Binnaz Abla

Anlaşıldı sen bayaa bir geridesin. Ekmek kuyruğu falan ilahi tolinim
Ama kısa yorumluyormuş falları.. Çabuk bakar diye düşünüyorum
güzel baksında kısa baksın grey sorun yok falın gelınce nasıl buldugunu yaz bızzede

Şaka mı yapıyorsun çıldırdım şuan iade de istememiyorum e mailinizi kontrol edin deyip duruyorlar çıldırdım şuan

hayır şaka yapmıyorum akila maestro vs robot falcılardı eskiden promosyonu onlar bakıyordu şimdi onlara profilde açmışlar, benim promosyonu enderun baktı onun da 5 lira kahvesi. Bunlar robot telveye de söyle bunlar önceden promosyonuma bakan robotlardı ne zaman paralı oldu akila de.

Aynen enderun ve akila bana da promosyonda bakan iki robot falcı. onlara kalsa ben kışın ortasında kızgın kumlardan serin sulara atlıyor olmalıyım

gece giriyosa ıyı yaa yarına sıra gelır belki ilk defa bı falcıyı fıyatını arttırmadan yakaladım
Kız ben onu hem burada hem tellwede ilk keşfeden kişiyim ve yayınladığım ikinci utanç listemde onu da yazdım zaten seviyom ben hatunu famagillerden gibi

Söyledim canım haber bekliyorum çooook sağ ol uyardığın için ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…