bisi yok
ciddi anlamda hıc sewmıyordum hıcbır ılgım yoktu dalga gectıgım zamanlar bıle olmustur ılgısıyle o kdr ımkansızdı benım ıcın zaten baska bır ılıskımde wardı 2.5 senelık düşün artık yıllar sonra tekrar o kısıyle baslamıstım . daha sonra o kısıden ayrıldım we 2 hafta ıcınde acayıp bır sekılde benımkını sewmeye basladım hayatımın merkezıne aldım . ama onun her zaman gecelerı kalkıp benım ıcın namaz kıldıgını her kuranında her duasında benı ıstedıgını bılıyordum soyluyordu . ne çok ıstedıyse artık benım başım yandı sonundaPeki gercekten hic mi sevmiyordun yani asla istemiyor muydun, ya suan o kadar mutlu oldum ki icim icime sigmiyor insallah bu gece basliycam ama sanirim okumak sandigimdan uzun suruyormus bu yuzden 5 gunde bitirmem zor
ciddi anlamda hıc sewmıyordum hıcbır ılgım yoktu dalga gectıgım zamanlar bıle olmustur ılgısıyle o kdr ımkansızdı benım ıcın zaten baska bır ılıskımde wardı 2.5 senelık düşün artık yıllar sonra tekrar o kısıyle baslamıstım . daha sonra o kısıden ayrıldım we 2 hafta ıcınde acayıp bır sekılde benımkını sewmeye basladım hayatımın merkezıne aldım . ama onun her zaman gecelerı kalkıp benım ıcın namaz kıldıgını her kuranında her duasında benı ıstedıgını bılıyordum soyluyordu . ne çok ıstedıyse artık benım başım yandı sonundaşimdi onun ıcın fallar baktırıyorum dusun
Yaaaaa sen çok yaşa e mi :) sana soz veriyorum eger hatmedebilirsem sonunda senin icin de dua edicem yaaa yasasiiiinnnnnnnnnnnn
Audrey_24 senin icin de sooz :)
tesekkur ederım cnm benım içinden gelen o guzel ısteğin yeterli senin
audreyy hanımmm sızden de beklıyorum boyle ınce hareketler ama nerdeeeee
Kizlar fal konusuylq cok alakasiz olacak ama, dileginiz isteginiz her neyse bunun icin kuran hatmetmeyi denediniz mi? Ben az once gidip ogrenci evime kuran aldim aksam basliycam insallah 30 cuzu 5e boldum her gece 6 cuz okuyabilirsem 5 gecede bitirmyi planliyorum hayirlisiyla
tesekkur ederım cnm benım içinden gelen o guzel ısteğin yeterli senin
audreyy hanımmm sızden de beklıyorum boyle ınce hareketler ama nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?