Binnaz Abla

cnm ben zaten Aylin , Fama ve Falcısema aynı demiştim.. ve ben Meryemin de aynı kişi olduguna eminim çünkü sadece Ayline sordugum bi konuyu kahve falımda görmüş gibi yazmış.. ztn Meryemle dil olarak.. tarz olarak cevap verme şekli olarak hatta kullanılan kelimeler olarak bile net aynılar.. istersen fallarımı paylaşırım seninle özelden üşenmedim alt alta kopyaladım ortak noktaları işaretledim.. ha bu arada aylin midir artık kimdir biraz bildigini düşünmüyo diilim.. ama bizi şaşırtması biçogumuzun ondan once fama ya ya da meryeme baktırmamız ve bilgilerimize bi şekil ulaşması yüzünden bence...

FALCI AYLİNNNNNNN !!!! Burayı okuyorsan ( ki eminim takip ediyor )
Değerli KK arkadaşlarımızın üstün zekası ve bugüne kadar olan fal tecrübeleriyle olayı aşağı yukarı çözmüş bulunmaktayız .
Yani artık kendi derdine yan aylincim , bi sen mi akıllısın öperim canımss

Famaya baktirmadim hic ama meryeme cok baktirmisligim var ama meryemse cok ayip etti bizim meryemle iliskimiz ahbap cavus iliskisine donmustu bi ara surekli fal atiyodum ama aylinin ilk fali meryemin bilmedigi seyleri soylemisti mesela niye bilmiyorum ama halaa o olmadigina inanmak istiyorum

Ya valla Selin İmer fallarımı forumda paylaşmayı göze alacak kadar eminim ki o kadın ne Aylin ne de Emine...hele Emine asla değil, ultrason gördü diyorum size falda

Kızlar biri özet geçsin, sınavdan çıktım okumaya üşeniyorum şu an
Falcısema bende fiyaskoydu ne karakter analizi ne an ne de gelecek tuttu, nesimee'yi beğenmiştim, aylini zaten falının çıkmasıyla beraber baya beğendim. Bunların hepsi aynı kişi mi? Nesimee ve aylin fallarında farklı şeyler söylemişlerdi diye hatırlıyorum. Ve üslupları da farklıydı sanki

Emine ve selin imer kesinlikle aynı kişi değil.
Selin imerin gerçek mesleği ne bilmiyorum ama kelimeleri kullanış biçimine bakarsam kesinlikle bu alanda kendini geliştirmiş biri. Ya çok kitap okuyor ya da mesleği sözel bir alanda. Betimlemeleri, cümleleri vs. Gayet akıcı okunan bi fal oluşturuyor.
Emine'nin ise anlatımı karman çorman. Aynı nalan abla gibi. Kısa cümleler ve konudan konuya geçişler.

Falcısema ve nesimeye hiç baktırmadığım gibi fama'yada baktıramamıştım.
Ama ben Meryem ve Aylin'in aynı kişiler olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Tek tavsiyem ise bu kişiye,kahve falında daha başarılı olduğu ve herkes tarafından saygı duyulacak,hayran kalınacak şekilde tek bir profil çizmesi olacak...
Bu şekilde basit duruma düştüklerinde atacağım adımı dahi bana söyleyecek olsalar asla baktırmam, kaldı ki ikisine de artık fal atmayacağım...Dürüst olsunlar canımı yesinler, net!

arkadaşlar yeri burası degıl ama aranızda ıyı ruya yorumlarım dıyen varmı bır ruya gordum bu gece we etkılendım acıkcası merak edıyorum habercı ruya olabılır dıye dusunuyorum ak sakallı dedeler camıler tesbıhler almıs basını gıdıyodu dın e dayalı hersey wardı lütfen aranızda yorumlayabılck warsa ozelden atıcam ona .

Ben Nesimee ye baktırmıştım. Kesinlikle Aylin ya da Famayla alakası yok.. Çok eminim.. Meryemi merak ettim. Denesem mi acaba? Ben de analizimi yaparım hem

Canım rüyanı kimseye anlatmadan önce mutlaka akan bir suya anlat.. Ondan sonra yorumlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…