Binnaz Abla

Şu mesajını görünce dayanamadım. Çünkü aynı şeyi erkek arkadaşımın eski sevgilisi de bana yaptı. Ben pabuç bırakmayınca da engeli basıp gitti. Fake hesap açıp kafasından senaryolar yaratarak bizi ayırmak için uğraştığıyla kaldı.
Biz de o kızın arkasından bir hayli söylendik.
Kendini bu konuma düşürme bence.

1- eski sevgilin sana ait değil. Senden sonra biriyle beraber olduysa ilişkisine karışmak yerine saygı duymalısın bence
2- kimseyi tehditle, onla bunla ayırmaya hakkın yok.

Aynı şeylerin sana yapıldığını düşün derim. İnan hiç hoş olmuyor.

O bizi ayirdi ama 4.5 yilk ilskmi btrdi snra erkk arkdsm bna geri dondu ama araya bi kz grmsti eskisi gbi olamadik ve kiz bsksni bulmus bile bizim aramazi bozmakla kaldi degermiydi sence durumu bilmeden ahkam kesmissin kizin yaptigi dogrumu herkz ne yasadigini kendi bilir bnm 4.5 yillk iliskmi yoktan yre btrmeye sebep olmus kizi dusuncek degilim ben o kadr medeni dglim malesef....

Ahkam kestiğim yok. Sadece yaptığının başkalarının gözünden nasıl göründüğünü bil istedim. Kaldı ki sende şu an kızı sevgilisinden ayırmışsın. Hem de haksız yere. Yanlış anlaşılma yüzünden.

Bu aslında medenilik değil de biraz kadınlık gururu içeren bir şey. En son yapacağım şey eski sevgilimin yeni sevgilisine "ondan ayrılcaksın yoksa böyle olur" demektir sanırım. Komik geliyor böyle şeyler.

Adam tercihini yapmış, hala uğraşmak niye bunu hiçbir zaman anlayamicam.

1.5 yıllık ilişkim bittiğinde eski sevgilim 3-4 ay sonra yeni biriyle ilşkiye başladı. Kıskandım mı, evet biraz. Ama yeni ilişkiye başlaması ona kalan son sevgi kırıntılarımı da yok etti. İlişkisine saygı duydum ve hiçbir şekilde ne ben onun hayatına dahil oldum ne de o benimkine. Olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.

Kızlar bence kendinizi boş yere yıpratıyorsunuz. Sizin erkek arkadaşlarınız size gerçekten değer veriyor olsaydı hiçbir kadın gelip sizi ayıramazdı. Burada sinirleneceğiniz kısım karşıdaki kadından daha çok kendi sevgiliniz olmalı. Mesela canım benim 4,5 yıllık sevgilin sana bunu yapmış,dönse nasıl affedeceksin. Hele böyle kıza tehdit tarzı mesajlar vs çok yanlış. Ben kimseye bunu yakıştıramıyorum.

Cok buyuk konusuyosun konus hayat bu yapmam dedigimiz ne varsa bir gun birsey olur yasariz dilerim yasamazsin ayrilik kotu birsey yurekten sevenler icin caresizlik nedir hic yasamamissin ama ins yasamazsin cunku kalp acisi cok zor sana birsey demiyorum unutma kinadigimiz birseyi yasamadan olmeyizzzz bunuda asla unutmaaa ....

Ben kimseyi tehdit etmedim neyse daha fazla konusmicam herkez kendinden sorumlu

Yaşamadığımı nerden biliyorsun ki? Kınanan şeyi yaşamadan ölür müyüz bilmem ama bir söz vardır "alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"

Ahkam kesen yaptigimi yanlis bulan arkadaslar herkezin kendi fikridir sayhi duyarim ama herkezin yapisi farklidir.kimi cok gucludur arkasina bakmaz ve oyle biri bende cok olmak isterdim ama degilim.kimide gucsuzdur kaldiramaz bunu herkezin yapisi farklidir bunu yapmak yerine bir nebzede olsa yanmda olmanzi isterdim cunku ben boyle yapardim biri bu kadar uzgunse catesizse ona saldirmak yerine yanibda olmaya cal8sirdim.bende herseyin fark8bdayim herkez arkasina bakmdan gitmek ister ama basarabilen nadirdir anlayana ....

