maşallah maşallahkızlarrrr benımm neyımm eksıkk benımdee cıkan fal haberım varr
haberlerlennnn geldımmm
derin2013 verdıgı tarıh bugunee denk gelıyorduu tuturrduuu kendısı bıraz oncee o konusmayı yasadımmm
bakalım gelısmelerde dedıgı gıbı olursa heber verıcem benım okuzun haksızlıgını anlıycagını sanmam ama bencıll bunlar hepsı anacımm bencıll
insallah gerceklesir yüce yaratanimizin gücünün sInIrlari yok :) o ol derse olur
Tam tarihiylemi tuttu canim bravo o zaman ona
Insallah devamida gelir canim masallah diyelim bugun topicte bayagi guzel gelismeler oluyorkızlarrrr benımm neyımm eksıkk benımdee cıkan fal haberım varr
haberlerlennnn geldımmm
derin2013 verdıgı tarıh bugunee denk gelıyorduu tuturrduuu kendısı bıraz oncee o konusmayı yasadımmm
bakalım gelısmelerde dedıgı gıbı olursa heber verıcem benım okuzun haksızlıgını anlıycagını sanmam ama bencıll bunlar hepsı anacımm bencıll
Bu arada ne fali atmistiniz lale gulden vazgectim buna gondereyim barievet canımm deepbluemda bılıyorr falda dedıgı tarıhı hatta dusunmustuk beraber valla tutu
Bu arada ne fali atmistiniz lale gulden vazgectim buna gondereyim bari
sizinki ne yonde gelişiyor canımmAyyy valla hakkımda hayırlısı tatlım ama cok sevmenize ragmen zırt pirt ayrılık yaşıyorsunuz ve zmn la tamamen ayrılıyor yollarınız. Dedi özetle. Melih de oraya kadar çok benzerdi ama sonunda her ayrilikta birbirinizin değerini daha ii anlayıp daha bir tutkuyla sarilacaksiniz dedi. Rezzan da söz konusu bile değilken bi ayrılık yasayacaksiniz ama bitti diye düşünürsen yanilirsin. Tam tersine aklını başına getirecek bu süreç ve daha ii olacak vs demişti. Allaha havale artık ne diyeyim
Bayılıyorum böyle haberlereeeekızlarrrr benımm neyımm eksıkk benımdee cıkan fal haberım varr
haberlerlennnn geldımmm
Bayılıyorum böyle haberlereeeeİnşallah gelişmelerde istediğin gibi olur canım
ve derinnciiiimmm bekle beni ben geliyoreeeeee
Derineeeeeeee derine daha derineeee seninki kazısın adını derisine bi sonraki hedef bu.. fal beklenti çitanı yükselttik Derincim :)derınn kızzz bana ındırım yapp hahahahhahhayaa valla yazmak ıstemıyorum boylee oluncaa baktırmayın kızzzzz tutun kendınızıı enerjı meselesı bu fal gercekten o yuzdenn sonra cıkmaz falan valla kendımı kotu hıssederımm baktırmayın lann demın duaa dıyordukk oraya gerı donebılırmıyızzzz
Kuzum senin suçun yok ki aha benim falı gördün derinin baktığı ağzımı zor kapattım şaşkınlıktan. bu hatun biliyor, biliyor, biliyor. insanın üzerinde diğerleri olumsuz enerji de bırakmıyo. bundan böyle temiz enerjili olanları tercih edecem valladerınn kızzz bana ındırım yapp hahahahhahhayaa valla yazmak ıstemıyorum boylee oluncaa baktırmayın kızzzzz tutun kendınızıı enerjı meselesı bu fal gercekten o yuzdenn sonra cıkmaz falan valla kendımı kotu hıssederımm baktırmayın lann demın duaa dıyordukk oraya gerı donebılırmıyızzzz
ya rezzan abla kötumu :/ şuan onlıne ama atamıyorumKizlar yazdiklarinizi okudum insallah hepimizin fallari cikar derine bende mi atsam dayanamiyorum telwe de dimi bi orda fal gecmisim yokne atmam gerekiyor yardimci olurmusunuz
Kahve ya da katina, tarotta olabilir ya bu hatun hisleriyle bakıyo gerçekten ve biliyo. enerjiside temiz diğerleri gibi ağırlık bırakmıyo insanda ve soru dilediğin kadar souyosun yetmezse cafe ye de geçiyo o derece. ben bir de kahve atacam ben katina baktırdım audrey de katina atmıştıKizlar yazdiklarinizi okudum insallah hepimizin fallari cikar derine bende mi atsam dayanamiyorum telwe de dimi bi orda fal gecmisim yokne atmam gerekiyor yardimci olurmusunuz
Bence de mantikliŞu an whatsapp grubu bana hala mantıklı geliyor..
Rezzan ablanin hisleri var evet ama bi sure sonra nasihata donusuyo ama seviyorum ben kendisiniya rezzan abla kötumu :/ şuan onlıne ama atamıyorum
onu hiç denemedim nerdedir bu hatun ?edna taurana nasıl kızlar atayım mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?