Binnaz Abla

kızlarr sizi cokk seviyorumm sizz kardeşlerimm ablalarımsınızz hepimizz mutlu olalımm ama kimsee annesizz babasızz kalmasınn iyigecelerr
Bizde seni sevioruz canım ve diğer tüm arkadaşlarıda.kk nın güzel yanı bu zaten bazen aynı anneden olmayan bambaşka insanlarla kardeşin gibi dertleşiyor onlar için dertleniyor bazen abla gibi akıl alıyor bazende senin kardeşinmişcesine endişelenip birbirine uzaktan sarılıyorsun..herkesi seviyorum iyki varsınızz hiçbiriniz üzülmeyinn

yaa canım sen nickini neden zor diye yaptınki,bu senin durumunu hep zorlaştırabilir,yazılarında olumlu olumsuz enerjisi varmış,bana kızmada paylaşmak istedim sadece,

Kuzum kim patlamıyoki..ben artık şöyle bakıyorum en azından hepsinin aynı şeyleri söylemesi ve en azından anı bilmeleri
Haklısım valla canım anı baya iyi bildi zaten bana tarih vermedi 3 dönem dedi yani daha önceki baktıranlari okudum çıkanlarıda var elektrikmi desem bilemedim bari 1 tanesi cıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…