Binnaz Abla

Bu meduyum vedat ile medyum memo ayni kisi diyenler vardi adamlarin paylasimlari kullandiklari cümleler bile ayni
ayni kisiler bencede...

ben demiştim geçen aynen, aynı vakitte sisteme girip, aynı vakitte çıkıyolar. fal uzunlukları, yazım şekli, yorumlar birebir aynı profil resimleri bile aynı tarz çekilmiş. yorumlarını da hiç beğenmedim.

falimpir diye bi sitede üye olun ilk fal ücretsiz yazıyodu üye oldum ücretsiz falan değil yada ben nasıl yapacağımı anlamadım

medyum süleyman, medyum serkan, medyum memo, medyum vedat bunlarin hepsi ayni kisi tellwede adam resmen 4 tane hesap acmis sakin fal filan atmayin
duvar yazilarindan bile kendilerini ele veriyorlar

inanmıyorum, süpersin memyum serkana da bikaç gün önce atmıştım. doğru diyorsun gerçekten.
güzel kızım, evladım falan eklemiş sadece artı olarak. aynı yorum geldi gerçektende. süleymanı denemedim ama doğrudur.

jun_jandi ayhh yazıyoruz ya canım sana kusura bakma gezegen hareketleri agresif zamanlardayız ama sen de kaç gündür binnaz binnaz! YOK yok binnazda kimsenin %100 memnun olduğu biri yok. At birine be canım. Bu kadar takma falları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…