- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Medyum hiper anktte adi olmmsna sasirdim cok gerckci knstu ve hakliydi .kime fal attınız
Medyum hiper anktte adi olmmsna sasirdim cok gerckci knstu ve hakliydi .
Ani cok iyi biliyo sendede bilmsmydi gelck icin ins dedigi cikmz pembe tablcu degilben ona baktırmıştım gelecek tutmadı sözde 2014'te ciddi bir ilişkim başlayacaktı ve atanacaktım ikisi de olmadı :)))) fakat enerji meselesi tabiki
Ani cok iyi biliyo sendede bilmsmydi gelck icin ins dedigi cikmz pembe tablcu degil
cnm gelecegi tutturan biri oldumu peki baktirdiklarindan ?hayır anı da bilmemişti bende
melek öz vardı fal sepetinde her dediği çıktı ama artık online görmüyorum onu.Rezzan abla ilk başlarda iyiydi fakat artık arkadaş gibi olduğumuz için falı sohbet havasında geçiyor ve tutmuyor. Meryem'i denedim hoşuma gitti anda süperdi ama gelecek için bekliyorum :)cnm gelecegi tutturan biri oldumu peki baktirdiklarindan ?
Meryem işi yaş bende :)melek öz vardı fal sepetinde her dediği çıktı ama artık online görmüyorum onu.Rezzan abla ilk başlarda iyiydi fakat artık arkadaş gibi olduğumuz için falı sohbet havasında geçiyor ve tutmuyor. Meryem'i denedim hoşuma gitti anda süperdi ama gelecek için bekliyorum :)
Ask knsnda bktrdnmi hicmelek öz vardı fal sepetinde her dediği çıktı ama artık online görmüyorum onu.Rezzan abla ilk başlarda iyiydi fakat artık arkadaş gibi olduğumuz için falı sohbet havasında geçiyor ve tutmuyor. Meryem'i denedim hoşuma gitti anda süperdi ama gelecek için bekliyorum :)
sarayli tellwede canim ama sanirim uzun zamandir girmedigi icin gorunmuyorsaraylı tellwedemi canım? ben bulamadım orda öyle birini ????
Hic begenmemistim ben zamanindaMedyum hiper anktte adi olmmsna sasirdim cok gerckci knstu ve hakliydi .
sarayli tellwede canim ama sanirim uzun zamandir girmedigi icin gorunmuyor
Bende ani cok iyi bildi birde erkk arkdsmn bna soyldgi kirici seyler vardi aynn soyledi bi benmi memnun kaldim gercekci birde anlamadim dgr fal bktrdklrm hep seviyo doncek dedi bu olumsuz malesefde hakli ins cikmzHic begenmemistim ben zamaninda
Cevrmici gorunuyo ama fal baktirimiyo bn kndsne faceden mesaj attim siz cok ovmussunuzSarayli oradan ayrilsa iyi olur aslinda
gelecek tutmadı mı ben güveniyordum ona :)Meryem işi yaş bende :)
zaten sadece aşk konusunda baktırıyorumAsk knsnda bktrdnmi hic
Bende ole cnm doncekmi faln diyemi bnm gbi :)zaten sadece aşk konusunda baktırıyorum
yok yeni biri ne zaman girecek diye baktırıyorum ben falcılara kalsa şu an evlenmiştimBende ole cnm doncekmi faln diyemi bnm gbi :)
Hdi ya bna ole diyen hic olmadi :)yok yeni biri ne zaman girecek diye baktırıyorum ben falcılara kalsa şu an evlenmiştim
Medyum hiper tam bir pembe tablocu maalesef. Sana nasıl olumsuz konuşmuş şaşırdımBende ani cok iyi bildi birde erkk arkdsmn bna soyldgi kirici seyler vardi aynn soyledi bi benmi memnun kaldim gercekci birde anlamadim dgr fal bktrdklrm hep seviyo doncek dedi bu olumsuz malesefde hakli ins cikmz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?