Binnaz Abla

Kuzum karışmasııııın.çokta ümitlenme ama dediğim gibi ya haber alıp kendi merakını tatmin ediyor yada en yüksek ihtimal sana geri dönüşün yolunu yapıyor.barışcaksınız siz.müjde bekliorumm

Allahallahhh adamlara bak napıcakmışsın kendine gelmeyip adam elin kızını hayatına sokmuşken sen yatak döşek hastamı etcektin kendini..

Faldan ziyade cocuk senden hoslaniyor..eskiden haber getirmez bence sana yalan söyleme potansiyeli daha fazla sogutmak icin cünkü seni kendisi icin istiyor

hah işte ben de tam olarak bunu düşünüyorum erkekler asla arkadaşını satmaz falan fazla büyütüyosunuz gözünüzde adamları
ah ah hangi devirde kaldiniz kizlar o dedikleriniz 70lerde cok popülerdi arkadaslik,sevgi,saygi...
simdi herkes birbirini ilk firsatini buldugu an satar bu devirde kimseye güvenmeyin

Canim fallarda sana donecek araya bir arkadasini sokacak seklinde yorun yapanlar oldmu sana

Kizlar ilkay gure fal attim nasildir kendisi tutturuyomu gelecegi baktiranlar varmi aranizda

Cnm erkek arkdsn yaptirmaz bnce cunku erkekler sevdgi birinin ne kdr yakin olursa olsun samimi olmasini istemez ve bulusma vs .asla istemez kiskanir bu cocugun niyeti baska erkklr oyle birsey yapmaz kizlar yapar ancak erkek direk kendi arar

ay inşallah kuzum ama benim umudum kalmadı valla artık..

Cnm erkek arkdsn yaptirmaz bnce cunku erkekler sevdgi birinin ne kdr yakin olursa olsun samimi olmasini istemez ve bulusma vs .asla istemez kiskanir bu cocugun niyeti baska erkklr oyle birsey yapmaz kizlar yapar ancak erkek direk kendi arar
bu direkt arayamaz kuzum daha önce ben de yakın arkadaşımı devreye sokmustum sımdı de bunun arkadası devreye girdi ya da ortada bir durum yok yanlıs yorumluyorum ama bilemiyorum artık.

Canim fallarda sana donecek araya bir arkadasini sokacak seklinde yorun yapanlar oldmu sana
evet kuzum oldu cogu kısı öyle dedi..araya bir erkek girecek bunun yakın bir arkadaşı önce senin agzını yoklayacak ondan sonra yönelik verme durumları olacak dediler cümlede aynen su idi: sen seviyormusun yoksa öfken mı var bunu ogrenecek ogrendıkten sonra hemen bir şeyleri kabul ettirme isteği olacak demıslerdı.. ama bugun baktırdıgım kadında kalbi ters dönmüş dedi anlamadım ya...

bu direkt arayamaz kuzum daha önce ben de yakın arkadaşımı devreye sokmustum sımdı de bunun arkadası devreye girdi ya da ortada bir durum yok yanlıs yorumluyorum ama bilemiyorum artık.
Ondan bahsdymu ins oledir barisirsiniz sende hakknda olumlu citlat seninkinin seninkide gaza gelir arar belki :)

Donerse eger sevdgm kisi bn attrrm sana fal bnden sozum olsun yorumlasin direk buraya yazicm ztn

ay yok canım benim teşekkür ederim, ben çok sık fal atmamaya çalışıyorum enerji işine inanıyorum bu sıralar tamam artık ancak 10 gün 15 gün sonra atarım o zamanda 8 marta denk geliyor zaten, sonrasında da sadece saraylıyı merak ediyorum ona atıp bitirmek istiyorum fal işini

Faldan ziyade cocuk senden hoslaniyor..eskiden haber getirmez bence sana yalan söyleme potansiyeli daha fazla sogutmak icin cünkü seni kendisi icin istiyor
kuzum sevgilsii var bu bir.ikincisi bu cocuk böyle bir şey yaparsa kendisi bu ortamda bu ilde barınamaz.. cevresinin hepsi bizi biliyordu dün bizi birileri gördü diye tedirgin oldu. duyguları olsa ki bunu biri ogrense o zaman daha fena olur hem benden akıl aldı ılıskısıyle ılgılı anlattı baya seyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…