Binnaz Abla

anladıysam ne olayım be canım Sana mesaj atan dönmesini istediğin eski sevgilin mi bugün onla mı konuştunuz
eski sevgilimin en yakın arkadası benı her yerden ekledi.. erkek bu kişi. sonra bana mesaj attı bulusmak istediğini söyledi.. ve numaramı aldı sürekli mesaj atıyor cocugun da sevgilisi var. sadece sasırıyorum anlamadım ben de bir şey.

inşallah öyledir canım. Geçmiş gelecek hakkında detaylı yorum yapan falcı önerirmisin
Detaylı yorum istersen saraylıhanımı önerebilirim.. Uzun ve detaylı bakar.. Beğenenleri çok burdada.. Bende durum analizi falan çok iyiydi.. Ufak bir dediği de çıkmıştı hatta..asıl konu patladı ama takılmamak gerekir.. Yinede öneririm

Canım aklıma iki şey geliyo benim hislerimde kuvvetlidir.muhtemel olan senin eskisi bu arkadaşıyla senin ağzından laf alıyor seninle ilgili merakını tatmin ediyor ve belkide srn yumuşadınmı bunu merak ediyor sana dönmek için yol yapıyor ve durum analizi yapıyor.ikincisi düşük ihtimal seni cafeye çağıran çocuk tehlikeli bi tip senin eskisi seni denetiyor bu çocuğa pas verecekmisin diye seni tongaya düşürmeye çalışıyor buna göre belkide kendini senden soğutmak için sebep arıyor..ama bana sorarsan 1.si.. sen buraya 1 ay a kalmaz eskisi bana döndü diye gelirsen eski erkek arkına yoğunlaşınca bunu hissediyorum.

o zaman arkadaşı için ağzını aramaya fln çalışıyordur, dikkatli ol yine de. Senden ona haber yollayacaktır.

secret gardenın söylediklerine katılıyorum onun dışında aklıma bişey geldi. acaba bu çocuk senden hoşlanıyodu sevgilinle birlikteyken bile ama sevgilinin arkadaşı diye yaklaşamıyodu. ama şimdi eski sevgilin ya bi şekilde artık seni tamamen bitirdiğini söyledi buna ya da artık umrunda olmadığını söyledi bu çocuk da anca hoşlantısını belli edebildi. olabilir mi öyle?

saraylıhanımın fal alımları kapalı ne zaman baksam

Canım erkekler kolay kolay kız davası için birbirlerini satmazlar böylr bir dayanışma var onlarda çoğu aşkından geberse yakın kankasınınkine ayrılsa bile yanaşmaz.görürsünüz duygusuz girl eski sevgilisiyle birleşecek çok az kaldı hissediyorum.pek yanılmam..

o zaman arkadaşı için ağzını aramaya fln çalışıyordur, dikkatli ol yine de. Senden ona haber yollayacaktır.
ben ihtimal bile vermiyorum cunku konusu acılmadı sadece basit sorular sordu bir de hayatımda biri olup olmadıgını yarın da bulusalım konusalım muhabbet edelim dedi..basta şey diye düşündüm geçmişimdeki insandan haber getirecek ya da benimle yakınlık kurup yavaş yavaş laf almaya calısacak.. bugun baktırdıgım fal ın da etkisinde kalmıs olabilirim cogu dediklerinin yanlıstı ama kalbi ters dönmüş diyince biraz afalladım ben de eskisi gibi değilim yüzünü görmedim bir aydan fazla süredir unuttum mu seviyor muyum takıntı mı bilmiyorum...

umarım birleşirler tabi ki çok sevinirim ben de ama hiç o kadar güvenme öyle bi satarlar ki hepsinin karakterinde var bi b.kluk başıma geldi bahsettiğim durum daha önce o yüzden yazdım

kuzum öyle bir şey olursa o bulundugum ortamda barınamaz cunku cidden cok yakınlar ki kardeş gibiler sevgilisini de cok seviyor eli ayagına dolastı bizi görmedi dimi falan demeye basladı..

kuzum cocukla cidden hiç konusmam olmadı dank diye düştü başıma. ki lavaboya gitti on dakika kaldı telefonunu da aldı sadece geri geldi sana soru soracagım dogruyu söyle dedi erkek arkadasın var mı dedı yok dedim konustugun biri var mı dedi yok dedim numaramı değiştirmiştim ben ki onun konusu acılmadı sadece uc defa ismini geçirdi.. ve cocuk hani arayı acmayalım konusalım demeye basladı mesaj atıyor ediyor.. ben de kendimi rahatsız hissetmeye basladım. ama bugun bakılan falın etkisinde kalmadım desem de yalan olur umutlanmak istemiyorum da ama durup dururken birden sürekli görüşmek isteyince ister istemez kafamda bir şeyler olusmaya basladı.. yüzünü görmedim eskisinin ama herkes kötü daha da zayıflamıs diyorlar baska sorunları vardır belki bilemem ama kafam karıstı cok fazla sayı da benim...

umarım birleşirler tabi ki çok sevinirim ben de ama hiç o kadar güvenme öyle bi satarlar ki hepsinin karakterinde var bi b.kluk başıma geldi bahsettiğim durum daha önce o yüzden yazdım
ya kuzum dediğim gibi öyle bir şey olursa burda uzun süre kalacak.. herkes ayıplar falan eder bu cocuk yapamaz yani kaybedemez çevresini. ama bilemedim şimdi..

Sen bana güven canım çok kısa sürede deli gbi pişman döncek o çocuk Görürsün.ama sana tek tavsiyem sende vur kaç yap.arkadaşıyla daha fazla muhattap olma.sakın ama sakın.mesajlarının 10 da 1 ine oda işin içinde eski sevgilini barındıran bi durum olırsa cevap ver.ve sakın birdaha buluşma.inan bana iyi olacak şeyler bile afedersin .oka saracak sıkı fıkı olursan.asla tavsiye etmiyorum.yanlış yerlere gitmesine izin verme olayın.gururlu ve güçlü dik dur.her sorusunna cevap vermek her görüşmek istediğindede görüşme zorunluluğun yok.görüşmelerin önünü kesersen sevgilinin patır patır döküleceğini hissediyorum:) artık hersey lehine dönmüş hatta buluştuğun arkadaşına safa yatıp deki bizim böyle görüşmemizi ben uygun bulmuyorum hatta gereksiz buluyorum kendi adıma yanlış anlama ama falan de.inan hersey hızla meydana çıkacak!!

kesinlikle katılıyorum canım

yok kuzum bir daaha bulusmayı düşünmüyorum zaten dün ben de kendimi cok tuhaf hissettim biri görse cidden yanlıs anlardı yani..ben olsam ben de yanlıs anlardım acıkcası. görüşmeyecegım zaten ama ben mi kafamda kuruyorum diyorum cevremdekiler de bu cocuk senle bir kere bile konusmadı ne kafada kurması diyorlar ki haklılar peki neden konusunu ilkinde acmadı yer mi yapmaya calıstı acaba ? aynen .oka saracak zaten ki şimdiden sarmaya baslamadan tepkimi koydum kuzum numaramı da aldı zaten hattımı değiştirmiştim.. ama cidden kafam cok karıstı

güzel şey olursa tabiki veririm kuzum ama eskisinden haber cıkmazsa sasırmam :) cunku cocuk bana sen kendine gelmişsin gibisinden cümleler kurdu ben de geziyorum sadece ne yapabilirim ki baska akısına bıraktım bir şey kaderimde varsa olur dedim o da orası da öyle haklısın dedii.. valla umudum yok ama bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…