Binnaz Abla

canımsın boşver ne paralar gitti zaman 25 inden sonra atatrım ben fal her zaman diyorum enerji işi beğenmesemde enerjim tutmamıştır içine oturtmam merak etme

Rezzan ablanin hisleri var evet ama bi sure sonra nasihata donusuyo ama seviyorum ben kendisini
rezzan abla sizi tanımıyorsa yani ilk falınızsa kesinlikle atın derim benden söylemesi evet da sonra sohbete dönüyor ne varsa ilk falında var çıkıyor

rezzan abla sizi tanımıyorsa yani ilk falınızsa kesinlikle atın derim benden söylemesi evet da sonra sohbete dönüyor ne varsa ilk falında var çıkıyor
Lalecim hiç atmadık diyelim rezzan ablaya ilk defa atıcaz ama siteden önceki bilgileri göremez mi yani site onun sitesi diye biliyorum. bir de biri yazmıştı başka falcının dediğini aynı siteden yani rezzan abla bana dedi diye

dua demışken ben nette bır dua buldum onu yapıcam perşembe gunu hayırlısı bakalım kız kendı deneyımını yazmış brı yıl sonrakı sevglsı donmuş bende o amaçla bır bakıcam denıcem
bebem dua et tabi ama çok içinde değilsen bu sevgi duaları sana dönüyor sen daha çok bağlanıyorsun o yüzden yapacaksanda korumalı yap sen etkilenme enerjin ona gitsin

ben fal aleme güveniyorum evet onun sitesi ama rezzan ablaya kefil olurum çünkü ihtiyacı yok gidip te bilgilere bakmaz

bu arada kahve falı atın

canım ben 2.kahvemde de cooook memnun kaldım. ilki 9küsür dk ikincisi 8küsür dk idi ama aynı özen ve detayı gördüm.ilki cıktıgından 2.ye gittim ve hangi yorumunun cıktıgını söylemeden ayrıldıgımızı tutturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…