- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
inşallah öyledir canım. Geçmiş gelecek hakkında detaylı yorum yapan falcı önerirmisinKendinden eminlerdi. Bozalım falan dediler hatta.. Para tuzağı inanma
tamam canım teşekkür ederim bide barışma uzun sürecek dedi iki tarafta inatçı dedi yani burdan ne anlamalıyım barışma olmyacak mıhiç su falı atmadım ama sanırım kendi adını anne adını, biri içinse onun adını ve anne adını vs söylüyorsun öyle bakıyor canım galiba ama herkese çıkmıyor 30 liranı boşa verme istersen biraz daha düşün bak falcılara yukarıdaki listeden :)
Bndede olmustu denmisti ben bir hcya bktrdim ole birsey cikmadi ama sac teliyle yapiyolar sahit oldugum vardirJessica dedi kesin konuştu kesinlikle büyü var biri bu beraberliği istememiş senin tarafından saç telinle büyüü yaptrmış dedi yok diyen yalan söylemiş olur dedi
of bilmiyorum ki selenaya da baktırayım bir ondan sonra dua edicem başka yapcak bişey yok büyüye büyüyle karşılık verememBndede olmustu denmisti ben bir hcya bktrdim ole birsey cikmadi ama sac teliyle yapiyolar sahit oldugum vardir
seruven bna selaenadan farklı olarak olumlu konuştu hatta baya zıt kutuplat o ıksıSelena'nın enerjisi benimle tutuyor herhalde :) %95 dediklerini yaşamışımdır, %5 yanıldı. Çok severim kendisini, ilgili, kibar, hep söylerim zaten favorimdir. Emine'nin bir dediği çıkmıştı. Diğerleri verdiği tarihten önce gümlediSerüven'in de dediği 2 şeyi yaşamışım. Falını okuyunca farkettim. Bazen dönüp dönüp eski fallarımı okuyorum iyi oluyor.
falımpirse hiç inanma düşünme bile yalan dolan...Jessica dedi kesin konuştu kesinlikle büyü var biri bu beraberliği istememiş senin tarafından saç telinle büyüü yaptrmış dedi yok diyen yalan söylemiş olur dedi
Falci bnu bilemez ki hoca ilim sahibi biri bakim yapar o sekilde falcilar bilemez.cnm.sana bunu soyleyen kisi bozarum fln dediyse bilki yalandirof bilmiyorum ki selenaya da baktırayım bir ondan sonra dua edicem başka yapcak bişey yok büyüye büyüyle karşılık veremem
sinirlenip uyelıgımı sıldırınce kayıtlı fallarımda gtti demiSelena bende dopo ös zaten olumsuzdu falı da.Benim içim ısınmadı ona..bazılarına iyi tattırıyor işte..tellwe sitesinden de hoşlanmıyorum artık
Para icin soylemistir bir daha fal at diyeFalci bnu bilemez ki hoca ilim sahibi biri bakim yapar o sekilde falcilar bilemez.cnm.sana bunu soyleyen kisi bozarum fln dediyse bilki yalandir
sa eger turan kartının tersı valıdenın tersı buyu var falan demek nerden blyrum bana da o tarz dıyen bır falcı oldu daFalci bnu bilemez ki hoca ilim sahibi biri bakim yapar o sekilde falcilar bilemez.cnm.sana bunu soyleyen kisi bozarum fln dediyse bilki yalandir
büyü büyyle bozulmaz zaten yaof bilmiyorum ki selenaya da baktırayım bir ondan sonra dua edicem başka yapcak bişey yok büyüye büyüyle karşılık veremem
Katla anlslmz iste cnm bn isimleri anne adlarini fln vermistim o sekilde bakilir bn hcya bktrmistim cikmadi allha sukurcanım katına attıy
sa eger turan kartının tersı valıdenın tersı buyu var falan demek nerden blyrum bana da o tarz dıyen bır falcı oldu da
ben hiçbir şey anlamadım..bunun arkadaşıyla bulustuk ettik cocugun sevgilisi var.. böyle dort saate yakın sacma sapan muhabbet ettik bu lavaboya gitti geldi sana bir şey soracagım sevgilin var mı hayatına ondan sonra birini aldın mı vs diye sordu. ben hattımı degıstırmıstım numaramı aldı gece mesaj falan attı ama rahatsız oldum yani..bugun de her zaman fal baktırdıgım kadına gittim bana bu sefer olumsuz konustu.hayatıma baska bırının gırecegını kızla ayrılmadıgını falan söyledi ki bu sefer fal baktıgında kendimi kötü hissettim söylediği yüzde doksan şey yanlıstı ama anlamadım ben bu sefer ya.. o cocuk benımle bir kere bile konusmaz benımle konusacagı tuttu bir yerlerden eklemeye basladı.. ama biri bizi görmedi dimi falan demeye basladı etiket yaptı..sadece karakter analizimi yaptı mutlu musun depresyonda mısın gibi sorular sordu.. ama mesaj atınca ben kendımı rahatsız hissetmeye basladım. kızlar sizce ben mi kuruyorum kafamda bu cocugun amacı ne anlamadım.. o eskisinin konusu da acılmadı mutlu musun falan dedi sadece o kadar.. bir de iki üç defa eskisinin adını geçirdi.. ay posta koydum hala mesaj atıyor sımdıden bunaldım o baktırdıgım kadında kalbi ters döndü ama sevgisi var hala sana karsı diyor.arkadaşlarım ise sorunu ne bilmiyoruz ama suratı kötü halde diyorlar.. benlik durum olmayabilir ama arkadaşları neden bu kadar aktifleşti çelişkideyim..
