Binnaz Abla

ya ayline baktırdım ben fama ile yazım tarzının alakası bile yok. Ya bu kadın yazımını düzeltti ya da fama sizlere yazarken çok düzgün yazdı. Bilemedim valla kafamda deli sorular

ya ayline baktırdım ben fama ile yazım tarzının alakası bile yok. Ya bu kadın yazımını düzeltti ya da fama sizlere yazarken çok düzgün yazdı. Bilemedim valla kafamda deli sorular
kuzumm diyorum yaa aynı evde arkadaşşş bişidee olabilirlerr ama birine yazdığımm soru diğerindee cıktıı eminimm ben yaa

kuzumm diyorum yaa aynı evde arkadaşşş bişidee olabilirlerr ama birine yazdığımm soru diğerindee cıktıı eminimm ben yaa

aylin meryem konusunda bir şey diyemem ben sadece ayline baktırdım ve çok beğenmedim, baştan savmaydı. Ama kesinlikle fama değildi. Fama bende anı en iyi bilen falcı,aylin ana değinmemiş bile ve tarzları çok farklıydı. Ya da herkese farklı tarzda yazıp dikkat çekmemeye çalışıyorlar ama zaten ne ayline ne meryeme fal atmam. Fama adını bir yerde görmedikçe fal atmam famagillere artık

bence de çıkmaz da öyle su falı at diyince evlilikle ilgili bakılıyo sandım. teşekkür ederim

rica ederim. Su falı sanıyorum geçmişte ve yakın gelecekte en iyi fal. Dualarla bakılıyormuş, ama dediğim gibi baktırmıyorum ben su falına karşı bir önyargım var :)

Can sIkIntisindan tellwe cafede tellwe duvarda gezerken bakin ne buldum

duyguraka 10 saat

Sistemdeyim..

peri34

SAHTEKARSIN SEN DOLANDIRICISIN..FALLARA BAKMIYORSUN AMA PARAYI ALIOYOR

peri34

BANA BAK KÖPEK,İNSANLARI BURDAN DOLANDIRAMAZSIN SENİ SAVCILIĞA ŞİKAYET EDİP SÜRÜNDÜRECEĞİM!!!

nilbb

Benim falıma da bakmadı..5 yıldızı önden aldı bakacağım dedi..DİKKAT DİKKAT BU BİR İHBARDIR!! İNSANLARIN PARALARINI ALIP FAL BAKMAYAN BİR DOLANDIRICI ARAMIZDA..TÜM PROFİLİ YALAN..PARAMI ALDI AMA FALIMI YORUMLAMADI..SAVCILIĞA VERECEĞİM BEN DE!!

binnazablada en ii fal bakan kim binnaz abla mı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…