sanırım artık bu kk de kımse benle konusmuycakÖzgecan olayı çok başka bir olay canım yalnız sen çok yanlış anlamışsın hatta pek anlamamışsın, vallahi üzülüyorum küçük de değilsin ki yaştan desek
aman tovbe de baldan ya su bınnaz puanları bıtsınde gormeyelım bıdaha buralardaohoooo oooo sen tellweyi beğenmeyecek kadar girmişsin işin içine geçmiş olsun, hoşgeldin seni buralarda daha çok görürürz gibi
sende mi konusmuyonnKiz koptum ne alaka bnmki katil mi sen kc ysndasin..
sen benimle atısmak icin mi geldin bu dunyaya ya allahım.....aman tovbe de baldan ya su bınnaz puanları bıtsınde gormeyelım bıdaha buralarda
jun bak herkes senden sıkayetcı neden donup hal hareketlerıne bakmıyosun?sen benimle atısmak icin mi geldin bu dunyaya ya allahım.....
sevdigim kisiyle ilgili sorunlarm var ve moralm zaten bozuk herkes aılemde ustume gelıyolr ve ben burda ınsanlarla huzur buluyorum sızınle alaklı bıse degıl anlıyacagn ama sen neden sureklı bana zıt gıdıyosun??jun bak herkes senden sıkayetcı neden donup hal hareketlerıne bakmıyosun?
sen benimle atısmak icin mi geldin bu dunyaya ya allahım.....
Uc yasinda yorum ve konusmalar olursa insanlar rahatsiz olur neyse gozardi edelimsevdigim kisiyle ilgili sorunlarm var ve moralm zaten bozuk herkes aılemde ustume gelıyolr ve ben burda ınsanlarla huzur buluyorum sızınle alaklı bıse degıl anlıyacagn ama sen neden sureklı bana zıt gıdıyosun??
ozur dilerimUc yasinda yorum ve konusmalar olursa insanlar rahatsiz olur neyse gozardi edelim
anlmdim cnmsende mi konusmuyonn
sitede galiba cogu kisi bnle konusmuyo sndemi konusmuysn yoksa dedmanlmdim cnm
Yaslrmz yknms cnm sana tavsiye seven kndi glsn bu kisiyle bir gecmisin yok sanirim ayrlnca cok kotu oluyisun bu yuzden hytmza alcgmz ksyi iyi secmlyiz daha snra daha kotu oluyo yasanmislik olunca
hmm kız binnazabladan gizem sitareye fal atmk ıstıyom turuncu renk var atamıyommYaslrmz yknms cnm sana tavsiye seven kndi glsn bu kisiyle bir gecmisin yok sanirim ayrlnca cok kotu oluyisun bu yuzden hytmza alcgmz ksyi iyi secmlyiz daha snra daha kotu oluyo yasanmislik olunca
Yo konusuyorum hassas bir konu oldgu icin yanlis anlisalmis sanirim sende dikktli yazarsin bndn sonra bu knular hassassitede galiba cogu kisi bnle konusmuyo sndemi konusmuysn yoksa dedm
Turuncu =mesgul ona atma bnce ankttn birine athmm kız binnazabladan gizem sitareye fal atmk ıstıyom turuncu renk var atamıyomm
Tellwede bir kiz surekli falcilara fal atip yorum soran prenseshangisine benzettiniz ? ben de bakayım merak ederim
tam bilgeye atıyodm tel arızalandıı :STuruncu =mesgul ona atma bnce ankttn birine at
benimle muhattap olmuyorsn ama arkadsm egemenden hic memnun kalmamıs ve benim tarzım bu begenmiyosan kendi kendine bak demis hattasa fal bakarknde arkadasma yılısmıs E harfı gordum falında acaba bu benmiyim filan olayları olmus hic basını agrıtma derim ama senin tercihnkızlarr su egemenee atann olursaa bi yazsınn merakk ettimm bi bizmii beğendikk kendindenn eminn konuşmuşş herşeyeegerçii emin konuşmayann mı varr amaa etkilendimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?