sen kendii aklınaa bi mukayett ol bana akıl vermekk sonraa olsunn benimlee muhattab olmaa diyorumm cokmuu zorr bendee hiç yılışmaa olmadıı on soruu sordumm kaçç dakka bakmışş bidee kahvee yaniiibenimle muhattap olmuyorsn ama arkadsm egemenden hic memnun kalmamıs ve benim tarzım bu begenmiyosan kendi kendine bak demis hattasa fal bakarknde arkadasma yılısmıs E harfı gordum falında acaba bu benmiyim filan olayları olmus hic basını agrıtma derim ama senin tercihn
bi anlsammm biri bizimlee dalgaa geçiyoo sankii bu ne yaaformumuzz can cekısırkennn
ayyyy daraldımmmm kızlarrrr nerdesınızzzz yaa nolmuss burayaaa
ıkı bısey okıyım bızım kızlar ne yazmıs dedım beynımm alevv aldı
Prenses ne ole ya telwede herkze yorum atmis :)Tellwede bir kiz surekli falcilara fal atip yorum soran prenses)
Tellwede bir kiz surekli falcilara fal atip yorum soran prenses)
ahahahah bu sefer de balık etliye takmış bana da balık etli kız seviyo seninki dedi bi de çantaya takmış iki lafından biri çantabana da saçmaladı. 1,5 ay oldu dediklerinden ufacık çıkan yok. Ne demiş anlatsanaBana yayık burunlu balık etli dedi adam her kimse o an bitti
canım tutması imkansız diğer falıyla da çok zıt ama enteresan şeyler de var yani bişeyler bilmiş ama parçaları yanlış birleştirip saçma bi puzzle çıkarmış ortayaNe demis cnm
canımm bilgeye attım bakalm nolcak sana özelden yazarımm sonucunuben de baska biri daha var ona benzettiniz sandim, prensesin bir kucuk boyu
Sorma Audreyim ben de yorumları okudum az önce.. Çoluk çocukla muhattap olmayın kızlar boşverin.formumuzz can cekısırkennn
ayyyy daraldımmmm kızlarrrr nerdesınızzzz yaa nolmuss burayaaa
ıkı bısey okıyım bızım kızlar ne yazmıs dedım beynımm alevv aldı
inanmıyorum, süpersin memyum serkana da bikaç gün önce atmıştım. doğru diyorsun gerçekten.
güzel kızım, evladım falan eklemiş sadece artı olarak. aynı yorum geldi gerçektende. süleymanı denemedim ama doğrudur.
bana da saçmaladı. 1,5 ay oldu dediklerinden ufacık çıkan yok. Ne demiş anlatsanaBana yayık burunlu balık etli dedi adam her kimse o an bitti
Tellwede olan hiç bişeye şaşırmak artık..Fal atmadim ama duvar yazilari resimlerin bazilarinin benzer olmasi benim dikkatimi cekti böyle rezalet olamaz
canımm iyiki varsınnYo konusuyorum hassas bir konu oldgu icin yanlis anlisalmis sanirim sende dikktli yazarsin bndn sonra bu knular hassas
Günaydın canım bana pembişti yaGunaydin kizlar ben anca uyandim.mugeye baktirmistim guzel bakiyor pembe tablocu degil ama hah iste benim falcim diyemem
canımm bilgeye attım bakalm nolcak sana özelden yazarımm sonucunu
Prensesleer gibiydim ben baba evindeprensesi ariyodum buldum
istediğim gibi bir beylen nerde nasıl nezaman tanışıcağım?hem aşk hemde mantık evliliği yapabilecekmiyim?nezaman evlencem?evleneceğim adamın tipini tarif edebilirmisiniz?saçı gözleri ne renk?boyu kilosu kaç civarında?tahsilli ve maddi durumu iyi cömert birimi?ben aynı işdemi kalcam yoksa farklı bi işmi yapcam?
prenses34
peki yaşı bana uygun birimi olucak?bu beyle şimdiki iş yerindemi tanışıcağım?tahsilli birisi ve elinde iyi bi işi olan bi beymi olcak?nezipin beni bırakmaya pek niyeti yok.nasıl ayrılcam ondan keşke o benden ayrılsa bana sakız gibi yapışdı ya ben ona aşık dilim.sadece benle ilgilenmesi hoşuma gidiyo hepsi bu.ama o bana aşık.nasıl kurtulcam ondan?
prenses34
peki bende öle yapacam çok teşekkürler fal için.
artik onuda buraya mi transfer etsek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?