canımsın boşver ne paralar gitti zaman 25 inden sonra atatrım ben fal her zaman diyorum enerji işi beğenmesemde enerjim tutmamıştır içine oturtmam merak etmecanım ben katına attım ama kahve yollıycam dıye dusunuyorum su andaa o bıraz kazıktı ama fıyatı :S kuzum tutmaz falan sonraa valla para verıyoruzz ıcıme otururbıraz daha bekle benceee ..
o kadar para vermek telweeyeee ozellıkle koyuyorr resmennn
onu hiç denemedim nerdedir bu hatun ?
rezzan abla sizi tanımıyorsa yani ilk falınızsa kesinlikle atın derim benden söylemesi evet da sonra sohbete dönüyor ne varsa ilk falında var çıkıyorRezzan ablanin hisleri var evet ama bi sure sonra nasihata donusuyo ama seviyorum ben kendisini
hadi yaaaaahhaaa erkek tatlım ya :) bi yolun var da bende denemedim
Lalecim hiç atmadık diyelim rezzan ablaya ilk defa atıcaz ama siteden önceki bilgileri göremez mi yani site onun sitesi diye biliyorum. bir de biri yazmıştı başka falcının dediğini aynı siteden yani rezzan abla bana dedi diyerezzan abla sizi tanımıyorsa yani ilk falınızsa kesinlikle atın derim benden söylemesi evet da sonra sohbete dönüyor ne varsa ilk falında var çıkıyor
bebem dua et tabi ama çok içinde değilsen bu sevgi duaları sana dönüyor sen daha çok bağlanıyorsun o yüzden yapacaksanda korumalı yap sen etkilenme enerjin ona gitsindua demışken ben nette bır dua buldum onu yapıcam perşembe gunu hayırlısı bakalım kız kendı deneyımını yazmış brı yıl sonrakı sevglsı donmuş bende o amaçla bır bakıcam denıcem
ben fal aleme güveniyorum evet onun sitesi ama rezzan ablaya kefil olurum çünkü ihtiyacı yok gidip te bilgilere bakmazLalecim hiç atmadık diyelim rezzan ablaya ilk defa atıcaz ama siteden önceki bilgileri göremez mi yani site onun sitesi diye biliyorum. bir de biri yazmıştı başka falcının dediğini aynı siteden yani rezzan abla bana dedi diye
o zaman süper. ben de ona hiç baktırmadım bi ara kesinlikle denemek lazım sana güveniyorum lalemmmben fal aleme güveniyorum evet onun sitesi ama rezzan ablaya kefil olurum çünkü ihtiyacı yok gidip te bilgilere bakmaz
bu arada kahve falı atınLalecim hiç atmadık diyelim rezzan ablaya ilk defa atıcaz ama siteden önceki bilgileri göremez mi yani site onun sitesi diye biliyorum. bir de biri yazmıştı başka falcının dediğini aynı siteden yani rezzan abla bana dedi diye
ben fal bakan birine asla kefil olmam ama herseyden önce dosttur ,abladır faldan çok daha önemlio zaman süper. ben de ona hiç baktırmadım bi ara kesinlikle denemek lazım sana güveniyorum lalemmm
Rezzan ablaya mı attın?bu arada kahve falı atın
Edna geri mi gelmis ben onunla ilgili guzel yorumlar okumustum denicektim fala ara vermisti simdi sanirim geri donmus simdi bende merak ettimmmahhaaa erkek tatlım ya :) bi yolun var da bende denemedim
neyyy valla mı??? ben bayılıyorum o kadına yaa.Falalem rezzan ablanın sitesi evet
yok sizin için dedim kahve falı atın diğer fallardan atmayınRezzan ablaya mı attın?
haaaa tamam şimdi anladım :))))yok sizin için dedim kahve falı atın diğer fallardan atmayın
rezzan da şu var senin derdinle üzülür senin sevincinle sevinir buu hissettirir bilmiyorum belki konuşmasından ,ses tonundan çözemedeğim bişey varneyyy valla mı??? ben bayılıyorum o kadına yaa.
kız falalem sitesi onun zatenneyyy valla mı??? ben bayılıyorum o kadına yaa.
canım ben 2.kahvemde de cooook memnun kaldım. ilki 9küsür dk ikincisi 8küsür dk idi ama aynı özen ve detayı gördüm.ilki cıktıgından 2.ye gittim ve hangi yorumunun cıktıgını söylemeden ayrıldıgımızı tutturdu.rezzan abla sizi tanımıyorsa yani ilk falınızsa kesinlikle atın derim benden söylemesi evet da sonra sohbete dönüyor ne varsa ilk falında var çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?