- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
ahaha meryemcik geçti de umarım dedikleri de olur ben kendi adıma da konusayımKızlar oylamada Meryem selenacığımı bile geçmiş Allah allaaah bi de tutturuyormuş ben şokkurban keserim kızlar
umarım ben de oha derim ilk defa farklı soruyla falcı karşısına geçtimtek yuvarlak bi soruydu ohaaa dedim
İnşallah canımumarım ben de oha derim ilk defa farklı soruyla falcı karşısına geçtim
bence kadın gelince şok olacakKızlar bilgehatuna 14.30da atmışım falımı o zamandan bu zamana hiç ilerleme yokgaliba bu kadar birikeceğini düşünmedi
REALFALCI ya yolla profil fotoğrafından çok etikilendimOna zaten atmıştım bebiş sıradayım başka önerebileceğin var mı 5 kredilik kahve
MedyumSuleyman a baktırdım anı bildi gibi, tabii karşı taraftan adım bekliyorum ama herkesin dediğini dedi.. baktır istersen.. dene derim.. kısa demişler ama bana baya uzun atmış :))))Ona zaten atmıştım bebiş sıradayım başka önerebileceğin var mı 5 kredilik kahve
ben 1 yıldız verdim geçen yıl, iade etti:)))))REALFALCI ya yolla profil fotoğrafından çok etikilendim
Bana da baya uzun yazmisti kelebek atmisim da karsi tarafla beni baristirdi iliskiye baslatti falan, en imkansiz seylerdi kuzum yaMedyumSuleyman a baktırdım anı bildi gibi, tabii karşı taraftan adım bekliyorum ama herkesin dediğini dedi.. baktır istersen.. dene derim.. kısa demişler ama bana baya uzun atmış :))))
anladım canım ama bilmiyorum yaa, bildiği şeyler oldu mu hiç?Bana da baya uzun yazmisti kelebek atmisim da karsi tarafla beni baristirdi iliskiye baslatti falan, en imkansiz seylerdi kuzum ya
sen ne atmıstın cıceeemm kahvemı?Tarihi daha bekliyorum ama tespitleri 12 den vurdu. bildiğin aylin-meryem falı
Ben önce tarot attım hızımı alamayıp kahve attım sonra aradan zaman geçtikten sonra bi kahve daha attımsen ne atmıstın cıceeemm kahvemı?
Valla canim bana bu adam sizin kaderinize yazilmis bilmem ne falan demis. Yani herseyi allah bilir ama bu baya bi uçmak oluyor. Biz imkansiziz bu benimkiyle degil bi iliski evlilik kader muhabbeti hele ütopya bildigin. Ama fal cesidiyle de alakali olabilir kelebek atmistim benanladım canım ama bilmiyorum yaa, bildiği şeyler oldu mu hiç?:) sallama mıydı ki
bende bu nedenle dedim canım,biliyoruz aynı kişiler diyoruz ama baktırmaktanda vazgeçmiyoruz,bakalım biz eğelencesine söylerken bunları aslında bazılarıda ciddiye alıyor,ah keşke baktırmasaydım diyebiliyor,aslında fiyatlar bir citlet parası şekerim,arada stres atmaya iyidir haklısınniye demeyelim şekerim 5 lira 5 liradır, aynı kişiyse niçin baktırsın bu kadar insanDiğer yandan forumun neşesi bunlar, konuşuyoruz, eğleniyoruz işte
bende bu nedenle dedim canım,biliyoruz aynı kişiler diyoruz ama baktırmaktanda vazgeçmiyoruz,bakalım biz eğelencesine söylerken bunları aslında bazılarıda ciddiye alıyor,ah keşke baktırmasaydım diyebiliyor,aslında fiyatlar bir citlet parası şekerim,arada stres atmaya iyidir haklısın
doğru beklemeye geçmem lazım artık ama yorumları okuyunca gaza geliyorumo kaçınılmaz zatende,çok fal baktırmak iyi değil bence,falların sürelerini beklersen enerjiler birbirine karışmaz,son baktırdığın falı bekle bence.
sakin ol canım bir yolu vardır elbette aceleyle hata yapıyor olabilirsinŞaka mı yapıyorsun çıldırdım şuan iade de istememiyorum e mailinizi kontrol edin deyip duruyorlar çıldırdım şuan
canım benaçıkcası falı seyrelttim, sık baktırmıyorum,ayda 2,3 fazla değil artık,oda beni heyecenlandıran bir gelişme olursa duruma göre 1 bile baktırıyorumyok ben o anlamda demedim, fiyatlar birikiyor birikiyor ciklet parasını geçiyor da bu topiğin amacı bu zaten, ama sen de haklısın o da başka bir pencere tabi
olabilir canım şekiller birleşiyor sonuçta at var, yonca var, yzük ağaç falan birleştiyse ona göre yorumdur muhtemelen bilmiyorum ben kahve atmıştım:)Valla canim bana bu adam sizin kaderinize yazilmis bilmem ne falan demis. Yani herseyi allah bilir ama bu baya bi uçmak oluyor. Biz imkansiziz bu benimkiyle degil bi iliski evlilik kader muhabbeti hele ütopya bildigin. Ama fal cesidiyle de alakali olabilir kelebek atmistim ben
Yok aslinda birlesen tek guzel sey gokyuzuydu capa yilan falan birlestiolabilir canım şekiller birleşiyor sonuçta at var, yonca var, yzük ağaç falan birleştiyse ona göre yorumdur muhtemelen bilmiyorum ben kahve atmıştım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?