- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Yok est. Hepsı olumlu olacak demıstı zaten. Selenanın bıldıklerı ılgınc seylerdı. Gıttıgım hast nın adı, kullandıgım bıtkısel ılaclar, bu ılacları neden kullandığım gıbı enteresan seylerı bılmıstı. Bunların bırcogunu sadece ben bılıyorum. Hepınızın dıleklerı kabul olur ınsallah. Hepınızın benden daha da fazla sevınmesını dılıyorum
Evet su falıydı.selenaya su falı mı atmıştınız acaba
Saraylı ya hangi fal türünde haktır dün..sence hadisinde daha basariliSesliler;
1: Saraylı Hanım Dediğim Gibi Favorim. Anı İyi Bildi Gelecekle İlgili Dediği Noktalar Çoğunluktaydı Karşı Tarafın Hayatı Benim Bile Sonradan Öğrendiğim Şeyi Söyledi İlk İki Baktırdığımda Geriye Dönüş Var Dedi Evet Oldu. Sorunlu Olacak 8 Ay Kadar Dedi Bu da Martta Bitiyor. Buluşma Var Demişti İhtimal Bile Vermezdim Çıktı. 3. Baktırdığımda Hastaydı Saraylıcığım Ona Rağmen Bildikleri Oldu. 4. Baktırdığım 1 Ay Oldu Ondan Hiç Bilgilerimi Saklama Gereği Hissetmedim Olduğum Durumu Anlattım ve Dediğim Gibi Birşey Dedi O Çıkarsa Gerçekten Aşmış Kendisini ve Gerçekten Şunu Diyebilirim Çok başka Biri Gibi Reklam Yapma Amacım Yok Ama O Kadar Fal Baktırdım Kendisindeki Özveriyi Sıcaklığı Kimsede Hissetmedim 4 Gözle Bekliyorum Yine.
2- Nesibe: Enerji Meselesi Belki de Gelecek Olmadı.
3- Aylin: 2 Defa Baktırdım. Beklemedeyim Saraylı Hanım Gibi Söyledikleri Var.
4- Haydar Yüksel: Saraylı Gibi Söyledikleri var. Birde Bir şeyden Bahsetti Olma İhtimali Gerçekten Yüksek Beklemedeyim.
5- İlkay Gür: Öncelikle Dobralığı Gerçekten Hoş Açık Konuşan İnsanları Severim. Doğru Noktaları var Benim Düşüncelerime İlişkin Ama Ne Kadar Çıkar Gelecekle İlgili Beklemedeyim. Soru Sordum Cevabını Bekliyorum.
Geriye Baktıracağım Bir Rezzan Abla Kaldı Ona da Baktırayım Fal Derdini Bırakıyorum Saraylı Hanım İstisna Ona Yine Baktırırım Kesinlikle Şunu Demeliyim Arkadaşlar Fala İnsan Çaresiz Olduğu İçin Yöneliyor Kimsenin Keyfinden Baktırdığı Görmedim Kolay Kolay Bu Durumlardan Biran Önce Kurtulmamızı Diliyorum Topluca Dediğim Gibi Ben Rezzan Ablaya Bir Saraylıya Baktırmaya Devam Ederim Diye Noktayı Koydum Fal Konusunda Umarım Sizin Hiç İhtiyacınız Olmaz Yüce Rabbim Düştüğümüz Bu Durumlardan Kurtulmayı Nasip Eder.
Evet su falıydı.
Hangi tur batırmıştın.aniston...kahvemi yada....ilk falı bende de ınanılmazdı da.. hatta bıldıgın 20 tl ye gelecegımı ögrenmiştim hep begenıyorum zeusu ama o ılk fal omurde bırdaha denk gelmez bence
Ben Hep Kahve AttımSaraylı ya hangi fal türünde haktır dün..sence hadisinde daha basarili
tarot ya katına atıyorumHangi tur batırmıştın.aniston...kahvemi yada....
