vayyy ablama bak sen yaaa :) tmm cok ortak noktamız var dıyordu. sıte sıkayetlerını dırekt ona yazayım o zmn ahhahhakız falalem sitesi onun zaten
zaten tüm fallarında aynı özen var ben 1-5 , yıldır fal atarım , fal dışındada çok danıştığım zamanlar vardır çok fal atınca artık içini dışını biliyor demek istedimcanım ben 2.kahvemde de cooook memnun kaldım. ilki 9küsür dk ikincisi 8küsür dk idi ama aynı özen ve detayı gördüm.ilki cıktıgından 2.ye gittim ve hangi yorumunun cıktıgını söylemeden ayrıldıgımızı tutturdu.
ayy cok haklısın canım ya bu işlerinde bır sırrı var baktım kız allahın ısmlerını 99ar kez cekmış falan ozel bırsey yapmamış aslında htta yazdıgından anladıgım kadaryla kendısı de buyuk şaşkınlık ıcerısındebebem dua et tabi ama çok içinde değilsen bu sevgi duaları sana dönüyor sen daha çok bağlanıyorsun o yüzden yapacaksanda korumalı yap sen etkilenme enerjin ona gitsin
bn ayrıntılı olur dye katına atcaktımyok sizin için dedim kahve falı atın diğer fallardan atmayın
rezzan da şu var senin derdinle üzülür senin sevincinle sevinir buu hissettirir bilmiyorum belki konuşmasından ,ses tonundan çözemedeğim bişey var
bu arada kahve falı atın
Lale' m Rezzan ablanın dediklerini yaşadığın oldu mu peki?zaten tüm fallarında aynı özen var ben 1-5 , yıldır fal atarım , fal dışındada çok danıştığım zamanlar vardır çok fal atınca artık içini dışını biliyor demek istedim
kız ben 1hafta içinde yaşadım yaLale' m Rezzan ablanın dediklerini yaşadığın oldu mu peki?
Kıııızz senin yaşadığını biliyoreeee, ben var Rezzan abla nın yaşattıklarının çoğalmasını daha çok var olacak olmasını istemek ve naçizhane umutlanmak hehekız ben 1hafta içinde yaşadım ya
hee sana da mı eyi hoş konusmustu?Kıııızz senin yaşadığını biliyoreeee, ben var Rezzan abla nın yaşattıklarının çoğalmasını daha çok var olacak olmasını istemek ve naçizhane umutlanmak hehe
yok kahve atın katinasını hiç bilmiyorum 4500 kahve bakmış 650 katina bakmış onun alanı bence kahvebn ayrıntılı olur dye katına atcaktım
belki umut olur sana canım rezzan ablaya geçen dedimki benim fallarım hiç çıkmıyor hep aynı şeyi söylüyorsun ama yok dedim oda ben bişeyi hissediyorsam o olur vadesi gelmemiştir tabiki biz belli ölçülerde tahmin yaparız ama hissediyorsam yaşanır er yada geç sen buna ister inanırsın ister ınanmazsın ama ben gördüğümü ve hissettiğimi söylemek zorundayımrezzan ablanin anlatipta yasamayi istedigim bir durum var insallah gerceklesir :) falim eski ama olsun
Ben çoğunlukla katina baktırdım katinasından daha memnun kaldım..kahve 3 kez bajtırdım 5 tanede katına tavsiye edrimyok kahve atın katinasını hiç bilmiyorum 4500 kahve bakmış 650 katina bakmış onun alanı bence kahve
sadece asıl konuyu yaşamadım bebem ama diğer söylediklerini yaşadım o hala ısrarlı ama o ko nuda ben ısrarlı değilim artıkLale' m Rezzan ablanın dediklerini yaşadığın oldu mu peki?
katinasını hiç bilemediğim için tavsiye edemedim eğer baktırdıysanız memnun kaldıysanız katinada olabilir tabiBen çoğunlukla katina baktırdım katinasından daha memnun kaldım..kahve 3 kez bajtırdım 5 tanede katına tavsiye edrim
belki umut olur sana canım rezzan ablaya geçen dedimki benim fallarım hiç çıkmıyor hep aynı şeyi söylüyorsun ama yok dedim oda ben bişeyi hissediyorsam o olur vadesi gelmemiştir tabiki biz belli ölçülerde tahmin yaparız ama hissediyorsam yaşanır er yada geç sen buna ister inanırsın ister ınanmazsın ama ben gördüğümü ve hissettiğimi söylemek zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?