Binnaz Abla

Aman şu saatten sonra hiç umrumda değil Allah'a havale ettim rabbım bildiği gibi yapsın koskoca 6 yıl verdim canım neyse kısmet

İlkay bu adamdan hiç bir şey olmaz gelir gelir gider sen her defasında affettiler bu şımarmış dedi bundan koca olmaz sana dedi dedide dedi yanı bende anan amma negatıf kadın demiştim

kizlar ben fallarda arim balim petegim diyen yorumculara artik sinir oluyorum bunlarin en basindada nesibe geliyor iki uc kez baktirdim falin ilk iki uc dakikasi arim balim sonra sorunu okuyor son iki dakika soyle yorum yaptim boyle yaptim ettimi dort bes dakika fal toplam sekiz dakika fiyatida 40 tl dakikasi 10 tl yani falinin anlat bana herseyi diyor olur anlatayimki bendeki bilgiyi bana satasin.sayfalarada baktim masallah oven ovene iyi reklam patlatmis ne falcilar gordum bu da iddali iddali konusuyor...birde sayfasinda duvarinda sunu sizle paylasmak istedim bunu paylasmak istedim yazip duruyor kendi konuyu aciyor kendi kapatiyor kimi elestiriyorsan buyur soz hakki ver o zaman harbi olur insan...iyimis guldum ve gectim buna paramida helal etmedim :-D

fatimaya fal atayım dedim de kızlar öğlenden beri kadının bekleyen fal sayısı ve baktığı fal sayısı aynı duruyo kaç yılda bakıyo bu kadın

Uzun zamandır Nesibeye fal baktırım,reklama ihtiyacı yoktur kendisinin..."Öven övene iyi reklam patlatmış" diyerek Nesibeyi beğenenleri zan altında bırakmaya hakkınız yok haddinizi bilin!!!!! Yorumların hepsi Nesibeden memnun kalmış insanların fikirleridir...Ben beğenmedim der geçersiniz...1. de beğenmediğiniz falcıyı 2. 3. kez neden denediniz peki? Burada anlaşılıyor zaten samimiyetsizliğiniz...Bir kere fal atıp beğenmediğim falcıya bir daha atmam, çünkü hepimizin bildiği gibi fal işi enerji meselesidir...Tutmamışsa tutmaz,kafanıza silah dayamadı Nesibe tekrar fal at diye... Falın belli süresi var,40 lira ile satın almıyorsunuz kimseyi size saatlerce dil döksün...Komik olmayın...2-3 kere fal atıp istediğin şeyi duymak için bekleyip sonra "paramı helal etmiyorum" diye orda burda konuşurken bence bir düşün bakalım Nesibe sana hakkını helal edecek mi!!!!!!!!! Bir hafta ara ile fal atsam "Yazık canım,maddi külfet olmasın" diyecek kadar tok gözlü temiz bir insanı bu şekilde karalamaya hakkınız yok...1. de beğenmediysen ATMA, profilinde yazıyor zaten beğenmezsen ilk falda tekrar gelme diye...Telwe denen iğrenç siteye iki defa fal atma gafletinde bulundum,biri 1 hafta sonra baktı,biri hala bekliyor belki daha fazla sürer o kadar lakayıt site lakayt falcılar varken,bir iki saatlik gecikme için defalarca özür dileyecek kadar işine saygılı,temiz bir insanı bu şekilde karalamaya hakkınız yok...Ha birilerinin reklamını yapmak için buralara düşüp iyi olanı karalamaya çalışıyorsan zaten Kazen bulup şutlar seni...

ben zaten falları tekrar gümlettim bugun.mantıgımı konusturdum geleceği olanda gelmez paralar gitti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…