- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
yayik burunlu nasil oluyor
Takildim o kisma
Günaydın canım bana pembişti yaemoşa da soru sordum inkansız söyledikleriniz dedim imkansız diye bi şey yoktur diye kızdı bana zor kesin imkansız biraz zaman alıyor ahahaha
insallah canm bilge özdogruya fal attım yorumlamaya ara vermis iade edip gizem sitare ye attım.nasıl onun hakkında yorumlar??Selam kizlar
fal atmayi biraktim ama sizi takip ediyorum en son rezzan ablaya baktirdim yuvarlak cümleler kurmus yine net bisi yok yani
bu arada forum ne hale gelmişneyse cikan fallarimiz olsun ins
Bennn:) diğeride senmisin kuzum sırada 2 kişi var diyoKızlar selenada sırada olan var mı
selena hangi fal sitesindeBennn:) diğeride senmisin kuzum sırada 2 kişi var diyo
Canım sorma ya atalı bi hafta oldu dün girmedi ondan önceki gün de tek bi fal baktı bence bgn de girmeyecek ben benimkini iade etmesinden korkuyorum sen ne falı attınBennn:) diğeride senmisin kuzum sırada 2 kişi var diyo
kuzum sen selenaya atmistin zaten niye attin ki tekrar :)Canım sorma ya atalı bi hafta oldu dün girmedi ondan önceki gün de tek bi fal baktı bence bgn de girmeyecek ben benimkini iade etmesinden korkuyorum sen ne falı attın
Söyledikleri çıktı canım o yüzden yeni bi fal istedimkuzum sen selenaya atmistin zaten niye attin ki tekrar :)
Bennn:) diğeride senmisin kuzum sırada 2 kişi var diyo
Ne atıyosunuz canım kahve falı mı?Söyledikleri çıktı canım o yüzden yeni bi fal istedim
bende atmak istiyorum ya hattım faturalı nası yapcam bilmiyorumSu attım ben canım N Nevbaharim ne attı bilmiyorum
Su attım ben canım N Nevbaharim ne attı bilmiyorum
bende atmak istiyorum ya hattım faturalı nası yapcam bilmiyorum
Evet bebeğim yine su attım heyecanla bekliyorumyine mi su attın canım peki
aa tamam canım gördüm çok teşekkür ederimmobil ödeme var canım faturana yansıyor ücreti
Evet bebeğim yine su attım heyecanla bekliyorum
Cnm ne cikti cidden ciktimi ben selenaya bir kez attim fal oda iyi degildi acaba yine atsammiSöyledikleri çıktı canım o yüzden yeni bi fal istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?