Binnaz Abla

maşallah maşallah kaşı kendini Audrey im kaşı..

Insallah devamida gelir canim masallah diyelim bugun topicte bayagi guzel gelismeler oluyor

Bu arada ne fali atmistiniz lale gulden vazgectim buna gondereyim bari

canım ben katına attım ama kahve yollıycam dıye dusunuyorum su andaa o bıraz kazıktı ama fıyatı :S kuzum tutmaz falan sonraa valla para verıyoruzz ıcıme oturur bıraz daha bekle benceee ..
o kadar para vermek telweeyeee ozellıkle koyuyorr resmennn

sizinki ne yonde gelişiyor canımm

Bayılıyorum böyle haberlereeee İnşallah gelişmelerde istediğin gibi olur canım
ve derinnciiiimmm bekle beni ben geliyoreeeeee

Bayılıyorum böyle haberlereeee İnşallah gelişmelerde istediğin gibi olur canım
ve derinnciiiimmm bekle beni ben geliyoreeeeee

derınn kızzz bana ındırım yapp hahahahhahha yaa valla yazmak ıstemıyorum boylee oluncaa baktırmayın kızzzzz tutun kendınızıı enerjı meselesı bu fal gercekten o yuzdenn sonra cıkmaz falan valla kendımı kotu hıssederımm baktırmayın lann demın duaa dıyordukk oraya gerı donebılırmıyızzzz

Derineeeeeeee derine daha derineeee seninki kazısın adını derisine bi sonraki hedef bu.. fal beklenti çitanı yükselttik Derincim :)

Kuzum senin suçun yok ki aha benim falı gördün derinin baktığı ağzımı zor kapattım şaşkınlıktan. bu hatun biliyor, biliyor, biliyor. insanın üzerinde diğerleri olumsuz enerji de bırakmıyo. bundan böyle temiz enerjili olanları tercih edecem valla

Kizlar yazdiklarinizi okudum insallah hepimizin fallari cikar derine bende mi atsam dayanamiyorum telwe de dimi bi orda fal gecmisim yok ne atmam gerekiyor yardimci olurmusunuz
Kahve ya da katina, tarotta olabilir ya bu hatun hisleriyle bakıyo gerçekten ve biliyo. enerjiside temiz diğerleri gibi ağırlık bırakmıyo insanda ve soru dilediğin kadar souyosun yetmezse cafe ye de geçiyo o derece. ben bir de kahve atacam ben katina baktırdım audrey de katina atmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…