Bence telwe deki fama. Nerden anladınız derseniz. Telwe deki gibi büyük harflerleydi nicki.. FAMA .. Bu sekilde gördüm ben.bence de atalım ya. Umarım gerçek famadır.
Bence telwe deki fama. Nerden anladınız derseniz. Telwe deki gibi büyük harflerleydi nicki.. FAMA .. Bu sekilde gördüm ben.
ne gibi şeyler bilmiş kuzum tahmin edilmesi güç şeyler mi? gelecekle ilgili tarih vermiş miFatıma yine döktürmüş.. yuhh diyorum
VivianLeigh ın falını gördüm.. Bu kadar olur
Tamamdır . Fatıma olmuştur. Gerçek bir falcıdır benim gözümde.. en az kendi falım kadar şaşırdım
Fatıma yine döktürmüş.. yuhh diyorum
Tamamdır . Fatıma olmuştur. Gerçek bir falcıdır benim gözümde.. en az kendi falım kadar şaşırdım
saatlerdir sayfasını yenileyip duruyorum ben de 4 tane falı kalmışFatimaaaaa kahveyi aç en azından nasıl yakalayacağım ben seni
Birde su atmak istiyorum bakalimFatıma yine döktürmüş.. yuhh diyorum
saatlerdir sayfasını yenileyip duruyorum ben de 4 tane falı kalmış
Baya guc imkansiz hatta bildiklerine gibi şeyler bilmiş kuzum tahmin edilmesi güç şeyler mi? gelecekle ilgili tarih vermiş mi
Valla açıkça yazamam Marplecığımn özeli.. ama şöyle söyleyim yani öyle atıp tutulacak durumlar değil.. basit şeyler değil.. mesela benim falımda kızım olursa koymak istediğim adı bildi ya . Mira gibi bir ismi tutturması imkansız.. hissiyat isteyen bşey .. valla Yakalrsam bende bir kahve atıcam..ne gibi şeyler bilmiş kuzum tahmin edilmesi güç şeyler mi? gelecekle ilgili tarih vermiş mi
Evet benimde şuanda top falcılarmFatima kral bence de
Bende kahve atmistim suda atmak istiyorum cok farkli detaylari soylemis banada.Birde su atmak istiyorum bakalim
Fatima hangi sitedeEvet benimde şuanda top falcılarm
1. Fatıma
2. Yiğit
Falalem.comFatima hangi sitede
Fâtıma ya çok bilgi vermesek olur mu artık soru sormaya bile korkuyorum arkadaşlar ya
İlişkimle ilgili ve aşk desek yeterlimi sizce nasıl sorayım soruyu
Teşekkürler
ahahaha bizim bu halimizahahaha aynıyız hayatım sabahtan beri sayfa yenileyip tarotla derdini paylaşa bakıyorum azalmış mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?