Binnaz Abla

Ben Nesimee ye baktırmıştım. Kesinlikle Aylin ya da Famayla alakası yok.. Çok eminim.. Meryemi merak ettim. Denesem mi acaba? Ben de analizimi yaparım hem
ben de dün senin gibi düşünüp meryeme fal attım ama tama bence ben aylini beğenmiştim ilk falında ama meryem kötüydü canım yaa

Herkesden cevap beklıyorum

Kızlar selam,, bende aynı oldugunu düşündüğümüz yorumcular Aylın ve meryem için aynı kişi olmadıklarını düşünüyorum; nerden emınsın dersenız, şöyle: ben ılk meryeme burda cok ovenı var dıye kahve atmıştım 2 ay once fılan, olumsuz bır yorumdu ama dedıgı gune kadarda olumsuz hayatım, falı cıktımı ne hayır ne evet,, ben begenmemıştım açukcası kısacık yorum dıye, sonra bı cakallık yapıyım dedım cok becerebılırmışım gıbı, başka bı hesaptan bambaska bı adla yorum attım meryeme gecen gun ,soru sormadım sayılır, hıcbı ayrıntıda vermedım pat ılk falından apayrı bı yorum geldı hersey olumlu.dedımkı yok hıslerı var lakın enerjı olmadı bana, sonra fama ve barkiler attım ıkısıde tozpembe yorumlar attı! hatta FAMA bak gor demış kı( sadece bu cumle aylınle aynı gıbı ama barkılerde aynı sını demış) neyse nıtekım tarıh olmadıgı ıcın yorumlarda belırsız;( Barkıler bırtek 5 ay ıcınde demış ocak, şubatta denk gelıyo .gelelım selın ımere 5 kez fal yolladım ılk gunden berı hep pembe, tarıh vermeler Hiçççç bişeyyyy cıkmadı, bır işle ılgılı legosunu bıldı ama o işde olmadı ben ıstemedım . Şimdi Aylıne gelınce ılk falında demiştim bukadar bılemez eger bılıyosa ben falcımı buldum yada baska bır falcıyla aynı kişiyse yazıklar olsun dıye.sonra 2.kez attım eh işte dedım , bı fark yok ılk yorumuyla,ama olumlu hep yorumları .Meryemle, selın ımerle alakası yok dıye dusunuyorum, sonra formda aylınım cıkan fal haberlerı geldı gene gaza geldım hop bı fal daha attım buseferde nokta atışlar oldu, burdada cıkınca oh dedım galıba bu durust bı yorumcu, şimdi 3 gundur acabalar başladı bizde aylın omu meryem bumu dıye, ve ben gercekten uzuluyorum cunku ınanın gelen faturayı oderken kendımden nefret edıyorum,

Sayın falcılar bızler zaten sıze ve yaptıgınız bu işe az yada cok ınanan ve sureklı bu işe maddı manevı zaman ayıran ınsanlarız,;
nıye bu kadar yalan dolan, ne gerek var, sız gecımınızı saglıyosunuz bızde sızın bu gecımınıze destek saglayan buyuk bır cogunluguz .Nedır bu yanlış yunluş isimlerle karşımıza cıkma,yahu sız bılsenızde bılmesenızde bız zaten baktırıyoruzzzz barı duzgun hısle bakında sızde paranızı hakedın.( bu iş zaten Allah katında Günah) hepımız bıle bıle gelıyoruz, rahatlıyalım dıye, zaten hıcbırınız tam neyı bılebılıyosunuz?
Arada tuturanlar var anı hıssedenler var sanslı ısenız yakın tarıhı bılebılıyosunuz eee gecmışımı bana desen ne olur demesen ne olur??
Hadı başka ısım takıyosunuz kendınıze aynı ınsan sıze farklı falcı dıye gelıyo ılkınde super bıldınız sak sak alkış, o kışı 3/4 arkadasını daha getırdı sıze ohh işler kebap..
Ee kaç ay surer bu yalan.??
ılk falda bagladınız okey ıkınıcıde ne yapıcaksınız,?
gelışen olayları bılmedıkten sonra hadı 2.kez sıze geldık sansınız yagver gıttı ee ucuncuye ne olucak?????
Haram yada helal kazanılan kazancınız suyunu cekıcek cunku kalbı yaralı aklı karışık gözleri kafasındakı sorundan kör olmuş danışan( yanı bız ) uyanıcazzx ve The End.
. Simdi bu senaryoya ne gerek var, hadı parayı gectım bıze mustahaktır dıyelım, bır ınsan yüreğini bılıp bılmedem para için hoplatmaya yada olmıcak halde gecıcı mutluluk verecek cumlelerle hayatını degıştırmeye ne gerek ne hakkınız var????
Ne gectı elınızee???
Ben yukarıda yazdıgım yorumcular ve fallarını kısaca anlattım kım kımdır bılmıyorum
Aylının sahte olmamasını cok ısterım ama oyle ısede saglık olsun.
BEN bı karar aldım arkadaslar bız buyuk bır cogunluguz ve eger bıraz sartlarımızı ortaya koymaz ısek daha cokkkk kerızzz yerıne koyulucaz.
bence sıte yonetımlerıne hepımız ayrı ayrı maıl atalım.
Yorumcular seslı fal baksın dıye,, ve yazılı bakan hıccc bır yorumcuya sahane bıle dıye haber gelse seslıye gecmeden fal atmayalımm???
Ancak bu sekılde bır nebzede olsa paramızı umutlarımızı koruruzz ne dersınız???
Ses degıstırırler dıceksınız eger bır yorumcu ses degıstırme için bu işe zaman ayırıp bukadar kandırmaya megıllı para avcısı ıse bırakın oda kazansın :))) ne dıyım artık şeytanla olan yakınlıgı için anca af dılerım Allahdan onun için ve para için bu ahlakdışı hareketı bukadar baş koyduysa bırakın para içinde yok olsunn...

