Binnaz Abla

selenaya su falı mı atmıştınız acaba

Saraylı ya hangi fal türünde haktır dün..sence hadisinde daha basarili

kızlarrr iyigecelerr gerim gerim geriliyorumm sözümm bi kaç falcıı dışındaa işinii iyi yapan falcılarıı saymıyorumm amaa bu iştee iyicee para var heraldee 3 kuruşluk insanlarınn oyuncağıı oluyoruzz inşallahh kurtuluruzz şunlarıı yemlemektenn

zeusun falı geldı kızlar benım dun gece yaşadıgım bır durumu bılmış benı yıne tavladı bu kadın ya karsı tarafın duygularınıda baya anlatmış ama benm karşı taraftan haberım yook.eger benımkı gbı bılmışse harbıden helal olsun.bir de baya uzucu bırsey demıiş insallah öle bısey olmaz yanı.. soncta da son 8 falından şaşmamış bana yne barıscaksınız demış ama bu sfr ara verdgm ıcın bence eskı fallarına göre cok daha guzeldı bakalım

zeus nerede bakıyor canım ? Bir de 8 fal mı attın

edit:buldum falsepetindeymiş :)

o kadınn bendee vasatınn vasatıydıı kuzumm ama kimdee ne cıkarr bilmiyoruzz iştee inşallahh kötüü dediğii sana cıkmazz o yüzdenn burdaa görüpp fal atmamayaa çalışoyorumm ben artıkk çünküü belli olmuyoo kiminee cıkann kiminee foss anlamadımm

hadı ya ben bır kere onla yakalıdm dye hep ona gönderyrum ne bıleym .s ama dedgn gbı ya brdakı cogu kısıde bende pek etkılı olamadı oyzden kendımız sevdgmzle kalsak en guzelı cdden

hadı ya ben bır kere onla yakalıdm dye hep ona gönderyrum ne bıleym .s ama dedgn gbı ya brdakı cogu kısıde bende pek etkılı olamadı oyzden kendımız sevdgmzle kalsak en guzelı cdden
aynennn kuzumm yaa çünküü zeuss meselaaa sana cıkmışş amaa benn burdaa görmedimmm bilee adınıı cıkanıı okumadımm bana berbattııı saraylıı bana mantıklaa konuştuu hislerii yokktu amaa bilenlerii varrr onuu bırakk su miroskosss oncaa rezilll burdaa ne konularr açmışşş ne zamann baksamm 2 fall 5 fallderinn bizee resmenn giydirmişş haksızz olduğuu haldee fall yayınladııı reklamm yaptıı daha nelerr nelerr ucuzdaa değill ama yinee falıı bekliyoduu bugün gördümm bidee benn iyii falcılarıımı buldumm bidaa gaza gelipp atmıcamm sendee öylee yapp egemenn diyee birinee attımm falsepetindee seslii yazılıı atmamm zatenn dehşett bakmışş burdaa görmedimm bilee adınııbeğendikk evdeee burdaa biriii bana asıldıı yazıyooo banaa yapmadıı güvenmiyorumm herkesee hataa burdaa

egemen yenı mı gelmış canım hıc duymadm bende adını derın olayını açma hıc valla elım ayagım tıtrıyor derın ve tayfası ne beddualar ettı burda allahım allahım görmedıgı kıza nasıl asılıyor onu anlamadım ben.s yazım sıtılıne mı tav olmuş

bende anlamadımmm banaa seviyeliii birinee asılmışş burdaa E gördümm fincandaa benmiyim demişş burdaa yazacağınaa git şikayet et sitesinee anlaşılmıyooo işteee burayıı uzaktann okuyupp attığımm fallara yanıyorumm

allah allah bylesını de ılkkez duydum.s belki gevsek konuşan bırıdır aklı sıra samımı olmaya calışmıstır ama ne garıpmış be

allah allah bylesını de ılkkez duydum.s belki gevsek konuşan bırıdır aklı sıra samımı olmaya calışmıstır ama ne garıpmış be
iştee banaa bii arkadaşımladaa burdaa özeldenn konuştukk oda burdann odaa yazmışş ona daa seviyeliymişş bi yazanaa öyle yapmışş asılmışş yanii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…