Ben de beğendim bildi yani. ama çoğu burada sanki illa şok edici bişey söylerse iyi falcıdır algısı var ama ben hak yemem. bildi hatun ama bilmediğim bişey söylemedi fakat bu ona haksızlık edeceğim anlamına gelmez. ama hiç bilemeseydi o zaman bilemedi derdim
Biri meryeme yazmıştı. bilgisayarında sorun varmış o da geçmek istiyomuş vs vs vs. ama senin keşfin olan hatun başka biri yani famagillerden değil. yazısı bi kere çok düzgün ve hisleri yok diyemem var. enerjisi de temizözellikle Meryem'in sesli fala geçmesi yönünde isteğimi maille bildireceğim.. lütfen destek verin.. beğenilen diğer falcı Aylin mesela.. Fama olsa onu da eklerdim. Ben tüm bu isimleri sesli falda duymak istiyorum.. 5 lira fazla alsın ama sesli yapsınlar
Aynen kuzum. yazım şekli falan da düzgün Naira şuman'ın bu da en azından başkası olmadığını gösteriyor. şok etmedi beni ama bildi bu da önemli bencekatılıyorum canım, benim falım da tutarlı ve mantıklıydı.. kötü bir falcı diyemem..
aaa aylin sesli mi bakıyo artık ?? çok sevindim yaa, ben baktırdığımda yazılı idi.aylin zaten sesli fal bakıyo canım..
evet bana da başkası olduğu hissini vermedi ve beni de tanımıyor, o konuda da net hissettim.. artık kafayı yiycem aynı garip yazım tarzından yoksaAynen kuzum. yazım şekli falan da düzgün Naira şuman'ın bu da en azından başkası olmadığını gösteriyor. şok etmedi beni ama bildi bu da önemli bence
Kesinlikle fama-aylingiller familyasından ya da bizi daha önce tanıyan biri değil. çünkü öyle olsa vaaaay bak şunu nasıl bildi dedirtirti. ama hatun gayet durumu bilmiş abartı ya da süsleme yok. tam kararında yazmış. başkasına verdiğim bilgi ondan çıkmadı mesela :))) enerjisi temiz bunu da fark ettim. ağrılık yapmıyo insandaevet bana da başkası olduğu hissini vermedi ve beni de tanımıyor, o konuda da net hissettim.. artık kafayı yiycem aynı garip yazım tarzından yoksa
Biliyorum rüya yorumuyla falın alakası yok ama benim Rüyamı çok pembe yorumlamıştı deep. Şimdi falı da öyle yapar ya da tam tersini söyleyip beni sinir eder diye fal atmaya çekiniyorum, zaten site de yeter atma Demek istiyor olacak ki fotoları kabul etmiyor. Kart falı da atmak istemiyorum dedin ya kartların negatif enerjisini üzerime çekmek istemiyorum diye bana çok mantıklı geldi yaKesinlikle fama-aylingiller familyasından ya da bizi daha önce tanıyan biri değil. çünkü öyle olsa vaaaay bak şunu nasıl bildi dedirtirti. ama hatun gayet durumu bilmiş abartı ya da süsleme yok. tam kararında yazmış. başkasına verdiğim bilgi ondan çıkmadı mesela :))) enerjisi temiz bunu da fark ettim. ağrılık yapmıyo insanda
Kart falı şu açıdan mantıklı gelmiyo kuzum. dakika başı kart çek dakika başı her şey değişiyo bu da bana mantıklı gelmiyo. Bir de gerçekten dikkat et üzerinde ağrılık varken ya da moralin bozukken korkunç kartlar da çekebiliyosun oysa moralin çok önemsiz bişeye bozuk olabilir ya da aksine anormal iyi kartlar çekiyosun görende bir elin yağda bir elin balda sanacak ama kahve hem daha yakın vade hem sana ait bişey. rüyanda ne gördün bilmiyorum ama hayırlı bişeydir belki. ben falcılara rüya tyorumlatmam kendim bakarım anlamlarına ya da kendim çözmeye çalışırım. olmadı falla işi olmayan birine sorarımBiliyorum rüya yorumuyla falın alakası yok ama benim Rüyamı çok pembe yorumlamıştı deep. Şimdi falı da öyle yapar ya da tam tersini söyleyip beni sinir eder diye fal atmaya çekiniyorum, zaten site de yeter atma Demek istiyor olacak ki fotoları kabul etmiyor. Kart falı da atmak istemiyorum dedin ya kartların negatif enerjisini üzerime çekmek istemiyorum diye bana çok mantıklı geldi ya
Canımsın.Çok sevindim Greyimmmm. Çok mutlu oldum senin adına
Kuzummm çok şekersin.grey adına lokum benden
Kartlar konusunda çok Haklısın canım ben de aynı şeyi düşünüyorum ama kahve falı da yüz yüze bakılır gibi geliyor ya internetten hiç samimi gelmiyor bana. Zaten rüya Yorumları bile fal gibi şöyle olacak böyle olacak :) sanki bütün rüyalar gelecekten haber vermek zorundaymış gibi.Kart falı şu açıdan mantıklı gelmiyo kuzum. dakika başı kart çek dakika başı her şey değişiyo bu da bana mantıklı gelmiyo. Bir de gerçekten dikkat et üzerinde ağrılık varken ya da moralin bozukken korkunç kartlar da çekebiliyosun oysa moralin çok önemsiz bişeye bozuk olabilir ya da aksine anormal iyi kartlar çekiyosun görende bir elin yağda bir elin balda sanacak ama kahve hem daha yakın vade hem sana ait bişey. rüyanda ne gördün bilmiyorum ama hayırlı bişeydir belki. ben falcılara rüya tyorumlatmam kendim bakarım anlamlarına ya da kendim çözmeye çalışırım. olmadı falla işi olmayan birine sorarım
Kızlar ben Meryem'den hiç umutlu Değilim yaAdamı 600 km öteden benle barıştırdı üstelik gideceğini falan bilemedi. Mesela Venüs selena falan direk araya Uzaklık girecek Demişti. Neyse öyle işte bu arada kızlar, eski falları dinledim biraz da, Açelya Tuğra hakkında ne düşünüyorsunuz
inşallah kuzum bakalım :))))Kuzummm çok şekersin.İnşallah sana da çıkar meryemin falı.umutluyum meryemden
MissCherryBlossom dönmüşsün kuzum. Yuvana dön çağrılarımız cevap bulmuş. Bu defa fazla uzun oldu ayrılık özledim valla. Yoksa dedim yeni kısmetlere mi yelken açtı bizim kız
Bana bakılan en mantıklı fallardan biriymiş canım. Sadece olacak dediği şeylere ya olmazsa Demiş ama olmayacak dediği şeylere hiç ya olursa dememişaçelya hiç beğenmem, ama seninle enerjisi tutarsa bilemem.
. Neyse öyle işte bu arada kızlar, eski falları dinledim biraz da, Açelya Tuğra hakkında ne düşünüyorsunuz
Cherryy ankete oy kullanda gorelim senin falcilar kimler?Bana 1 mg cikmadi, sadece agzi iyi laf yapiyor, o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?