Guzel dilden ziyade soyledigini yasadin mi canimBen memnun kaldım güzel bir dili var. Tarot öneririm.
Evet, dediği şey olmuştu.Guzel dilden ziyade soyledigini yasadin mi canim
Guzel dilden ziyade soyledigini yasadin mi canim
Yok atmadım cnmSen oğuzhan türkoğlunada atmıştın galiba canım o nasıldı
Ben attım nairayla aynı şeyleri söyledi sadece tarih konusunda o 2 ay dedi naira 3 ay içerisinde dediYok atmadım cnm
Canim benim 3 saat sonra falan geldi cok uzun surmedi.bende tarot attım ama çok sıra var ne kadar sürdü gelmesi?
Hadi bakalim ufaklik, belki bu vesileyle fali azaltirsinya da para nasilsa benim diyip iyice tozutursun
oo hayirli olsun canimbi ara takip edemedim hemen güzel gelismeler olmus kacirmisim
Canim benim 3 saat sonra falan geldi cok uzun surmedi.
Fatima canim kahve attim begendim.kim bu canım fatima mı okuyamadım geriyi :)
Kızlar fatimaya kahve, tarot, katina ne dersiniz ne atayım ?
Fatima canim kahve attim begendim.
kim bu canım fatima mı okuyamadım geriyi :)
Kızlar fatimaya kahve, tarot, katina ne dersiniz ne atayım ?
kuzum gishemin kahve falıyla benım 50tlık su falım aynıydı yanı bakım tarzı olarak o yüzden o kadar para vermek yerine kahve daha mantıklı ..
tamam bebegim içtim kahvemi, ama mesgul bu gece tekrar açar mı bilemedim
yeni yorumcu olduğu için onun kahvesi mecbur bi süre daha 20 tlde kalır, acele etmemize gerek yok=D
yeni yorumcu olduğu için onun kahvesi mecbur bi süre daha 20 tlde kalır, acele etmemize gerek yok=D
tamam bebegim içtim kahvemi, ama mesgul bu gece tekrar açar mı bilemedim
meşgul olduğu için atamıyorsun dimi? işte bu gece olmasa da yarın, sonraki gün, 20 tlde o bi süre daha=)hayatım atamıyorum ki sorun bu, erken açarsa yine atamayacağım ki ancak bakabiliyorum siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?