Vakti var ama im kan sız. Çıksın hayır işliycem onun adına vakti zamanında çok günahımızı aldım diye ama çıkmaz :)gelecek tutmadı mı ben güveniyordum ona :)
Benim profilimde yazan seylerin bir kismini falda da soylemis. Ben o zaman boyle birsey olacagini dusunmedigim icin takilmadim. Bu olaydan sonra destek birimine attim. Bu siteye uye ve burada birseyler paylasiyor ise demek ki buradan birseylere de erisebiliyor. Ben nereden bilecegim soylediklerinin dogaclama oldugunu? Iade edilmesini istiyorum dedim. Iade etmisler. Ben yazdigimda zaten biliyorlardi sanirim sizlerden sonra da ben gonderdim. Iade edildi diye de mesaj atmislar zatenbunlar kımın fallını ıade ettı sımdı.s o arkdsın falınımı e o magdur degııldıkı.s
kızzz binnazabla da Umut Isık'a fal baktıran varmıı dedıklerı cıkıyomuuBenim profilimde yazan seylerin bir kismini falda da soylemis. Ben o zaman boyle birsey olacagini dusunmedigim icin takilmadim. Bu olaydan sonra destek birimine attim. Bu siteye uye ve burada birseyler paylasiyor ise demek ki buradan birseylere de erisebiliyor. Ben nereden bilecegim soylediklerinin dogaclama oldugunu? Iade edilmesini istiyorum dedim. Iade etmisler. Ben yazdigimda zaten biliyorlardi sanirim sizlerden sonra da ben gonderdim. Iade edildi diye de mesaj atmislar zaten
Adini ilk defa.duydum desem?kızzz binnazabla da Umut Isık'a fal baktıran varmıı dedıklerı cıkıyomuu
Bna gereklri yuzume vurdu bnm mesle biraz karisik ayrlrkn bya kotu ayrldm bzi ndnlrdn dolyi o ndnlre kdr syldi baska baktrn yokmu pembe tablcu dgk aksine moralimi bozduMedyum hiper tam bir pembe tablocu maalesef. Sana nasıl olumsuz konuşmuş şaşırdım
of yaaa hıc baktıran yok muuAdini ilk defa.duydum desem?
ben bana cıkanlara ve durum tespıtı dogru olanlara verdımArkdslar ben kimseye oy vermedi gelecek te kimin fali cikarsa ona vericem siz faliniz ciktidami oy verdiniz
Cnm cikanlar kimlerdi :)ben bana cıkanlara ve durum tespıtı dogru olanlara verdım
falalem rezzanın okulla alakalı soyledıklerı cıktıCnm cikanlar kimlerdi :)
falalem rezzanın okulla alakalı soyledıklerı cıktı
falsepetı melegın kısmetlerımle alakalı soyledıklerı cıktı
tellwe saraylıhanıma daha yenı baktırdım 1 soyledıgı cıktı dıgerlerının daha zamanı gelmedı
bıryolunvar emınenınde bır soyledıgı cıktı ama emıneye bıdaha baktırmayı dusunmuyorum cok karısık anlatıyo:)
evet melek epeydır yok ortalıkta facesınıde kapatmıstolinim yaa bende melek e baktırmak istiyorum ama hiç online olmuyor
saryli hanim fal baktrlmiyo sen ne zmn bktrdnfalalem rezzanın okulla alakalı soyledıklerı cıktı
falsepetı melegın kısmetlerımle alakalı soyledıklerı cıktı
tellwe saraylıhanıma daha yenı baktırdım 1 soyledıgı cıktı dıgerlerının daha zamanı gelmedı
bıryolunvar emınenınde bır soyledıgı cıktı ama emıneye bıdaha baktırmayı dusunmuyorum cok karısık anlatıyo:)
Esas durum kesin sevgili meselesidir benim gibi onda bilen olmadimievet melek epeydır yok ortalıkta facesınıde kapatmıs
melegın bana kendı katına kartlarıyla baktıgı fal cıkıyo genelde ve esas sorum dısındas oyledıklerı cıktı esas durum cıkmadı:)
ben en son gırısınde yakalayıp baktırmıstım 1 ay oldu yanı:)saryli hanim fal baktrlmiyo sen ne zmn bktrdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?