Bu meduyum vedat ile medyum memo ayni kisi diyenler vardi adamlarin paylasimlari kullandiklari cümleler bile ayni
ayni kisiler bencede...
medyum süleyman, medyum serkan, medyum memo, medyum vedat bunlarin hepsi ayni kisi tellwede adam resmen 4 tane hesap acmis sakin fal filan atmayin
duvar yazilarindan bile kendilerini ele veriyorlar
Kahve falı mı attın canımKızlar bu emine bi bana saçmalıyor sanırım yine saçma kere saçma bi fal geldi
Evet canım kahve attımKahve falı mı attın canım
Bende atmak istiyorum ya. Rezzanı çok övüyolar. Bide burcuda yengeç bende yengecim yengeçlerin 6. hissi kuvvetli olur ona atmak istiyorum bi türlü çevrimiçi yakalayamadım.Evet canım kahve attım
Canım rezzana ne zamandır baktırmıyorum ama ben de severim rezzanıBende atmak istiyorum ya. Rezzanı çok övüyolar. Bide burcuda yengeç bende yengecim yengeçlerin 6. hissi kuvvetli olur ona atmak istiyorum bi türlü çevrimiçi yakalayamadım.
dedikleri çıkıyor muCanım rezzana ne zamandır baktırmıyorum ama ben de severim rezzanı
Dedikleri çıkarmı bilmem ama anda inanıllllmazdı ya.çok tatlı bi bayan abla gerçekten.ve dürüst.pembeci değil şöyle şöyle olur demeyi çok isterdim ama şu an bunu görmüyorum demiş mesela.dedikleri çıkıyor mu
Kızlar bu emine bi bana saçmalıyor sanırım yine saçma kere saçma bi fal geldi
binnazablanın instagrm sayfsnda yarısmadan fal yorumladm kazandm olee 150 puan gldio puanı nasıl yaptın canım sen kaç fal attınhiç o kadar puanım olmadı
binnazablanın instagrm sayfsnda yarısmadan fal yorumladm kazandm olee 150 puan gldi
binnaz ablanın kendisi iyimi bakıyor ve orda o da dahil kim fala daha iyi bakıyorbana da saçmaladı. 1,5 ay oldu dediklerinden ufacık çıkan yok. Ne demiş anlatsanaBana yayık burunlu balık etli dedi adam her kimse o an bitti
hmm saolsen lisede misin gerçektenneyse burası bdv değil, kendime geleyim Bence bilge özdoğruya at binnazdan çıksa çıksa en iyi yorumcu o çıkar bence.
hmm saol
Ne demis cnmEvet canım kahve attım
haklısın ya bu sitede binnaz ablaya fal baktıranlr kimden memnun kalmıslarr?*bak çıkar çıkmaz demiyorum haaa fal bu genelde çıkmaz bunu bil de
marple binnazablada 235 puanım varr kim daha ii fal bakıo o sitedeeNe demis cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?