- 15 Ekim 2014
- 278
- 47
- 323
Çevrımdışı bilge şuan. birde herkes olumsuzz hep diyor birde çıkmıyormuş galiba bilemedim ki canımBinnazdaki bilge hep cikti bana
bende dedim ama..???cok gereksiz insanlar konulmus mesela falsepeti huseyin!!!neden oylamada ilkay gür yok arkadaşlar mesela defalarca baktırıp memnun kalan birisi olarak diyorum
Bence Aylin meryemin ta kendisi.. Çok benzer cümleler var fallarında. Birde paralel şeyler söylemişler bana.. Aylinide beğendim ama benay hadi inşallah hayatım, ayline baktırdın mı peki sen, aylin meryem olayı hakkında düşüncelerin nelerdir, evet Grey söz sende
canim onun her dedigi cikiyor diye birsey yok..mesela bana cikan seyleri oldu ama bir kismida cok sacmaydi hic kaale bile almadim..ama cikma anlaminda digerlerinde,o kadari bile cikmadi..ilkay guru,sarayliyi mert reikiyi haric tutarimEmine patladı ben de :) Birinci falından çok memnun kalmıştım. Bir dediği de çıkmıştı. 2.ciyi de attım. Ama burada herkese yazdıklarını yazmış. Bir sürü erkek sokup çıkarmış hayatıma. İade de istedim vermediler. Emine bazı şeyleri biliyor gerçekten ama bazı şeyleri herkese aynısını yazıp yolluyor ben emin oldum. Bir de bir sürü erkek sayıyor :) Bir daha yollamam kendisine.
Bence Aylin meryemin ta kendisi.. Çok benzer cümleler var fallarında. Birde paralel şeyler söylemişler bana.. Aylinide beğendim ama ben
Arkadaşlar emineye herkes an harika falan yazmış sitede. Ya bu kadının falını tekrar okudum adam hakkında toplasan 2 cümle kurmuş, ne özelliğinden ne andan ne geçmişten hiç bahsetmemiş ne de gelecekte yaşayacalarımızdan.Bir tek bana mı böyleydi yahu
Oleeeeeeeeeyyy darısı başımızaaaaaaaKızlarrrr meryemin falı çıktı
mesela daha fala başladığı gün,telvede kesırabende dedim ama..???cok gereksiz insanlar konulmus mesela falsepeti huseyin!!!
bende dedim ama..???cok gereksiz insanlar konulmus mesela falsepeti huseyin!!!
kızlar o ısımlerı kafamıza gore koymadık arkadaslar soyledıler bende yazdım ılkay aklımıza gelmemıs demekkı koymamısız tamam koyucaz bi kac gune...mesela daha fala başladığı gün,telvede kesıra
Bakalim ne zaman cikacak bizim fallarcanim onun her dedigi cikiyor diye birsey yok..mesela bana cikan seyleri oldu ama bir kismida cok sacmaydi hic kaale bile almadim..ama cikma anlaminda digerlerinde,o kadari bile cikmadi..ilkay guru,sarayliyi mert reikiyi haric tutarim
ayy cok sevindimm ne oldu yeni gördüm ne cıktı ay heyecanlandımmKızlarrrr meryemin falı çıktı
Çok sevindim Greyimmmm. Çok mutlu oldum senin adınaKızlarrrr meryemin falı çıktı
Tarot cnmNE BAKTIRMIŞTIN? BEN DE Mİ BAKTIRSAM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?