- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
ailevi bir durumla ilgiliydi kuzum uyardı da zaten acıklamasını da yaptı ama bugun oldu dedıgı şey..iyi bişey miydi çıkan? ay keşke bana da çıksa
Pembe miydi sana da canım.bana dediklerinden biri çıktı bugün kesiranın
yok kuzum pembe değil meryemin söylediklerinin aynısını söylemişti bana düşünceler kızı falan kızla ne alemde olduklarını acıklamasını da yaptı mantıklıydı dedikleri..Pembe miydi sana da canım.
kızlar böyle ben de hep fallarımızın olumsuz Olmasını istiyor gibi gözüktüm ama pembecilerden cok agzim yandi ya azicik olumlu konussalar heh kesin bu da pembeci diyorum
Dün biri meryem'in falından bi kısım kopyalamıştı. Bence bilgehatun ve meryem'in üslubunun alakası yok. Bilgehatun değişik yazmıştı bana "siz ne istediğini biliyorsun" gibi. Siz mi sen mi demesi gerektiğine karar verememiş bi türlü
Hadi bakalim merakla bekliyorum falimiyok kuzum pembe değil meryemin söylediklerinin aynısını söylemişti bana düşünceler kızı falan kızla ne alemde olduklarını acıklamasını da yaptı mantıklıydı dedikleri..
ben soru sordum cevap vermedikızlar 2 gün önce baktırdm kesiraya bana bişey demiş ama zamanını söylememiş ben de altta soruda sormayı unuttum falına inanmayınca şimdi sorsam cevap verir mi acaba
sordum hadi bakalımKizlar siz sorun isteyenin bi yuzu kara vermeyen zencisaka maka ecem de bana 3 gunde falan cvp vermisti soruya
kesıra çok alakasız,olumsuz değil.Alakasız mı olumsuz mu canım
hiç nokta atışı yok,benim durumumla alakalı hiç bir şey yoktu,gelecek için iyi şeyler söyledi ama oda ikna etmedi tabii,Ayyy en nefret ettiğim yabak çok üzüldüm şimdi geri mi çeksem acaba ya
Aman desene yine Boşa gitti. Biriyle değiştirsem mi acaba yahiç nokta atışı yok,benim durumumla alakalı hiç bir şey yoktu,gelecek için iyi şeyler söyledi ama oda ikna etmedi tabii,
falı aslında bekleyip görmek lazım,şimdiden öylemi böylemi demeyelim bakalım patlayanlardanmı.ben de şundan korktum acaba kızlar meryeme baktırdı,sonra bilgeye baktırdı o yüzden mi bilge her şeyi bildiAy neyse bu kadar derslere kafa yorsak birincilikle bitirirdik
iyi canım yaa belkide enrjin tutmuştur,olur olurbana dediklerinden biri çıktı bugün kesiranın
olumsuzdu kuzum ailevi problemdi ama beni uyarmıstı ana geleceği görüceziyi canım yaa belkide enrjin tutmuştur,olur olur
çok tatlısın yaaAman desene yine Boşa gitti. Biriyle değiştirsem mi acaba ya
bakalım tabiki beklemek gerekiyor,zamanı geldiğinde belli olacak,sıkma canını kuzuşum.olumsuzdu kuzum ailevi problemdi ama beni uyarmıstı ana geleceği görücez
Canım yasa sen de çok tatlısınçok tatlısın yaa
canım zaten bütün fallar boşa,biz durmuyoruzya o yüzden,ne yapalım buda umut düünyası demek lazım şekerim.
verir herhalde sen sor bakalımkızlar 2 gün önce baktırdm kesiraya bana bişey demiş ama zamanını söylememiş ben de altta soruda sormayı unuttum falına inanmayınca şimdi sorsam cevap verir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?