Binnaz Abla

jun bak herkes senden sıkayetcı neden donup hal hareketlerıne bakmıyosun?
sevdigim kisiyle ilgili sorunlarm var ve moralm zaten bozuk herkes aılemde ustume gelıyolr ve ben burda ınsanlarla huzur buluyorum sızınle alaklı bıse degıl anlıyacagn ama sen neden sureklı bana zıt gıdıyosun??

sen benimle atısmak icin mi geldin bu dunyaya ya allahım.....
sevdigim kisiyle ilgili sorunlarm var ve moralm zaten bozuk herkes aılemde ustume gelıyolr ve ben burda ınsanlarla huzur buluyorum sızınle alaklı bıse degıl anlıyacagn ama sen neden sureklı bana zıt gıdıyosun??
Uc yasinda yorum ve konusmalar olursa insanlar rahatsiz olur neyse gozardi edelim

Yaslrmz yknms cnm sana tavsiye seven kndi glsn bu kisiyle bir gecmisin yok sanirim ayrlnca cok kotu oluyisun bu yuzden hytmza alcgmz ksyi iyi secmlyiz daha snra daha kotu oluyo yasanmislik olunca
hmm kız binnazabladan gizem sitareye fal atmk ıstıyom turuncu renk var atamıyomm

kızlarr su egemenee atann olursaa bi yazsınn merakk ettimm bi bizmii beğendikk kendindenn eminn konuşmuşş herşeyee gerçii emin konuşmayann mı varr amaa etkilendimm

kızlarr su egemenee atann olursaa bi yazsınn merakk ettimm bi bizmii beğendikk kendindenn eminn konuşmuşş herşeyee gerçii emin konuşmayann mı varr amaa etkilendimm
benimle muhattap olmuyorsn ama arkadsm egemenden hic memnun kalmamıs ve benim tarzım bu begenmiyosan kendi kendine bak demis hattasa fal bakarknde arkadasma yılısmıs E harfı gordum falında acaba bu benmiyim filan olayları olmus hic basını agrıtma derim ama senin tercihn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…