Binnaz Abla

Bence telwe deki fama. Nerden anladınız derseniz. Telwe deki gibi büyük harflerleydi nicki.. FAMA .. Bu sekilde gördüm ben.

ben de öyle düşündüm, bana da fama gibi geldi ama emin de olamıyor insan Greyim inşallah odur

Kızlar ben o siteye verdiğim mail adresini açamıyorum, mesaj atıp cevabını okuyan yazsın please

ne gibi şeyler bilmiş kuzum tahmin edilmesi güç şeyler mi? gelecekle ilgili tarih vermiş mi

ne gibi şeyler bilmiş kuzum tahmin edilmesi güç şeyler mi? gelecekle ilgili tarih vermiş mi
Valla açıkça yazamam Marplecığımn özeli.. ama şöyle söyleyim yani öyle atıp tutulacak durumlar değil.. basit şeyler değil.. mesela benim falımda kızım olursa koymak istediğim adı bildi ya . Mira gibi bir ismi tutturması imkansız.. hissiyat isteyen bşey .. valla Yakalrsam bende bir kahve atıcam..

Fâtıma ya çok bilgi vermesek olur mu artık soru sormaya bile korkuyorum arkadaşlar ya
İlişkimle ilgili ve aşk desek yeterlimi sizce nasıl sorayım soruyu
Teşekkürler

Fâtıma ya çok bilgi vermesek olur mu artık soru sormaya bile korkuyorum arkadaşlar ya
İlişkimle ilgili ve aşk desek yeterlimi sizce nasıl sorayım soruyu
Teşekkürler

Ya ben falalem sitesinin gizlilik politikasına hiç güvenmiyorum. Falcıların diğer falları ve diğer fallardaki soruları falan da görebildiğini düşünüyorum. O yüzden Fatima çok şey bilmiş olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…