Binnaz Abla

ya sevdigim cocukla alaklı iste o yuzden canm yoksa fal umrumda degl

haklısın ya bu sitede binnaz ablaya fal baktıranlr kimden memnun kalmıslarr?*
bakk kuzummm araa falcılarııı sitedenn bi üşenmee burdaa kiminee uyann kiminee foss bilgee iyi bencedee diğerlerindenn ama bakalımm sana olacakmııı kızz geçenn gördümm her konuyaa yazmışsınn bi soluklann bacımm falınıı buraya kopyaladınn yapmaa burayıı herkess okuyorrr en iyii falcıdaa dahill herkess açık biyerr buraa ben bilee korkuyorumm açık yazmayaa özeldenn yazıyorumm arkadaşlarımaa dikkatlii ol fal bu cıkarr cıkmazz amaa onca puanıı nasıl biriktirdin kızz

binnazabla instagrmdan yarısma yaptı finan yorumu iste ben kazandim fincanına baktıgm kız bana aynı benı anlattı dedı begendı bn kazandım

kızlarrr yaa ben dayanamadımm birinee fall attımm ablam sağolsunn kıyamadıı banadaa iyi att dedii o ödedii fall gelsinn yazcamm inşallahh boşa gitmezz

binnazabla instagrmdan yarısma yaptı finan yorumu iste ben kazandim fincanına baktıgm kız bana aynı benı anlattı dedı begendı bn kazandım
bu kadarr fall puanınn vardıdaa kuzumm geçenn niye kim falımaa bakarr diyee heryeree yazdınn o kadarr bedava kredinn var ben o kadar düşünmüyorumm atarkenn at gitsinn kime istiyosann

derslerm ıyı ama berkerı sevıyorm abla yaa onun halasının ogluyla bnım halamn kızı evli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…