Bence niyetinin açık açık sor..belki sevgilin seni denemek istiyor..arkadaşı vesilesiyle ağzını arıyordur..yinde çok dikkattli ol herhangi bir oyuna gelme derim benben hiçbir şey anlamadım..bunun arkadaşıyla bulustuk ettik cocugun sevgilisi var.. böyle dort saate yakın sacma sapan muhabbet ettik bu lavaboya gitti geldi sana bir şey soracagım sevgilin var mı hayatına ondan sonra birini aldın mı vs diye sordu. ben hattımı degıstırmıstım numaramı aldı gece mesaj falan attı ama rahatsız oldum yani..bugun de her zaman fal baktırdıgım kadına gittim bana bu sefer olumsuz konustu.hayatıma baska bırının gırecegını kızla ayrılmadıgını falan söyledi ki bu sefer fal baktıgında kendimi kötü hissettim söylediği yüzde doksan şey yanlıstı ama anlamadım ben bu sefer ya.. o cocuk benımle bir kere bile konusmaz benımle konusacagı tuttu bir yerlerden eklemeye basladı.. ama biri bizi görmedi dimi falan demeye basladı etiket yaptı..sadece karakter analizimi yaptı mutlu musun depresyonda mısın gibi sorular sordu.. ama mesaj atınca ben kendımı rahatsız hissetmeye basladım. kızlar sizce ben mi kuruyorum kafamda bu cocugun amacı ne anlamadım.. o eskisinin konusu da acılmadı mutlu musun falan dedi sadece o kadar.. bir de iki üç defa eskisinin adını geçirdi.. ay posta koydum hala mesaj atıyor sımdıden bunaldım o baktırdıgım kadında kalbi ters döndü ama sevgisi var hala sana karsı diyor.arkadaşlarım ise sorunu ne bilmiyoruz ama suratı kötü halde diyorlar.. benlik durum olmayabilir ama arkadaşları neden bu kadar aktifleşti çelişkideyim..
işte bende dıyorum katina kartlarının bazıları ters çıkarsa bu buyuye işarettir dıye kabul edılır ondan dolayı demış olabılır falcıKatla anlslmz iste cnm bn isimleri anne adlarini fln vermistim o sekilde bakilir bn hcya bktrmistim cikmadi allha sukur
Bosa fal atiyoruz kartlra gre yorumluyolarişte bende dıyorum katina kartlarının bazıları ters çıkarsa bu buyuye işarettir dıye kabul edılır ondan dolayı demış olabılır falcı
Suyu bilmiyorum da kart açılımı da yaptığını söylemişti bana faldanazz kahveyı sanırım suyla destekleyıp bakıyormus aklımdaydı zaten atayım onada yazarım buraya:)
mutlu oldugumu gordu ama bir şeyler bittiyse o kişi neden benımle sürekli görüşmek istiyor anlamadım.. fal da neden ters döndü onu da anlamadım.Bence niyetinin açık açık sor..belki sevgilin seni denemek istiyor..arkadaşı vesilesiyle ağzını arıyordur..yinde çok dikkattli ol herhangi bir oyuna gelme derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?