Binnaz Abla

arkdslar kime fal bktrdiysam hepsi erk arkdsmn bni sevdgni soyluyo bunlar neye gre bunu diyo salliyolarmi sevse adam niye gitsin

arkdslar kime fal bktrdiysam hepsi erk arkdsmn bni sevdgni soyluyo bunlar neye gre bunu diyo salliyolarmi sevse adam niye gitsin
sallıyor olabilirler kuzum.. bana da öyle diye diye 2 sene oyaladılar, ilk sene oyalanmam ise taamen kendi salaklığım idi.. sen sessiz bir ortama geç, iyice bütün düşüncelerden arın ve kendi kendin düşün, bu erkek seni seviyor mu gerçekten sevmiyor mu? sana dönme ihtimali yüzde ne kadar? ve ne olursa döner?

işte bence cvplar hep içimizde saklı işte..

off umut ısık bana 26 subatta sevdıgın erkekle flört edicen dedi.bugun 20 subat..ben Sakarya'dayım o Kırıkkale'de ama hıc mesaj yokk .ssss

Bilsekte inanasimiz geliyo umut iste halda buna ragmen fala devam ediyorum okul haytm da kotu ask haytm yuzunden buraya geldim dertler paylstkca azalir derler burda herkzn bi derdi var gibi burda butun kaybedenler toplsnmis gibi mutlu olup fal baktiran varmi

Benimki cok degisik biri hic ummadign anda doner kesin doner dersin donmez esi benzeri yok bunun

kavga barış getrr derler canım hayır olsun

ben baktrdım sacmalıyor olumlu knuşup tarıh veryr tarıhlerınde de hıcbrsey cıkmyr
bence de saçma.. hayır net tarihi nasıl bilebiliyorlar onu anlamıyorum? gerçekten abartmışlar ya, insan iradesine bağlı her şey, biz bile şu gün seni arayacağım diyip aramayabiliriz veya engeller çıkabilir.. ben net tarih olayını da anlamıyorum hiç

Yol yakinken dön canim ya hem ögrencisin bosuna para harciycaksin tutcak mi diye bekleyeceksin hicbiri tutmuyoru ask icin tutturan ya vardir ya yoktur burdaki cogu kisi de ayni benzer sonuclar oldu ex ask konusunda
is ,okul tarzi seyleri bilende oldu bilmeyende anliycagin falciyi denemen lazim denemen demek yine para harcamak demek bu gelecek merakindan vazgecmemiz lazim olup biteni önceden ögrenmeninde pek bir anlami yok aslinda...

evet melek epeydır yok ortalıkta facesınıde kapatmıs
melegın bana kendı katına kartlarıyla baktıgı fal cıkıyo genelde ve esas sorum dısındas oyledıklerı cıktı esas durum cıkmadı:)
melege ben bır kerre baktırmıştım geçen yıl dönmez dedı ama döndu adam..çok olumsuz knuşmuştu bana

Olur cnm merak ettgn falci varsa bnde sana atim ins cikar cikarsa haber et

Sevgili Ebru,

Öncelikle bana ve websitemize göstermiş olduğun ilgi ve güven için teşekkür ederim.

Kalabalık ortamlarda sınız ama sana ilgisi var,onun dikkatini çekmişsin gerçekten ancak kafanda ki soru iaşretleini netleştirmen gerketiğin igösteriyor telvelerin bu soru iaşretlerine cevap verdiğin takdir de beklentilerinin fazlası ile gerçkeleşecğeini göreceksin.

Bu dönemde ,genelde ilgin ve ilişkilerin duyguların üzerinde çok yoğun olacak,verdiğin enerji onu sana yöneltecek Şubat ayının 26 sından itibaren net olarak bu kişiyle flört dönemine girmiş buunacaksın bu kişiyle ilişki istiyorsan uzun süreli ve kalıcı bir ilişki olacak bu yüzden kafanda ki herkesi silerek enerji oalrak bu kişiye yönelmen gerekiyor.

Geçmişe bakarak,endişeler duyuyorsun bu benim için doğru kişi mi diye,Ne kadar ilişki istesende bu seni zaman zaman düşündürüyor ve ne yapcağını bilemiyorsun.Karşında ki erkekden hoşlanıyor olsan dahi bazen geri çekiliyorsun elinde olmadan.

Serdar isimli kişiyle tekrardan karşılaşabilrisin evet ama bu kişiden beklentin ne ? Zaten Serdarın senin hayatın da dolu dolu yeri olacağı için serdarla karşılaşmanda senin için bir anlam ifade etmeyecek Serdar ile Mart ayının 5 ine kadar yüzyüze geleceksiniz.

Serdar ile ilişkiye başlıyacaksınız seni gerçekten çok beğeniyor ve hoşlanıyor, ancak hemen karar verecek bir yapısı yok,.Bu kişi biraz ciddi düşünceleri olan ve kuralcıl olmayı seven bir adam.Ciddi bir görüntüsü var gördüğüm kadarıyla.

Sen bu şekilde ilerlemeye devam ettiğin zaman zaten bu insanda sana karşı bir atılımda bulunacaktır.
Ancak yeni aşk yaşantına başladıkdan sonra gelişmeler beklediğinden biraz yavaş gelişecek.Ama sonuçlar iyi.Sen ne kadar aşık olursan ol ne kadar seversen sev her zaman içinde ki sesede kulak vermesini veren zeki bir bayansın.Davranışların ölçülü olacağından o da öyle davranacak.

Mart ayının 13 üne kadar bu kişiyle aranda özel bir ilişki başlayacak kendi aşk hayatın üzerinde ki gelişmeler senin kontrolün altında olacak istediğin sonuçları fazlası ile alacağın bir dönemdesin 2015 senesinin ilk aylarını atlattıkdan sonra aşk hayatını dilediğin gibi yapılandırmış olacaksın.

Sevgiler Umut.

al canımm bu falll

kesınlıkle canım falı bırakıcam bırakıcam dıyordum hıc bırakamıyordum ama 15 gundur hıc fal atmadım kımseye cok hzuurluyum cok şukur okula yogunlaşablyrum o fal paralaryla da kendıme ufak tefek şeyler alıyorum zaten çıkan fal dye bırsey yok ya ucundan kıyısından bırsey denk gelıyor sevnyruz 1.5 yıldır herkeslere baktırdım tutan fallım 2 yı gecmez.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…