Yaşamadığımı nerden biliyorsun ki? Kınanan şeyi yaşamadan ölür müyüz bilmem ama bir söz vardır "alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"
Yasasaydin saldirmk yerine baska bir uslupla bunu soylwrdin madem iliskn vr allh mtlu etsin herkezin acisi kndine

Yasasaydin saldirmk yerine baska bir uslupla bunu soylwrdin madem iliskn vr allh mtlu etsin herkezin acisi kndine

Saldırmak? Hiç tarzım değil. Sadece senin kıza yaşattığını ya da kızın sana yaşattığı bilemiyorum, aynı şey bana yaşatıldı. Ben de biraz empati yapmanı tavsiye ettim. Napacağın sana kalmış.

Sanane ya istedigimi yaparim lutfen cevap vwtip durma yaptim mutluym bnm meselem nokta.

Git yapani bul o zmn acisini bnden cikarma sabir ya

Git yapani bul o zmn acisini bnden cikarma sabir ya

Bak biz burada acımızı,derdimizi,tasamızı,sevincimizi,doğrumuzu,yanlışımızı paylaşıyoruz. Ve bugüne kadar hiçbirimiz birbirimize bu kadar sert üslupla konuşmadık. Bu foruma yazıyorsan sana yapılan yorumları da kabul ediyorsun demektir, çünkü biz burada konuşuyoruz. Yok benm meselem nokta diyorsan hala yazma o zaman, sen yazıyorsan biz fikir belirtiriz,burası forum.

Eski topigi ariyorum kızlar ya ne gunlerimiz gecti iyisi ve kotusuyle sevinclerimizide dertlerimizi paylasip hep birlikte uzulur yada sevinirdik.

Kizlar benim niye hic bi isim.rast gitmiyo ya is yerinde stand devrildi ustume hastaneden yeni geldim ayamgn ustune basamyrm

Bu arada formu birz okuyim dedim de harbiden bize ne olmus boyle yapmyn kizlar herkes fikrini beyan edebilir acik bi platform sonucta burasi

Sanane ya istedigimi yaparim lutfen cevap vwtip durma yaptim mutluym bnm meselem nokta.
Pardon konuna müdahil olmak istemiyorum ama yorum yapmis bulunacagim bu kadar olay yasamissin senin sevgilin tutmus baska kizla olmus gıkin cikmamis sonra birakmis sana gelmis kabul etmissin ...senin erkek arkadasinda akil yok mu sen onu deli gibi severken senin sevgine resmen tekme atarak baskasina gidebilmis hep kizlari suclamamak lazim boyle konularda senin erkek arkadasin kolayca harcamis sizi acikcasi
Bu konu kimseyi ilgilendirmez ilgilendiren kismi senin yaptiklarin
Propanol arkadasimiz ayni olayi karsi taraf acisindan yasamis ve o acidan bakmamizi sagliyor konuya
Iki taraf icinde nahos olaylar bunlar
Insallah sende yasarsin basina gelir demeyide yakistiramadim biz burda saygi sevgi cercevesinde fikrimizi belirtiyoruz cogu arkadasimla fikirlerim zit olabiliyor yinede burda oturup tartismiyoruz yaptigin biraz ayip olmus...

Son düzenleme:
Eski topigi ariyorum kızlar ya ne gunlerimiz gecti iyisi ve kotusuyle sevinclerimizide dertlerimizi paylasip hep birlikte uzulur yada sevinirdik.

yine öyleyiz Lalem biraz kötü zamanlar yaşadık topikce ama olsun artık inşallah hep mutlu anlarımızı paylaşırız, dertlensek de yine girip burada yazarız, birbirimizle paylaşacağız yine beraber yaşayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…