Binnaz Abla

zaten tüm fallarında aynı özen var ben 1-5 , yıldır fal atarım , fal dışındada çok danıştığım zamanlar vardır çok fal atınca artık içini dışını biliyor demek istedim

bebem dua et tabi ama çok içinde değilsen bu sevgi duaları sana dönüyor sen daha çok bağlanıyorsun o yüzden yapacaksanda korumalı yap sen etkilenme enerjin ona gitsin
ayy cok haklısın canım ya bu işlerinde bır sırrı var baktım kız allahın ısmlerını 99ar kez cekmış falan ozel bırsey yapmamış aslında htta yazdıgından anladıgım kadaryla kendısı de buyuk şaşkınlık ıcerısınde

rezzan da şu var senin derdinle üzülür senin sevincinle sevinir buu hissettirir bilmiyorum belki konuşmasından ,ses tonundan çözemedeğim bişey var

rezzan abla samimidir candan biri bence evt fali maddiyat icin bakiyor ama karsindakinin durumunuda icsellestiriyor sanki kendi derdi gibi..

kız ben 1hafta içinde yaşadım ya
Kıııızz senin yaşadığını biliyoreeee, ben var Rezzan abla nın yaşattıklarının çoğalmasını daha çok var olacak olmasını istemek ve naçizhane umutlanmak hehe

rezzan ablanin anlatipta yasamayi istedigim bir durum var insallah gerceklesir :) falim eski ama olsun
belki umut olur sana canım rezzan ablaya geçen dedimki benim fallarım hiç çıkmıyor hep aynı şeyi söylüyorsun ama yok dedim oda ben bişeyi hissediyorsam o olur vadesi gelmemiştir tabiki biz belli ölçülerde tahmin yaparız ama hissediyorsam yaşanır er yada geç sen buna ister inanırsın ister ınanmazsın ama ben gördüğümü ve hissettiğimi söylemek zorundayım

hayirlisi olur insallah canim ya onca fal baktirdik ben inaniyorum her fal $ak diye tutacak bi durum yok cünkü onlarda ne hissediyolarsa söylüyolar ama zamani kestirmek güc allah ne yazdiysa hangi saatte ne karsimiza cikacaksa o olur. Bazen umutsuz oldugum oldu olmadi degil ama inaniyorumki güzel bisilerd eolucak hayatimda 2 sene zor gecti bi 2 senemi daha almicak bu mutsuzluk biliyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…