evet bılen olmadıEsas durum kesin sevgili meselesidir benim gibi onda bilen olmadimi
Geri doncekmi diye mi ya yokmu baktirtip dedigi cikan falci uffevet bılen olmadı
sallıyor olabilirler kuzum..arkdslar kime fal bktrdiysam hepsi erk arkdsmn bni sevdgni soyluyo bunlar neye gre bunu diyo salliyolarmi sevse adam niye gitsin
Bilsekte inanasimiz geliyo umut iste halda buna ragmen fala devam ediyorum okul haytm da kotu ask haytm yuzunden buraya geldim dertler paylstkca azalir derler burda herkzn bi derdi var gibi burda butun kaybedenler toplsnmis gibi mutlu olup fal baktiran varmisallıyor olabilirler kuzum..bana da öyle diye diye 2 sene oyaladılar, ilk sene oyalanmam ise taamen kendi salaklığım idi.. sen sessiz bir ortama geç, iyice bütün düşüncelerden arın ve kendi kendin düşün, bu erkek seni seviyor mu gerçekten sevmiyor mu? sana dönme ihtimali yüzde ne kadar? ve ne olursa döner?
işte bence cvplar hep içimizde saklı işte..
Net tarihmi verdi nasil bgndinmi senoff umut ısık bana 26 subatta sevdıgın erkekle flört edicen dedi.bugun 20 subat..ben Sakarya'dayım o Kırıkkale'de ama hıc mesaj yokk .ssss
Benimki cok degisik biri hic ummadign anda doner kesin doner dersin donmez esi benzeri yok bununsallıyor olabilirler kuzum..bana da öyle diye diye 2 sene oyaladılar, ilk sene oyalanmam ise taamen kendi salaklığım idi.. sen sessiz bir ortama geç, iyice bütün düşüncelerden arın ve kendi kendin düşün, bu erkek seni seviyor mu gerçekten sevmiyor mu? sana dönme ihtimali yüzde ne kadar? ve ne olursa döner?
işte bence cvplar hep içimizde saklı işte..
evert canm tarıh verdı ama nolacak bılmıyorum sana falı kopyalıym atıyım bı dk snra canmNet tarihmi verdi nasil bgndinmi sen
Olur cnm merak ettgn falci varsa bnde sana atim ins cikar cikarsa haber etevert canm tarıh verdı ama nolacak bılmıyorum sana falı kopyalıym atıyım bı dk snra canm
ben baktrdım sacmalıyor olumlu knuşup tarıh veryr tarıhlerınde de hıcbrsey cıkmyrof yaaa hıc baktıran yok muu
hemen site yönetimine mesj at onlar ılgılenırler durumla bencebir yolun var'da falımı nasıl iptal edebilirim resimler tam yüklenmemiş tek bir resim gözüküyor
ben fal puanla bı kere baktrdım bıda param olmaskiiiOlur cnm merak ettgn falci varsa bnde sana atim ins cikar cikarsa haber et
kavga barış getrr derler canım hayır olsunkızlarrr nasılsınızzyaa 2 gündürrr rüyamdaa hepp konusmalarr görüyorumm dünn bişii okudumm birderdim vardaa iki kadınn fecii küfürleşmişlerr uyumadann okudumm rüyamdaa ikisiyledee kavgaa ediyodumm bizii kimsee ayırmıyoduu
bence de saçma.. hayır net tarihi nasıl bilebiliyorlar onu anlamıyorum? gerçekten abartmışlar ya, insan iradesine bağlı her şey, biz bile şu gün seni arayacağım diyip aramayabiliriz veya engeller çıkabilir.. ben net tarih olayını da anlamıyorum hiçben baktrdım sacmalıyor olumlu knuşup tarıh veryr tarıhlerınde de hıcbrsey cıkmyr
ofoff .ss.s. bosuna puanım gıttı sevdıgım cocuk ıcın of offben baktrdım sacmalıyor olumlu knuşup tarıh veryr tarıhlerınde de hıcbrsey cıkmyr
Bilsekte inanasimiz geliyo umut iste halda buna ragmen fala devam ediyorum okul haytm da kotu ask haytm yuzunden buraya geldim dertler paylstkca azalir derler burda herkzn bi derdi var gibi burda butun kaybedenler toplsnmis gibi mutlu olup fal baktiran varmi
melege ben bır kerre baktırmıştım geçen yıl dönmez dedı ama döndu adam..çok olumsuz knuşmuştu banaevet melek epeydır yok ortalıkta facesınıde kapatmıs
melegın bana kendı katına kartlarıyla baktıgı fal cıkıyo genelde ve esas sorum dısındas oyledıklerı cıktı esas durum cıkmadı:)
Olur cnm merak ettgn falci varsa bnde sana atim ins cikar cikarsa haber et
kesınlıkle canım falı bırakıcam bırakıcam dıyordum hıc bırakamıyordum ama 15 gundur hıc fal atmadım kımseye cok hzuurluyum cok şukur okula yogunlaşablyrum o fal paralaryla da kendıme ufak tefek şeyler alıyorum zaten çıkan fal dye bırsey yok ya ucundan kıyısından bırsey denk gelıyor sevnyruz 1.5 yıldır herkeslere baktırdım tutan fallım 2 yı gecmez.sYol yakinken dön canim yahem ögrencisin bosuna para harciycaksin tutcak mi diye bekleyeceksin hicbiri tutmuyoru ask icin tutturan ya vardir ya yoktur burdaki cogu kisi de ayni benzer sonuclar oldu ex ask konusunda
is ,okul tarzi seyleri bilende oldu bilmeyende anliycagin falciyi denemen lazim denemen demek yine para harcamak demek bu gelecek merakindan vazgecmemiz lazim olup biteni önceden ögrenmeninde pek bir anlami yok aslinda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?