- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
nolduu kuzumŞaka mı yapıyorsun çıldırdım şuan iade de istememiyorum e mailinizi kontrol edin deyip duruyorlar çıldırdım şuan
Anlaşıldı sen bayaa bir geridesin. Ekmek kuyruğu falan ilahi tolinimney ılk sıradamısın kankalıgımızı kullanarak benıde öne al greyyyyy
Havuza Düşen fala bot falcı bakmış ya zateniğrenç bi faldı neyse emailinizi kontrol edin diyordu iade de isteyemiyordum ama hallettim Allahtan inşallah iade ederlernolduu kuzum
Ah bi başlasa bakmaya. Bence bugün zor yaAnlaşıldı sen bayaa bir geridesin. Ekmek kuyruğu falan ilahi tolinim
Ama kısa yorumluyormuş falları.. Çabuk bakar diye düşünüyorum
akila promosyon bakıyor genelde nettin gülümŞaka mı yapıyorsun çıldırdım şuan iade de istememiyorum e mailinizi kontrol edin deyip duruyorlar çıldırdım şuan
Valla iade vermezlerse cinnet geçiricem affet beni kesiraakila promosyon bakıyor genelde nettin gülümD: D : ama havuza düşünlere de genelde almula atlardı
güzel baksında kısa baksın grey sorun yok falın gelınce nasıl buldugunu yaz bızzedeAnlaşıldı sen bayaa bir geridesin. Ekmek kuyruğu falan ilahi tolinim
Ama kısa yorumluyormuş falları.. Çabuk bakar diye düşünüyorum
Şaka mı yapıyorsun çıldırdım şuan iade de istememiyorum e mailinizi kontrol edin deyip duruyorlar çıldırdım şuan
kız sen baktırmamışmıydın zaten onaBende bekliyorum ilk sıralardayım ama hatun online değil galiba bugün bakmaz. Yarına kalıcak gibi..
Bence de az ama öz olsun. Gereksiz laf kalabalığı olmasın.bakalım bekliyorum falı. Gelsin hemen yorum yapcamgüzel baksında kısa baksın grey sorun yok falın gelınce nasıl buldugunu yaz bızzede
ben hep geceye doğru denk gelmiştim tolinimney ılk sıradamısın kankalıgımızı kullanarak benıde öne al greyyyyy
gece giriyosa ıyı yaa yarına sıra gelır belki ilk defa bı falcıyı fıyatını arttırmadan yakaladımben hep geceye doğru denk gelmiştim tolinim
Bilge hatuna baktırmadım deepimmm. Falın gelmesini bekliyorum. Naaza baktırmıştım ben. Hatlar karıştıkız sen baktırmamışmıydın zaten ona
Aynen enderun ve akila bana da promosyonda bakan iki robot falcı. onlara kalsa ben kışın ortasında kızgın kumlardan serin sulara atlıyor olmalıyımhayır şaka yapmıyorum akila maestro vs robot falcılardı eskiden promosyonu onlar bakıyordu şimdi onlara profilde açmışlar, benim promosyonu enderun baktı onun da 5 lira kahvesi. Bunlar robot telveye de söyle bunlar önceden promosyonuma bakan robotlardı ne zaman paralı oldu akila de.
Kız ben onu hem burada hem tellwede ilk keşfeden kişiyim ve yayınladığım ikinci utanç listemde onu da yazdım zatengece giriyosa ıyı yaa yarına sıra gelır belki ilk defa bı falcıyı fıyatını arttırmadan yakaladım
Aaaaa ivit ivit ivit beynim durmuşBilge hatuna baktırmadım deepimmm. Falın gelmesini bekliyorum. Naaza baktırmıştım ben. Hatlar karıştı
cıkan bişeyı oldumu pekı?Kız ben onu hem burada hem tellwede ilk keşfeden kişiyim ve yayınladığım ikinci utanç listemde onu da yazdım zatenseviyom ben hatunu famagillerden gibi
Söyledim canım haber bekliyorum çooook sağ ol uyardığın için yahayır şaka yapmıyorum akila maestro vs robot falcılardı eskiden promosyonu onlar bakıyordu şimdi onlara profilde açmışlar, benim promosyonu enderun baktı onun da 5 lira kahvesi. Bunlar robot telveye de söyle bunlar önceden promosyonuma bakan robotlardı ne zaman paralı oldu akila de.
Kime attın kuzuben bir şey yaptım telwe de kredim vardı şeyi şeye attım attım attım tarot attım tarot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?