banadaaa cok saçmaladıı kızz bildiğin gibi değill tek şeyy uymadıı o derecee ama doğall bi kadınn kızamıyo insannKızlar bu emine bi bana saçmalıyor sanırım yine saçma kere saçma bi fal geldi
ya sevdigim cocukla alaklı iste o yuzden canm yoksa fal umrumda degljun_jandi ayhh yazıyoruz ya canım sana kusura bakma gezegen hareketleri agresif zamanlardayız ama sen de kaç gündür binnaz binnaz! YOK yok binnazda kimsenin %100 memnun olduğu biri yok. At birine be canım. Bu kadar takma falları.
bakk kuzummm araa falcılarııı sitedenn bi üşenmee burdaa kiminee uyann kiminee fosshaklısın ya bu sitede binnaz ablaya fal baktıranlr kimden memnun kalmıslarr?*
bizimdee umrumuzdaa değill fall amaa hepp bişilee ilgilii maleseffya sevdigim cocukla alaklı iste o yuzden canm yoksa fal umrumda degl
binnazabla instagrmdan yarısma yaptı finan yorumu iste ben kazandim fincanına baktıgm kız bana aynı benı anlattı dedı begendı bn kazandımbakk kuzummm araa falcılarııı sitedenn bi üşenmee burdaa kiminee uyann kiminee fossbilgee iyi bencedee diğerlerindenn ama bakalımm sana olacakmııı kızz geçenn gördümm her konuyaa yazmışsınn bi soluklann bacımm falınıı buraya kopyaladınn yapmaa burayıı herkess okuyorrr en iyii falcıdaa dahill herkess açık biyerr buraa ben bilee korkuyorumm açık yazmayaa özeldenn yazıyorumm arkadaşlarımaa dikkatlii ol fal bu cıkarr cıkmazz amaa onca puanıı nasıl biriktirdin kızz
bu kadarr fall puanınn vardıdaa kuzumm geçenn niye kim falımaa bakarr diyee heryeree yazdınnbinnazabla instagrmdan yarısma yaptı finan yorumu iste ben kazandim fincanına baktıgm kız bana aynı benı anlattı dedı begendı bn kazandım
kızlarrr yaa ben dayanamadımm birinee fall attımmablam sağolsunn kıyamadıı banadaa iyi att dedii o ödedii fall gelsinn yazcamm inşallahh boşa gitmezz
yeni simdi oldu canmbu kadarr fall puanınn vardıdaa kuzumm geçenn niye kim falımaa bakarr diyee heryeree yazdınno kadarr bedava kredinn var ben o kadar düşünmüyorumm atarkenn at gitsinn kime istiyosann
vallaaa heycanlandımmmhadi bakalım bekliyoruz
aynenhadi bakalım bekliyoruz
yeni simdi oldu canm[/QUOT
ayyy at gitsinn bacımm yaaa kimi istiyosann
insallh kime attınvallaaa heycanlandımmminşallahh boşaa gitmezz kuzumm
burdaa yazıpp boşaa isminiii geçirmicemm millettee görüpp atıyoo bii baksınn kuzumm beğenirsemm hemen yazıcamminsallh kime attın
tamm canmburdaa yazıpp boşaa isminiii geçirmicemm millettee görüpp atıyoo bii baksınn kuzumm beğenirsemm hemen yazıcamm
Cnm neden ayni seyleri sorup duruyorsunmarple binnazablada 235 puanım varr kim daha ii fal bakıo o sitedee
derslerm ıyı ama berkerı sevıyorm abla yaa onun halasının ogluyla bnım halamn kızı evlikız ben bunu yazmazsam çatlarım, sen lisede misin? Öyleysen gidip ders çalışsana, üniversite sınavına girmeyecek misin? Git çalış üniversitede daha çok aşık olursun
dipnot: ablalık genlerimde var yapabileceğim bir şey yok sorry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?