- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Hic vermeFâtıma ya çok bilgi vermesek olur mu artık soru sormaya bile korkuyorum arkadaşlar ya
İlişkimle ilgili ve aşk desek yeterlimi sizce nasıl sorayım soruyu
Teşekkürler
Benim soruda yazmadigim detaylari anlatmis ve dogruydu.Ya ben falalem sitesinin gizlilik politikasına hiç güvenmiyorum. Falcıların diğer falları ve diğer fallardaki soruları falan da görebildiğini düşünüyorum. O yüzden Fatima çok şey bilmiş olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorum.
peki daha önceki fallarında? yani önceki fallardaki sorularında? ya da başka falın var mı o sitede? bir şekilde onları görmüş, okumuş, dinlemiş olabilir mi?Benim soruda yazmadigim detaylari anlatmis ve dogruydu.
ahahaha bizim bu halimizne atmayı düşünüyosun tatlım kahve mi
kahve atıcam sanırım pek hoşlanmıyorum tarot ya da katinadankahve atmayı düşünüyorum ama olmadı tarotta atabilirim, sen ne atcaksın
Huma balbinnazda önerebileceğiniz biri varmı?
pembe tabolucu değil dimi çünkü ositede kime baktırdıysam pembe tablocu başka kahvede tarotta kimi önerirsinHuma bal
Şu topiği keşke dışarıya kapatabilsek.. sadece üye olanlar görebilse ne güzel olurdulennnnnnn fatımaaa falan yoook unutunn,yokk öylee bir falcı,bizzz hiçç sevmedikk dışardan izleyen gizli takipçilerimizzz haberinizz olsunnnnn
bu kadar konustukdan sonraa kesın yakalarızz kesınnn
Eski fallarim var canim ama ben yeni bir olayi sordum onu yorumlamis bana daha once sormadigim yeni olan bir seydi :)peki daha önceki fallarında? yani önceki fallardaki sorularında? ya da başka falın var mı o sitede? bir şekilde onları görmüş, okumuş, dinlemiş olabilir mi?
rezzan abla direkt onu yapmıştı çünkü bana.
sen yinemi fatimaya atiyosunlennnnnnn fatımaaa falan yoook unutunn,yokk öylee bir falcı,bizzz hiçç sevmedikk dışardan izleyen gizli takipçilerimizzz haberinizz olsunnnnn
bu kadar konustukdan sonraa kesın yakalarızz kesınnn
Ben bide elif isigi beyendim orda huma bana olaylari birebir tarifetti neden ayrildgmizi filan bildi sonu mutluson ama herkes ayni konustgu icin birsey diyemiyorum ama burda humanin olumsuz konustgnu yazan bi arkds olmustu bence deniyebilirsin bu arada elif isiga katina attip iskambil bakarmisiniz demistim iskambil fali meshurmus sanirimpembe tabolucu değil dimi çünkü ositede kime baktırdıysam pembe tablocu başka kahvede tarotta kimi önerirsin
sen yinemi fatimaya atiyosun
Simdi kadını yakalayabılene aşkolsun bu gece acarmı acaba :))Fatıma yine döktürmüş.. yuhh diyorum
VivianLeigh ın falını gördüm.. Bu kadar olur
Tamamdır . Fatıma olmuştur. Gerçek bir falcıdır benim gözümde.. en az kendi falım kadar şaşırdım
Sonu iyiyse sikinti yokkızlar fatima nın falı geldi süper tespitler yapmış
ama kafamda deli sorular hala
Bende su atmak istiyorummmaaaaaaa fal mııı odaa neeeeee atmıyorumm
sadece düşünmüss olabilirimmmm
Aç fatima aç aç aç :))) hadı beklıyoruuuuzzzz beklıyoruuuuzzzzkızlar fatima nın falı geldi süper tespitler yapmış
ama kafamda deli sorular hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?