Binnaz Abla

tamam canım teşekkür ederim bide barışma uzun sürecek dedi iki tarafta inatçı dedi yani burdan ne anlamalıyım barışma olmyacak mı

Jessica dedi kesin konuştu kesinlikle büyü var biri bu beraberliği istememiş senin tarafından saç telinle büyüü yaptrmış dedi yok diyen yalan söylemiş olur dedi
Bndede olmustu denmisti ben bir hcya bktrdim ole birsey cikmadi ama sac teliyle yapiyolar sahit oldugum vardir

ben hiçbir şey anlamadım..bunun arkadaşıyla bulustuk ettik cocugun sevgilisi var.. böyle dort saate yakın sacma sapan muhabbet ettik bu lavaboya gitti geldi sana bir şey soracagım sevgilin var mı hayatına ondan sonra birini aldın mı vs diye sordu. ben hattımı degıstırmıstım numaramı aldı gece mesaj falan attı ama rahatsız oldum yani..bugun de her zaman fal baktırdıgım kadına gittim bana bu sefer olumsuz konustu.hayatıma baska bırının gırecegını kızla ayrılmadıgını falan söyledi ki bu sefer fal baktıgında kendimi kötü hissettim söylediği yüzde doksan şey yanlıstı ama anlamadım ben bu sefer ya.. o cocuk benımle bir kere bile konusmaz benımle konusacagı tuttu bir yerlerden eklemeye basladı.. ama biri bizi görmedi dimi falan demeye basladı etiket yaptı..sadece karakter analizimi yaptı mutlu musun depresyonda mısın gibi sorular sordu.. ama mesaj atınca ben kendımı rahatsız hissetmeye basladım. kızlar sizce ben mi kuruyorum kafamda bu cocugun amacı ne anlamadım.. o eskisinin konusu da acılmadı mutlu musun falan dedi sadece o kadar.. bir de iki üç defa eskisinin adını geçirdi.. ay posta koydum hala mesaj atıyor sımdıden bunaldım o baktırdıgım kadında kalbi ters döndü ama sevgisi var hala sana karsı diyor.arkadaşlarım ise sorunu ne bilmiyoruz ama suratı kötü halde diyorlar.. benlik durum olmayabilir ama arkadaşları neden bu kadar aktifleşti çelişkideyim..

seruven bna selaenadan farklı olarak olumlu konuştu hatta baya zıt kutuplat o ıksı

of bilmiyorum ki selenaya da baktırayım bir ondan sonra dua edicem başka yapcak bişey yok büyüye büyüyle karşılık veremem
Falci bnu bilemez ki hoca ilim sahibi biri bakim yapar o sekilde falcilar bilemez.cnm.sana bunu soyleyen kisi bozarum fln dediyse bilki yalandir

Selena bende dopo ös zaten olumsuzdu falı da.Benim içim ısınmadı ona..bazılarına iyi tattırıyor işte..tellwe sitesinden de hoşlanmıyorum artık
sinirlenip uyelıgımı sıldırınce kayıtlı fallarımda gtti demi eskı falları okurdum seruven vardı bde ask3 ecem23 bende herseyı delmıştı saglsun olumlu olumsz.s ama anlamadım ofaldan bısey

canım katına attıy
Falci bnu bilemez ki hoca ilim sahibi biri bakim yapar o sekilde falcilar bilemez.cnm.sana bunu soyleyen kisi bozarum fln dediyse bilki yalandir
sa eger turan kartının tersı valıdenın tersı buyu var falan demek nerden blyrum bana da o tarz dıyen bır falcı oldu da

canım katına attıy

sa eger turan kartının tersı valıdenın tersı buyu var falan demek nerden blyrum bana da o tarz dıyen bır falcı oldu da
Katla anlslmz iste cnm bn isimleri anne adlarini fln vermistim o sekilde bakilir bn hcya bktrmistim cikmadi allha sukur

anladıysam ne olayım be canım Sana mesaj atan dönmesini istediğin eski sevgilin mi bugün onla mı konuştunuz

Bunu yapanlar var ama bir tanidigimin kaynnsi geliniyle esine yaptiriyodu ayirmak icin kiz bozduruyodu kdn ugrasiyodu snnda kiz pes etti ve bosanmya krr vrdi malesef bnu yapanlar var.

Bence niyetinin açık açık sor..belki sevgilin seni denemek istiyor..arkadaşı vesilesiyle ağzını arıyordur..yinde çok dikkattli ol herhangi bir oyuna gelme derim ben

Katla anlslmz iste cnm bn isimleri anne adlarini fln vermistim o sekilde bakilir bn hcya bktrmistim cikmadi allha sukur
işte bende dıyorum katina kartlarının bazıları ters çıkarsa bu buyuye işarettir dıye kabul edılır ondan dolayı demış olabılır falcı

işte bende dıyorum katina kartlarının bazıları ters çıkarsa bu buyuye işarettir dıye kabul edılır ondan dolayı demış olabılır falcı
Bosa fal atiyoruz kartlra gre yorumluyolar anldim cnm dedigini :) :)

Bence niyetinin açık açık sor..belki sevgilin seni denemek istiyor..arkadaşı vesilesiyle ağzını arıyordur..yinde çok dikkattli ol herhangi bir oyuna gelme derim ben
mutlu oldugumu gordu ama bir şeyler bittiyse o kişi neden benımle sürekli görüşmek istiyor anlamadım.. fal da neden ters döndü onu da anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…