Binnaz Abla

Medyum hiper anktte adi olmmsna sasirdim cok gerckci knstu ve hakliydi .

ben ona baktırmıştım gelecek tutmadı sözde 2014'te ciddi bir ilişkim başlayacaktı ve atanacaktım ikisi de olmadı :)))) fakat enerji meselesi tabiki

ben ona baktırmıştım gelecek tutmadı sözde 2014'te ciddi bir ilişkim başlayacaktı ve atanacaktım ikisi de olmadı :)))) fakat enerji meselesi tabiki
Ani cok iyi biliyo sendede bilmsmydi gelck icin ins dedigi cikmz pembe tablcu degil

cnm gelecegi tutturan biri oldumu peki baktirdiklarindan ?
melek öz vardı fal sepetinde her dediği çıktı ama artık online görmüyorum onu.Rezzan abla ilk başlarda iyiydi fakat artık arkadaş gibi olduğumuz için falı sohbet havasında geçiyor ve tutmuyor. Meryem'i denedim hoşuma gitti anda süperdi ama gelecek için bekliyorum :)

Meryem işi yaş bende :)

Ask knsnda bktrdnmi hic

Hic begenmemistim ben zamaninda
Bende ani cok iyi bildi birde erkk arkdsmn bna soyldgi kirici seyler vardi aynn soyledi bi benmi memnun kaldim gercekci birde anlamadim dgr fal bktrdklrm hep seviyo doncek dedi bu olumsuz malesefde hakli ins cikmz

Umut ışık binnazablada ıste umut ışık ona baktıran varmı cıktımı falları nokta atısı yapıyo ve tarıh verıyoo

Bende ani cok iyi bildi birde erkk arkdsmn bna soyldgi kirici seyler vardi aynn soyledi bi benmi memnun kaldim gercekci birde anlamadim dgr fal bktrdklrm hep seviyo doncek dedi bu olumsuz malesefde hakli ins cikmz
Medyum hiper tam bir pembe tablocu maalesef. Sana nasıl olumsuz konuşmuş şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…