Binnaz Abla

9Eski erkk arkdsmi cok ozledim ayrilli 3 ay oldu yanliz hissdyrm kndimi
Bende ayrılalı 5 ay olacak....yapcak bişey yok kuzum onlar bizsiz nasıl yaşıyosa bizde yaşamak zorundayız..mutlu olabilceğin şeylere yoğunlaş..özlem çaresiz özlüyorız yapcak bişe yok

Bende ayrılalı 5 ay olacak....yapcak bişey yok kuzum onlar bizsiz nasıl yaşıyosa bizde yaşamak zorundayız..mutlu olabilceğin şeylere yoğunlaş..özlem çaresiz özlüyorız yapcak bişe yok
Tez zamnda donerler ins bn alisamiyorum

kızlarrr telvee hesabımıı kapatcamm ama kredilerimm varr boşaa gitmesinn sellinuss diyee birinii gördümm yorumlarımdaa hiç yanılmadımm yazmışş tekk deneyen varmıı

Arkadaşlar..fal sepetindeki egemenin profilini inceledim,burdan beğenen arkadaşlar olmuştu da..binnaz daki kenan yaşın olduğunu hissettim ,aynı kişiler sanırım profil yazıları çok benzer..sizde bi bakın isterseniz..

ayyy bendee çookk beğendimm onuu baktımm şimdii benziyoo amaa ben kenana baktırmadımm odaa seslii bakıyomuşş baktırann birii atsın karşılaştıralımm

kuzumm nasılsınn
Canim bnm iyi olmaya calsyrm ilk gunler zor saniyodun ama degilmis zaman gectikce daha aci veriyomus evde duramdm bende ise basladim ama tabiki kendimi ise veremyrm ama cabaliyorum ayaga kalkabilmek icin is bi yandan ev sorumlugu bi yandan sen nasilsn cnm

Canım dinledin mi aldinmi
yok kuzumm gelmedii gerek yok yaa yazdımm binnaz kendisi baksınn aynı kişi her şey aynıı şunaa uyuz oluyorumm yaa pazar tezgahı açıyolar sanki astroloji biyerde 70 küsürr ordaa 25 şaka gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…