Binnaz Abla

Naira Şuman ı bir ben mi beğenmedim yorumların maşallahı var profilinde..
Dün Urminaa bahsedince ve beğenince bugün can sıkıntısından oruç kaçamağı yaptım. ben beğendim farklı ya da şu da tutmadı diyebileceğim birşey yok. ha şok edecek bişey söyledi mi dersen hayır ama genel olarak bilmiş diyebilirim. ama bi meryem değil, bi aylin değil (gerçi ikisi bana göre aynı kişi) bi naazz, derin2013 yada ecem değil. O kadar diyebilirim

eee bana normal birşey söylemedi noktanın atısı bile yoktu enerjimiz sıfır oldu aglattıgıyla kaldı o zaman

falalem mert reikinin resmi var kendi yok hiç yılda 1 falan mı giriyor acaba ben onuda merak ediyodum ama hiç ç.içi görmek nasip olamadı yorumlara bakıyorum eski hep..var mıdır burda baktıran ????

eee bana normal birşey söylemedi noktanın atısı bile yoktu enerjimiz sıfır oldu aglattıgıyla kaldı o zaman
Eğer durumu genel olarak bile bilememişse o fallara takılma hiç kuzum. ben de iki kişi var nesibe ve barkiel mesela. ama onun dışında nokta atışını geçtim anı bilyosa haksızlık etmem falcıya yani bildi derim çünkü bilmiş oluyo fakat tutturamadıysa enerjiniz tutmamıştır o yüzden de göz yaşlarına yazık o falı sil at çünkü bilememiş sende kuzum

falalem mert reikinin resmi var kendi yok hiç yılda 1 falan mı giriyor acaba ben onuda merak ediyodum ama hiç ç.içi görmek nasip olamadı yorumlara bakıyorum eski hep..var mıdır burda baktıran ????
Burada baktıranlar var hatta beğenenler de var ama ben de baktıramadım o nedenle yorum yapamıyorum :))

sildim kuzum zaten valla göresim bile yoktuu hıhh

soyadı cog hosuma gidio onun deneyecegım bir gün inşallah sırf soyadı için fal baktırıyorum gerisini siz düşünün

nairayı sevdim ben kızlar ya, kişilik analizleri çok doğruydu :)
Ben de beğendim bildi yani. ama çoğu burada sanki illa şok edici bişey söylerse iyi falcıdır algısı var ama ben hak yemem. bildi hatun ama bilmediğim bişey söylemedi fakat bu ona haksızlık edeceğim anlamına gelmez. ama hiç bilemeseydi o zaman bilemedi derdim

bence çok beğenilen bazı falcıların aynı kişiler olma iihtimalleri yüksek. yani o denli net bilmeleri, sormadan söylemeleri filan bana çok şüpheli geliyor
sesli fal yapanların hiç mi canı yok ?? bu konuda bir kamuoyu baskısı oluşturalım kızlar lütfen ..yoksa daha çoook paralar bayılacağız aynı isimlere farklı falcı diye

birine verdiğimiz ayrıntıyı diğeri biliyor, biz de belki buna seviniyoruzdur

aylin zaten sesli fal bakıyo canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…