Binnaz Abla

kızlar fatımanın kahvesı nasıl?suda oldugu gıbı ısım falan verıyomu?
Fatıma nın kahve ya da su falını tavsiye ediyorum zaten.. en mantıklısı ikisi.. kesinlikle kart fallarını denemeyin.. bilgisayardan seçtiğiniz kartlara göre yorum yapabiliyor ..

Tolincm kahvesi iyi diye düşünüyorum fatımanın.. Burda beğenenler vardı.. ya kahve ya da su falı baktır düşünüyorsan eğer.. kart fallarına bulaşma . Nacizane tavsiyem

yok ya netten kart falı bende sevmıyorum suyla kahve arasında kalmsıtım tam garantı olsun dıye su atıcam galıba

yok ya netten kart falı bende sevmıyorum suyla kahve arasında kalmsıtım tam garantı olsun dıye su atıcam galıba
Tabi su falı daha iyi.. geleceğe dair daha net şeyler söyler..daha uzun kapsamlı. Yani ne zaman evleneceğin, nasıl biriyle evleneceğin, kaç çocuğun olacağı .. Bunlar gibi.. su falında aslında böyle keskin gelecek görülür..benim bildiğim tabi kahve kısa zamanı gösterir derler ..

Yok o dedı ben sormam oyle uzun vadelı sorularr

ay bu yorum beni çok güldürdü, çok hoşuma gitti=D güzel dil istesek bir hitap ustasına falan gideriz bize sabaha kadar güzel konuşur dimi=D
:)))) Aynen oyle aklimi okumuşsun. laubaliligi pek sevmem zaten gercekci olmadiktan sonra tatli dili beni etkilemez

Kızlar çoook uzun zamandır Maya Demir e baktırmak istiyordum ama yakalayamıyordum hemen dolduğundan dolayı:) Baktırdım sonunda. Bilmiyorum aranızda atan var mı ama sürekli aynı cümleleri kuruyor. Hep aynı kalıplar. Beklentimin altı çıktı biraz. Geleceğe dair de bir şey söyledi ama çıkar mı bilmem, yeni tanışacağın bir erkek var adında ya da soyadında A var dedi, zaten memleketin yüzde 90ının adında ya da soyadından A var bilemedim..

tam bir nokta atışı olmuş =D =D

Cnm ben tarot attim hic kart yorumu yoktu acayipti ya soktayim hala

Son düzenleme:
Bir yolun varda artık görünmüyor FAMA gitti galiba

Fatimanın da daha 4 falı var kimbilir ne zaman açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…