bekledimmm"Gelmeyecek bir gideni, olmayacak bir nedeni, beklediniz mi ?" Özdemir Asaf
Bizde seni sevioruz canım ve diğer tüm arkadaşlarıda.kk nın güzel yanı bu zaten bazen aynı anneden olmayan bambaşka insanlarla kardeşin gibi dertleşiyor onlar için dertleniyor bazen abla gibi akıl alıyor bazende senin kardeşinmişcesine endişelenip birbirine uzaktan sarılıyorsun..herkesi seviyorum iyki varsınızz hiçbiriniz üzülmeyinnkızlarr sizi cokk seviyorumm sizz kardeşlerimm ablalarımsınızz hepimizz mutlu olalımm ama kimsee annesizz babasızz kalmasınniyigecelerr
Baktimi canımCanım ne zaman geldi cevabın? Ben hala beklemedeyim yaa
Tarih tutmadimi cnmselam kızlar,
patlayanlar,bilge özdoğru,selena meryem saraylı,müge aydın lale gül.
hepside birbirine çok yakın tarihler verdiler en sonuncuya kadar bekledim buummm
Şaka gibi ya...selam kızlar,
patlayanlar,bilge özdoğru,selena meryem saraylı,müge aydın lale gül.
hepside birbirine çok yakın tarihler verdiler en sonuncuya kadar bekledim buummm
Daha gelmedi canımBaktimi canım
Selananın falı patladaysa daha önce baktirmasaydın keske gerci hepsi aynı bidaha göndermemDaha gelmedi canımama bakıyor sanırımm
yaa canım sen nickini neden zor diye yaptınki,bu senin durumunu hep zorlaştırabilir,yazılarında olumlu olumsuz enerjisi varmış,bana kızmada paylaşmak istedim sadece,Kizlar bugun ayrildigim eski sevgilimin benden sonra ciktiga kiza fake hesaptan mesaj atmistim uzak dur hayatindaki o ccktn fln fena olur diye ama isim vermemistim kizdan cevap geldi birde bir cocuktan mesaj geldi manitasiymis meger mesajim yuzunden kiz cocugu terketmis benimkine geri donermi isi mahvettim :) :)
aminn canımAynen ole cnm hep icinde insann zaman gectikce herkes senin daha iyi oldgnu saniyo herkes hayatina donuyo sen kendinle.bas basa kaliyosun rabbim hepmzn yardmcisi olsn
Kuzum kim patlamıyoki..ben artık şöyle bakıyorum en azından hepsinin aynı şeyleri söylemesi ve en azından anı bilmeleriSelananın falı patladaysa daha önce baktirmasaydın keske gerci hepsi aynı bidaha göndermem
tutmadı birazda geçti aslında,belki biraz gecikir diyede bekledim canım yaa,Tarih tutmadimi cnm
evet aynen,şimdi daha beklediklerim var,uzun vade verenler,bakalım ne olacak,Kuzum kim patlamıyoki..ben artık şöyle bakıyorum en azından hepsinin aynı şeyleri söylemesi ve en azından anı bilmeleri
aslında anı bilmeleride iyi,biz falları artık ana ggöre değgelecekte zorda demek,erlendireceğiz galiba,an çok zordaysa demekkiŞaka gibi ya...
bu yazdığımı anlayan arab olsunaslında anı bilmeleride iyi,biz falları artık ana ggöre değgelecekte zorda demek,erlendireceğiz galiba,an çok zordaysa demekki
Haklısım valla canım anı baya iyi bildi zaten bana tarih vermedi 3 dönem dedi yani daha önceki baktıranlari okudum çıkanlarıda var elektrikmi desem bilemedim bari 1 tanesi cıksınKuzum kim patlamıyoki..ben artık şöyle bakıyorum en azından hepsinin aynı şeyleri söylemesi ve en azından anı bilmeleri
Sen su mu atmıştın canım? Ben kelebek atmama ramen şoklardayımm...10 da 9Haklısım valla canım anı baya iyi bildi zaten bana tarih vermedi 3 dönem dedi yani daha önceki baktıranlari okudum çıkanlarıda var elektrikmi desem bilemedim bari 1 tanesi cıksın
Sen su mu atmıştın canım? Ben kelebek atmama ramen şoklardayımm...10 da 9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?