- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
kuzumm diyorum yaa aynı evde arkadaşşş bişidee olabilirlerr ama birine yazdığımm soru diğerindee cıktıı eminimm ben yaaya ayline baktırdım ben fama ile yazım tarzının alakası bile yok. Ya bu kadın yazımını düzeltti ya da fama sizlere yazarken çok düzgün yazdı. Bilemedim valla kafamda deli sorular
bence de çıkmaz da öyle su falı at diyince evlilikle ilgili bakılıyo sandım. teşekkür ederimo kadarını bilmiyorum ben hiç baktırmadım, ama yıldıznamede çıkabilir evlenilecek kişi ama sanmıyorum bence falda filan görünmez.
kuzumm diyorum yaa aynı evde arkadaşşş bişidee olabilirlerr ama birine yazdığımm soru diğerindee cıktıı eminimm ben yaa
bence de çıkmaz da öyle su falı at diyince evlilikle ilgili bakılıyo sandım. teşekkür ederim
evet evet benimde var:) tehlikeli olabilir diye duymuştum. kahveye devam en iyisi:)rica ederim. Su falı sanıyorum geçmişte ve yakın gelecekte en iyi fal. Dualarla bakılıyormuş, ama dediğim gibi baktırmıyorum ben su falına karşı bir önyargım var :)
Cok yemek degilde ondan bundan azicik yilbasindan beri boyle;(bendee dizileree verdimm kendimii habiree dizi izliyorumm kızz cok yemekk yeme yaa kilo vermesii ölümcül
marpleee kuzumm yeşillik değilsee o yediğinn ondan bundan azıcıklarr, belimizdeee koca simitlerr halindee hatıraa kalıyoo biliyosun demiiCok yemek degilde ondan bundan azicik yilbasindan beri boyle;(
binnazablada en ii fal bakan kim binnaz abla mı yoksaCan sIkIntisindan tellwe cafede tellwe duvarda gezerken bakin ne buldum
duyguraka 10 saat
Sistemdeyim..
peri34
SAHTEKARSIN SEN DOLANDIRICISIN..FALLARA BAKMIYORSUN AMA PARAYI ALIOYOR
peri34
BANA BAK KÖPEK,İNSANLARI BURDAN DOLANDIRAMAZSIN SENİ SAVCILIĞA ŞİKAYET EDİP SÜRÜNDÜRECEĞİM!!!
nilbb
Benim falıma da bakmadı..5 yıldızı önden aldı bakacağım dedi..DİKKAT DİKKAT BU BİR İHBARDIR!! İNSANLARIN PARALARINI ALIP FAL BAKMAYAN BİR DOLANDIRICI ARAMIZDA..TÜM PROFİLİ YALAN..PARAMI ALDI AMA FALIMI YORUMLAMADI..SAVCILIĞA VERECEĞİM BEN DE!!
binnazablada en ii fal bakan kim binnaz abla mı yoksa
235 puanm var canm benm ordaHicbiri..
o yuzden srdum bildigin varsa ona baktırıyımHicbiri..
o yuzden srdum bildigin varsa ona baktırıyım
235 puanm var canm benm orda
Iste sorun o yesillik deilmarpleee kuzumm yeşillik değilsee o yediğinn ondan bundan azıcıklarr, belimizdeee koca simitlerr halindee hatıraa kalıyoo biliyosun demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?