yeşil yanıyodu attıgımda ya sımdı tekrar bakayımEğer dediğin aşk3 se uygun ne anlama geliyo bilmiyorum ama online değil sanki
Kaslınkızlar bu falıma bakmadan çıkmış ay gıcık oldum degüşsemmi bde değiştigimi beklicem şimdi soğuttular valla
Şimdi ben kendi adıma Meryem olduğunu düşünmüyorum, ona Aylin piyasada yokken az soru ile genel bakım yaptırmıştım.. sonra Aylin e .. Aylin ile Meryem çok alakalı değildi bende paralel şeyler dememişti,soru-cevap kısmında da zaten çok geneldi Meryem.. gelgelelim ; işin asıl püf noktasına..
Ben tek bi konuda tellwe- Falcısema,Herra-Nesimee,Fama ya bakım yaptırdım ve abartısız söylüyorum yazım tarzlarından, olayın gidişatından,durumdan,geçmişten tutun hani tek bir ağızdan çıkmış gibi.. anlatamıyorum nasıl diyim verilen tarihler, ne zaman neyin olacağı,geçmişteki kırılma noktaları falan aynı nerdeyse.. ve Aylin sadece kahveden bunların özetini bir sayfaya yakın çıkardı..
2. nokta; Fama bu olayların vuku bulduğu zaman en son gideceği gün bana yorum yapmıştı ve şöyle serzenişte bulunmuştu : bu ne biçim yer böyle,bir arkadaşım burda falcılık yapıyor, iş bulursam gideceğim ,o gel burda bakım yap demişti ama böyle zor bi yer olduğunu söylememişti diye.. Famadan önce Herra,Falcısema varrdı telllwede..
şimdi Falcısema uzakta görünüyor???? herra hala orda... Fama yok ortada ve ve falmı gönerdiğimAngel of Love en son Nesime nin falını hayretle okuduk demi yine aynı lehçe,yine aynı şive ve o kartlardan o bilgiler çıkmazdı!
Tellwe nin o hep dediimiz lehçesini bu 4lü çok kullanıyor çok hem de ve Aylin de diyorum ya bu4nün özetini geçti hatta ben Aylin e daha önce bi yerde karşılaşmadıysak bu kadar isabete pes derim demiştim...
Sonuç : Fama tellweden bi arkadaşının baktığını söylemiş ve gitti bu arkadaş ya Herra,ya Nesimee ( o da sonradan geldi), ya Falcısema bunlardan biri.. Falcısema şuan uzakta Fama yok ! Aylin ve Herra piyasasada..
ben YÜZDE YÜZ EMİN OLMAMAKLA BERABER Aylin in ya fama ya da falcısema olduğunu düşünüyorum.. en azından şivelerine bakacak olursak zaten biriyle arkadaş olma olasılığı çokyüksek.. şöyle olmuştur Fama siteye gelmeden bu arkadaşının ne şekilde fal baktığını özümsemiş kendi de aynı tarzda yazmaya başlamıştır ( bu arkadaş da kendisinden önce sitede olan Herra ya da FalcıSemadır)
Aylin in ; en azından Fama,Falcısema ve belkş Nesimee ile kuvvetle muhtemel iletişim halinde olduğunu belki paslaşarak veya bilemiyorum farklı şekillerde iletişim halinde olduğunu düşünüyorum.
Gunaydinlar senin falin ask3 temi cek gitsin telwedeki oda portakalmi ne biri daha var onunla ayni pembe tablo oda telwedekızlar bu falıma bakmadan çıkmış ay gıcık oldum degüşsemmi bde değiştigimi beklicem şimdi soğuttular valla
Kizlar kizlar selin imer ==aylin dersem kizarmisiniz!!!
A bi dk bdk falcilari karistirdim selin imer=emine olablrmi diyecektim.. neden cunku ikiside bana ayni sacma sapan konser olayni soylemis ocakta ben knsere gdecekmisim bunun olma olasligi sifirin yannda binsifir cunku ben ocaakta subat tatili oldgu icin memlekete doncem ve bzm memlekete yazn konser olmaz ne kisin koseri annem babam haytta birakmaz.s ayni sacma salak seyi yazmislar
Kızlar biri özet geçsin, sınavdan çıktım okumaya üşeniyorum şu an
Falcısema bende fiyaskoydu ne karakter analizi ne an ne de gelecek tuttu, nesimee'yi beğenmiştim, aylini zaten falının çıkmasıyla beraber baya beğendim. Bunların hepsi aynı kişi mi? Nesimee ve aylin fallarında farklı şeyler söylemişlerdi diye hatırlıyorum. Ve üslupları da farklıydı sanki
Ben Nesimee ye baktırmıştım. Kesinlikle Aylin ya da Famayla alakası yok.. Çok eminim.. Meryemi merak ettim. Denesem mi acaba? Ben de analizimi yaparım hemFalcısema ve nesimeye hiç baktırmadığım gibi fama'yada baktıramamıştım.
Ama ben Meryem ve Aylin'in aynı kişiler olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Tek tavsiyem ise bu kişiye,kahve falında daha başarılı olduğu ve herkes tarafından saygı duyulacak,hayran kalınacak şekilde tek bir profil çizmesi olacak...
Bu şekilde basit duruma düştüklerinde atacağım adımı dahi bana söyleyecek olsalar asla baktırmam, kaldı ki ikisine de artık fal atmayacağım...Dürüst olsunlar canımı yesinler, net!
Canım rüyanı kimseye anlatmadan önce mutlaka akan bir suya anlat.. Ondan sonra yorumlatarkadaşlar yeri burası degıl ama aranızda ıyı ruya yorumlarım dıyen varmı bır ruya gordum bu gece we etkılendım acıkcası merak edıyorum habercı ruya olabılır dıye dusunuyorum ak sakallı dedeler camıler tesbıhler almıs basını gıdıyodu dın e dayalı hersey wardılütfen aranızda yorumlayabılck warsa ozelden atıcam ona .
Neeeeee, şuan yıkıldığım andır ama ya, ben o kadına inanılmaz saygı duyuyorum, üslubu vs...yok yok olamaz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?