Ya o yorumlari sitemi yaziyor ne yapiyor anlamadim zaten benNaira Şuman ı bir ben mi beğenmedim yorumların maşallahı var profilinde..
yarına kısmet kzuum artık :)ben bugün meryemi yakalayamadım
onu ben de anlamadım hepsi olumlu hepsi altın vurus tam noktalar falan filan şeklinde..Ya o yorumlari sitemi yaziyor ne yapiyor anlamadim zaten ben
Dün Urminaa bahsedince ve beğenince bugün can sıkıntısından oruç kaçamağı yaptım. ben beğendim farklı ya da şu da tutmadı diyebileceğim birşey yok. ha şok edecek bişey söyledi mi dersen hayır ama genel olarak bilmiş diyebilirim. ama bi meryem değil, bi aylin değil (gerçi ikisi bana göre aynı kişi) bi naazz, derin2013 yada ecem değil. O kadar diyebilirimNaira Şuman ı bir ben mi beğenmedim yorumların maşallahı var profilinde..
eee bana normal birşey söylemedi noktanın atısı bile yoktu enerjimiz sıfır oldu aglattıgıyla kaldı o zamanDün Urminaa bahsedince ve beğenince bugün can sıkıntısından oruç kaçamağı yaptım. ben beğendim farklı ya da şu da tutmadı diyebileceğim birşey yok. ha şok edecek bişey söyledi mi dersen hayır ama genel olarak bilmiş diyebilirim. ama bi meryem değil, bi aylin değil (gerçi ikisi bana göre aynı kişi) bi naazz, derin2013 yada ecem değil. O kadar diyebilirim
Eğer durumu genel olarak bile bilememişse o fallara takılma hiç kuzum. ben de iki kişi var nesibe ve barkiel mesela. ama onun dışında nokta atışını geçtim anı bilyosa haksızlık etmem falcıya yani bildi derim çünkü bilmiş oluyo fakat tutturamadıysa enerjiniz tutmamıştır o yüzden de göz yaşlarına yazık o falı sil at çünkü bilememiş sende kuzumeee bana normal birşey söylemedi noktanın atısı bile yoktu enerjimiz sıfır oldu aglattıgıyla kaldı o zaman
Burada baktıranlar var hatta beğenenler de var ama ben de baktıramadım o nedenle yorum yapamıyorum :))falalem mert reikinin resmi var kendi yok hiç yılda 1 falan mı giriyor acababen onuda merak ediyodum ama hiç ç.içi görmek nasip olamadı yorumlara bakıyorum eski hep..var mıdır burda baktıran ????
sildim kuzum zaten valla göresim bile yoktuu hıhhEğer durumu genel olarak bile bilememişse o fallara takılma hiç kuzum. ben de iki kişi var nesibe ve barkiel mesela. ama onun dışında nokta atışını geçtim anı bilyosa haksızlık etmem falcıya yani bildi derim çünkü bilmiş oluyo fakat tutturamadıysa enerjiniz tutmamıştır o yüzden de göz yaşlarına yazık o falı sil at çünkü bilememiş sende kuzum
Bilemediyse zaten hiç takma bitanem öyle falları. bilememiş ki neyini takayımsildim kuzum zaten valla göresim bile yoktuu hıhh
soyadı cog hosuma gidio onun deneyecegım bir gün inşallahfalalem mert reikinin resmi var kendi yok hiç yılda 1 falan mı giriyor acababen onuda merak ediyodum ama hiç ç.içi görmek nasip olamadı yorumlara bakıyorum eski hep..var mıdır burda baktıran ????
Ben de beğendim bildi yani. ama çoğu burada sanki illa şok edici bişey söylerse iyi falcıdır algısı var ama ben hak yemem. bildi hatun ama bilmediğim bişey söylemedi fakat bu ona haksızlık edeceğim anlamına gelmez. ama hiç bilemeseydi o zaman bilemedi derdimnairayı sevdim ben kızlar ya, kişilik analizleri çok doğruydu :)
özellikle Meryem'in sesli fala geçmesi yönünde isteğimi maille bildireceğim.. lütfen destek verin.. beğenilen diğer falcı Aylin mesela.. Fama olsa onu da eklerdim. Ben tüm bu isimleri sesli falda duymak istiyorum.. 5 lira fazla alsın ama sesli yapsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?