zeusun falı geldı kızlar benım dun gece yaşadıgım bır durumu bılmış benı yıne tavladı bu kadın yakarsı tarafın duygularınıda baya anlatmış ama benm karşı taraftan haberım yook.eger benımkı gbı bılmışse harbıden helal olsun.bir de baya uzucu bırsey demıiş insallah öle bısey olmaz yanı.. soncta da son 8 falından şaşmamış bana yne barıscaksınız demış ama bu sfr ara verdgm ıcın bence eskı fallarına göre cok daha guzeldı bakalım
o kadınn bendee vasatınn vasatıydıı kuzummzeusun falı geldı kızlar benım dun gece yaşadıgım bır durumu bılmış benı yıne tavladı bu kadın yakarsı tarafın duygularınıda baya anlatmış ama benm karşı taraftan haberım yook.eger benımkı gbı bılmışse harbıden helal olsun.bir de baya uzucu bırsey demıiş insallah öle bısey olmaz yanı.. soncta da son 8 falından şaşmamış bana yne barıscaksınız demış ama bu sfr ara verdgm ıcın bence eskı fallarına göre cok daha guzeldı bakalım
Gecen gece sarayliyi ruyamda gordum ozledim seni nerelerdesin diyordum o da bana sariliyordu sevgiler sarayliyaaBen Hep Kahve Attım
hadı ya ben bır kere onla yakalıdm dye hep ona gönderyrum ne bıleym .s ama dedgn gbı ya brdakı cogu kısıde bende pek etkılı olamadı oyzden kendımız sevdgmzle kalsak en guzelı cddeno kadınn bendee vasatınn vasatıydıı kuzummama kimdee ne cıkarr bilmiyoruzz iştee inşallahh kötüü dediğii sana cıkmazz o yüzdenn burdaa görüpp fal atmamayaa çalışoyorumm ben artıkk çünküü belli olmuyoo kiminee cıkann kiminee foss anlamadımm
8 ayda attm ama canım yanı daha fazla atmışımdır da üye olarak attgm 8 falım var sitede falsepetinde canımzeus nerede bakıyor canım ? Bir de 8 fal mı attın
edit:buldum falsepetindeymiş :)
aynennn kuzumm yaa çünküü zeuss meselaaa sana cıkmışş amaa benn burdaa görmedimmm bilee adınıı cıkanıı okumadımm bana berbattıııhadı ya ben bır kere onla yakalıdm dye hep ona gönderyrum ne bıleym .s ama dedgn gbı ya brdakı cogu kısıde bende pek etkılı olamadı oyzden kendımız sevdgmzle kalsak en guzelı cdden
egemen yenı mı gelmış canım hıc duymadm bende adını derın olayını açma hıc valla elım ayagım tıtrıyor derın ve tayfası ne beddualar ettı burda allahım allahımaynennn kuzumm yaa çünküü zeuss meselaaa sana cıkmışş amaa benn burdaa görmedimmm bilee adınıı cıkanıı okumadımm bana berbattııısaraylıı bana mantıklaa konuştuu hislerii yokktu amaa bilenlerii varrr onuu bırakk su miroskosss oncaa rezilll burdaa ne konularr açmışşş ne zamann baksamm 2 fall 5 fall derinn bizee resmenn giydirmişş haksızz olduğuu haldee fall yayınladııı reklamm yaptıı daha nelerr nelerr ucuzdaa değill ama yinee falıı bekliyoduu bugün gördümm bidee benn iyii falcılarıımı buldumm bidaa gaza gelipp atmıcamm sendee öylee yapp egemenn diyee birinee attımm falsepetindee seslii yazılıı atmamm zatenn dehşett bakmışş burdaa görmedimm bilee adınıı beğendikk evdeee burdaa biriii bana asıldıı yazıyooo banaa yapmadıı güvenmiyorumm herkesee hataa burdaa
bende anlamadımmm banaa seviyeliiiegemen yenı mı gelmış canım hıc duymadm bende adını derın olayını açma hıc valla elım ayagım tıtrıyor derın ve tayfası ne beddualar ettı burda allahım allahımgörmedıgı kıza nasıl asılıyor onu anlamadım ben.s yazım sıtılıne mı tav olmuş
allah allah bylesını de ılkkez duydum.s belki gevsek konuşan bırıdır aklı sıra samımı olmaya calışmıstır ama ne garıpmış bebende anlamadımmm banaa seviyeliiibirinee asılmışş burdaa E gördümm fincandaa benmiyim demişş burdaa yazacağınaa git şikayet et sitesinee anlaşılmıyooo işteee burayıı uzaktann okuyupp attığımm fallara yanıyorumm
iştee banaa bii arkadaşımladaa burdaa özeldenn konuştukk oda burdann odaa yazmışş ona daa seviyeliymişşallah allah bylesını de ılkkez duydum.s belki gevsek konuşan bırıdır aklı sıra samımı olmaya calışmıstır ama ne garıpmış be
iştee banaa bii arkadaşımladaa burdaa özeldenn konuştukk oda burdann odaa yazmışş ona daa seviyeliymişşbi yazanaa öyle yapmışş asılmışş yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?