- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Kuzum karışmasııııın.çokta ümitlenme ama dediğim gibi ya haber alıp kendi merakını tatmin ediyor yada en yüksek ihtimal sana geri dönüşün yolunu yapıyor.barışcaksınız siz.müjde bekliorummyok kuzum bir daaha bulusmayı düşünmüyorum zaten dün ben de kendimi cok tuhaf hissettim biri görse cidden yanlıs anlardı yani..ben olsam ben de yanlıs anlardım acıkcası. görüşmeyecegım zaten ama ben mi kafamda kuruyorum diyorum cevremdekiler de bu cocuk senle bir kere bile konusmadı ne kafada kurması diyorlar ki haklılar peki neden konusunu ilkinde acmadı yer mi yapmaya calıstı acaba ? aynen .oka saracak zaten ki şimdiden sarmaya baslamadan tepkimi koydum kuzum numaramı da aldı zaten hattımı değiştirmiştim.. ama cidden kafam cok karıstı
ben ihtimal bile vermiyorum cunku konusu acılmadı sadece basit sorular sordu bir de hayatımda biri olup olmadıgını yarın da bulusalım konusalım muhabbet edelim dedi..basta şey diye düşündüm geçmişimdeki insandan haber getirecek ya da benimle yakınlık kurup yavaş yavaş laf almaya calısacak.. bugun baktırdıgım fal ın da etkisinde kalmıs olabilirim cogu dediklerinin yanlıstı ama kalbi ters dönmüş diyince biraz afalladım ben de eskisi gibi değilim yüzünü görmedim bir aydan fazla süredir unuttum mu seviyor muyum takıntı mı bilmiyorum...
hah işte ben de tam olarak bunu düşünüyorumFaldan ziyade cocuk senden hoslaniyor..eskiden haber getirmez bence sana yalan söyleme potansiyeli daha fazla sogutmak icin cünkü seni kendisi icin istiyor
ah ah hangi devirde kaldiniz kizlar o dedikleriniz 70lerde cok popülerdi arkadaslik,sevgi,saygi...hah işte ben de tam olarak bunu düşünüyorumerkekler asla arkadaşını satmaz falan fazla büyütüyosunuz gözünüzde adamları
Canim fallarda sana donecek araya bir arkadasini sokacak seklinde yorun yapanlar oldmu sanaben ihtimal bile vermiyorum cunku konusu acılmadı sadece basit sorular sordu bir de hayatımda biri olup olmadıgını yarın da bulusalım konusalım muhabbet edelim dedi..basta şey diye düşündüm geçmişimdeki insandan haber getirecek ya da benimle yakınlık kurup yavaş yavaş laf almaya calısacak.. bugun baktırdıgım fal ın da etkisinde kalmıs olabilirim cogu dediklerinin yanlıstı ama kalbi ters dönmüş diyince biraz afalladım ben de eskisi gibi değilim yüzünü görmedim bir aydan fazla süredir unuttum mu seviyor muyum takıntı mı bilmiyorum...
Kizlar ilkay gure fal attim nasildir kendisi tutturuyomu gelecegi baktiranlar varmi aranizda
Cnm erkek arkdsn yaptirmaz bnce cunku erkekler sevdgi birinin ne kdr yakin olursa olsun samimi olmasini istemez ve bulusma vs .asla istemez kiskanir bu cocugun niyeti baska erkklr oyle birsey yapmaz kizlar yapar ancak erkek direk kendi ararben ihtimal bile vermiyorum cunku konusu acılmadı sadece basit sorular sordu bir de hayatımda biri olup olmadıgını yarın da bulusalım konusalım muhabbet edelim dedi..basta şey diye düşündüm geçmişimdeki insandan haber getirecek ya da benimle yakınlık kurup yavaş yavaş laf almaya calısacak.. bugun baktırdıgım fal ın da etkisinde kalmıs olabilirim cogu dediklerinin yanlıstı ama kalbi ters dönmüş diyince biraz afalladım ben de eskisi gibi değilim yüzünü görmedim bir aydan fazla süredir unuttum mu seviyor muyum takıntı mı bilmiyorum...
Yeni attim cnm yorumlasinda bende bu yuzden attim oda olumlumu konuscak merak ediyorum pembe tablocu dgl cnku duydugum kdrylaben baktırmadım ama selena ile paralel mi sana yorumları merak ettim
Ktlyrum en ykn arkdsi bna asilmisti birde aramizda demisti erkek milleti guvenmeyinhah işte ben de tam olarak bunu düşünüyorumerkekler asla arkadaşını satmaz falan fazla büyütüyosunuz gözünüzde adamları
Yeni attim cnm yorumlasinda bende bu yuzden attim oda olumlumu konuscak merak ediyorum pembe tablocu dgl cnku duydugum kdryla
Donerse eger sevdgm kisi bn attrrm sana fal bnden sozum olsun yorumlasin direk buraya yazicm ztnyok pembe tablocu değilmiş, ben de 8 mart indiriminde atacağımYorumlarını bekliyoruz o zaman
ay inşallah kuzum ama benim umudum kalmadı valla artık..Kuzum karışmasııııın.çokta ümitlenme ama dediğim gibi ya haber alıp kendi merakını tatmin ediyor yada en yüksek ihtimal sana geri dönüşün yolunu yapıyor.barışcaksınız siz.müjde bekliorumm
bu direkt arayamaz kuzum daha önce ben de yakın arkadaşımı devreye sokmustum sımdı de bunun arkadası devreye girdi ya da ortada bir durum yok yanlıs yorumluyorum ama bilemiyorum artık.Cnm erkek arkdsn yaptirmaz bnce cunku erkekler sevdgi birinin ne kdr yakin olursa olsun samimi olmasini istemez ve bulusma vs .asla istemez kiskanir bu cocugun niyeti baska erkklr oyle birsey yapmaz kizlar yapar ancak erkek direk kendi arar
evet kuzum oldu cogu kısı öyle dedi..araya bir erkek girecek bunun yakın bir arkadaşı önce senin agzını yoklayacak ondan sonra yönelik verme durumları olacak dediler cümlede aynen su idi: sen seviyormusun yoksa öfken mı var bunu ogrenecek ogrendıkten sonra hemen bir şeyleri kabul ettirme isteği olacak demıslerdı.. ama bugun baktırdıgım kadında kalbi ters dönmüş dedi anlamadım ya...Canim fallarda sana donecek araya bir arkadasini sokacak seklinde yorun yapanlar oldmu sana
Ondan bahsdymu ins oledir barisirsiniz sende hakknda olumlu citlat seninkinin seninkide gaza gelir arar belki :)bu direkt arayamaz kuzum daha önce ben de yakın arkadaşımı devreye sokmustum sımdı de bunun arkadası devreye girdi ya da ortada bir durum yok yanlıs yorumluyorum ama bilemiyorum artık.
Donerse eger sevdgm kisi bn attrrm sana fal bnden sozum olsun yorumlasin direk buraya yazicm ztn
kuzum sevgilsii var bu bir.ikincisi bu cocuk böyle bir şey yaparsa kendisi bu ortamda bu ilde barınamaz.. cevresinin hepsi bizi biliyordu dün bizi birileri gördü diye tedirgin oldu. duyguları olsa ki bunu biri ogrense o zaman daha fena olur hem benden akıl aldı ılıskısıyle ılgılı anlattı baya seyi.Faldan ziyade cocuk senden hoslaniyor..eskiden haber getirmez bence sana yalan söyleme potansiyeli daha fazla sogutmak icin cünkü seni kendisi icin istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?