Binnaz Abla

gerçektenn sınanıyorumm benimm binnazdaa bedavaa fallarımm olsaa giderr atarımm ben bilee paramlaa parasızlığımlaa fal atıpp buncaa tatavaa yapmıyorumm yaa gerçektenn dalga geçildiğinii düşünüyorumm artık

sen kendii aklınaa bi mukayett ol bana akıl vermekk sonraa olsunn benimlee muhattab olmaa diyorumm cokmuu zorr bendee hiç yılışmaa olmadıı on soruu sordumm kaçç dakka bakmışş bidee kahvee yaniii

bana da saçmaladı. 1,5 ay oldu dediklerinden ufacık çıkan yok. Ne demiş anlatsana Bana yayık burunlu balık etli dedi adam her kimse o an bitti
ahahahah bu sefer de balık etliye takmış bana da balık etli kız seviyo seninki dedi bi de çantaya takmış iki lafından biri çanta zaten akrep burcu özelliklerini taşıyor demese bian emineye mi attım acaba cidden diye şüphe ederdim

canım tutması imkansız diğer falıyla da çok zıt ama enteresan şeyler de var yani bişeyler bilmiş ama parçaları yanlış birleştirip saçma bi puzzle çıkarmış ortaya

Fal atmadim ama duvar yazilari resimlerin bazilarinin benzer olmasi benim dikkatimi cekti böyle rezalet olamaz

prensesi ariyodum buldum

istediğim gibi bir beylen nerde nasıl nezaman tanışıcağım?hem aşk hemde mantık evliliği yapabilecekmiyim?nezaman evlencem?evleneceğim adamın tipini tarif edebilirmisiniz?saçı gözleri ne renk?boyu kilosu kaç civarında?tahsilli ve maddi durumu iyi cömert birimi?ben aynı işdemi kalcam yoksa farklı bi işmi yapcam?

prenses34

peki yaşı bana uygun birimi olucak?bu beyle şimdiki iş yerindemi tanışıcağım?tahsilli birisi ve elinde iyi bi işi olan bi beymi olcak?nezipin beni bırakmaya pek niyeti yok.nasıl ayrılcam ondan keşke o benden ayrılsa bana sakız gibi yapışdı ya ben ona aşık dilim.sadece benle ilgilenmesi hoşuma gidiyo hepsi bu.ama o bana aşık.nasıl kurtulcam ondan?

prenses34

peki bende öle yapacam çok teşekkürler fal için.

artik onuda buraya mi transfer etsek :)

Gunaydin kizlar ben anca uyandim.mugeye baktirmistim guzel bakiyor pembe tablocu degil ama hah iste benim falcim diyemem
Günaydın canım bana pembişti ya emoşa da soru sordum inkansız söyledikleriniz dedim imkansız diye bi şey yoktur diye kızdı bana zor kesin imkansız biraz zaman alıyor ahahaha

Prensesleer gibiydim ben baba evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…