Son düzenleme:
Arkadaşlar.. ben hem ayline hemde meryeme baktırmış biri olarak diyorum bende ikiside farklı kişiler..meryemin falını çok beğendim..aylin fiyaskoydu bende..kesinlikle aynı kişiler değiller bundan eminim..

Arkadaşlar ben dün akşam tüm olumsuz yorumlara rağmen Pınar Gökçe' ye kahve falı attım.
Ve diyorum ki çok ama çok beğendim. Kesinlikle benimle ilgili tespitleri inanılmaz diyebileceğim kadar doğru, yani karakter ve durum analizi şahsım adına mükemmel. Kesinlikle pembe tablocu olduğunu düşünmüyorum, söylediği birkaç şey çıkar mı çıkmaz mı bilemem, zamanla göreceğim ama tekrardan baktıracağım bir kişi olarak kesinlikle ilk 3 ümde yer alacak kendisi...

Ben Nesimee ye baktırmıştım. Kesinlikle Aylin ya da Famayla alakası yok.. Çok eminim.. Meryemi merak ettim. Denesem mi acaba? Ben de analizimi yaparım hem

Canım valla ben Meryem'in kahve falını beğenmiştim, bir kadının harflerini vermişti bana ki ne sitede ne sorumda hiç paylaşmadığım ayrıca sorumla da alakası olmayan bir kişiydi...ve dediği şeyi de yaşadım.

sonunaa kadar yazdıklarına katılıyorum

bencede boyle bır karar almamız lazım kı hepmızz farkındayız bı kac yorumla zam yapan ınsanlardan bahsedıyoruz hepsı burayı takıp edıyor ve bılıyorr seslı yorum dısında gercekten suphe edıyorum hepsınden ama ınsanın elındemı yıne gıdıp salak salak baktırıyoruzz ...bu ortak karar alınırsa gercekten super olur emınımkı adamlarda bızı kaybetmek ıstemez sıteleer ozellıkle resmen carkı bız belırlıyoruzz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elim ayağım titriyooooo esasss oğlann yazdııı banaaaa
aaaa dostlarrrrr kalptenn gidicemm şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

devamıda gelsınn ınsallah dıyelımmm =))) cıkan oldumu bu durumda nurayya ? senın adına cok sevındım habersız bırakma bızı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elim ayağım titriyooooo esasss oğlann yazdııı banaaaa
aaaa dostlarrrrr kalptenn gidicemm şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

esas oğlan yazdı deyince bir falcının falını bekliyorsun falcı da erkek zannetim

Beklediğin bir insandan gelen gelişmeye çok mutlu oldum bende, devamıda aynı heyecanla gelsin inşallah

Çookkk saolunnn aminnnn
bugün konuşmaya başladık daha net bişi yok .
Ama neden böyle neden şöyle diye aslında birbirimiz yanlış anladığımızı farkettik .
Asluında ben onu beklerken oda beni bekliyomuş.
müsait zamanımda tüm baktırdıklarımı kontrol edip tektek yazarım durumlarda bi netleşsinde .
Ama şunu söylemeden edemiycem , emine sana olan duygularını iki hafta içerisinde daha iyi anlayacaksın demişti.03/01 de baktırmıştım siz karar verin :)

Emineeeeee

Emineeeeeeğğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…