- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Ben aksam 5 te yakaladim cnm. Kizlar bir yolunvarda fal gelince sorunu yaziorsun ya cevap nereye dusuyorFama yı yakalamış dostlar, saat kaçta yakaladınız ? Gece /gündüz??
Ben aksam 5 te yakaladim cnm. Kizlar bir yolunvarda fal gelince sorunu yaziorsun ya cevap nereye dusuyor
Ohh çok sevindimmmm başakcım.. Demiştim sana dene diye. Biliyordum beğeneceğiniDenedim canim bundan sonra famayla fatimadir benim olayim...fatima daha ayrintili ikiside tozpembe degil gayet gercekci ve cok begendim.Suan kendileriyle aramda enerji patlamasi var
Ohh çok sevindimmmm başakcım.. Demiştim sana dene diye. Biliyordum beğeneceğini
Ben telwede serüven ve naazzı da kendimce diğerlerinden ayırabilirim. Bunlar da boş değil.. Birde bilgehatun var.. O da çok iyiydi. Hakkını yemeyim.. :)Valla bundan sonra ben de Fama & Fatima cıyım .
Selena bana patladı.
Venüs iş konusunda çıktı, aşkta patladı.
Geriye kalanların çoğu tııııııırt kızlar boşa para kaptırmayın hele tellweye.
Ben telwede serüven ve naazzı da kendimce diğerlerinden ayırabilirim. Bunlar da boş değil.. Birde bilgehatun var.. O da çok iyiydi. Hakkını yemeyim.. :)
Sen oğuzhanı denemiştin galiba canım nasıldı beğendin mi?fama nın falını ben pek beğenmedim bakalım çıkacak mı
Saol cnm zaten artik karar aldim eger cok fal baktirmak istersem tabi buda bayaga uzun bi surede ikisine aticam umarim soyledikleride gerceklesirOhh çok sevindimmmm başakcım.. Demiştim sana dene diye. Biliyordum beğeneceğini
bu oğuzhan türkoğluysa ben baktırdım beğenmedim. çok laf salatası vardı gerekli 3-5 şey söylemişti onlarda havada şeyler..Sen oğuzhanı denemiştin galiba canım nasıldı beğendin mi?
Sen oğuzhanı denemiştin galiba canım nasıldı beğendin mi?
Olumluya mı bağladı sonucu pekibu oğuzhan türkoğluysa ben baktırdım beğenmedim. çok laf salatası vardı gerekli 3-5 şey söylemişti onlarda havada şeyler..
Kızlar yarın kesın bır sey beklıyoruzz yasal olarakk ispatlandıgı an sıze ayrı isimlerle aynı kişi olan ve bızlerın msjlarını fallarıno okuyup bıze gerı satan 2 kişiyi yazıcamm,, kk undekı kımse kerız degıl herkes gorsun bışey beklıyorum kesınleşsın yazıcam, burada hepımız dost olduk dertlerımızı paylaştıgımız kalıtelı bır topık bu yalancı falcılaraaaa ve onların reklamcılarına burada yer yok.. Canlar yrn yazıcammm.. Ve ınanın emın olarak yazıcam
Olumluya mı bağladı sonucu peki
O zaman ben şuandan itibaren patlamış sayıyorum ve bir daha fal filan baktırmıyorum banada yaz ayları dedi sürekli 3 5 ay zaman veriyolar bir kaç ay öncesine kadar çoğu kişiye mart nisan dediler martta bitti nisanda bitti kimsede bişey olduğu yokşuan açtım falı özet geçiyim: herşey cok olumlu, fal tertemiz sıkıntım yok, yaza doğru büyük yükseliş, cok anlayışlı cok iyi cok kibar( böylesi varsa bile beni niye bulsun diyesi geliyo insanın) biri olucak, işte sana dua eden biri var falan filan falın geneli fazla olumluydu bide cok fazla iyi bi tablo vardı hayır öyle bi hayatım yok o yüzden pek inandırıcı olmadı benim için..:)
O zaman ben şuandan itibaren patlamış sayıyorum ve bir daha fal filan baktırmıyorum banada yaz ayları dedi sürekli 3 5 ay zaman veriyolar bir kaç ay öncesine kadar çoğu kişiye mart nisan dediler martta bitti nisanda bitti kimsede bişey olduğu yok
benimki o kadar pembe değildi nairayla aynı şeyleri söyledi iki kişi arasında kalıcaksın tercihin eski sevgilinden yana olmayacak falanyani bende anlamadım. bende onu burdan bir kaç kişiden olumlu okuyup yolladım,çıkmış ki övmüşler dedim, belki sana çıkar ama benimki fazla pembe tabloydu diye ihtimal vermedim :S
benimki o kadar pembe değildi nairayla aynı şeyleri söyledi iki kişi arasında kalıcaksın tercihin eski sevgilinden yana olmayacak falan
Bilmiyorum ikiside emin konuştu kesin dediler. Acaba bunlar geçmişimi mi bildiler geçmişi tekrar yaşatacaklar bana. 1 sene önce aynı dönemde yeni tanıştığım biri ve eski sevgilim arasında kalmıştım eski sevgilimi seçmiştimNeyse ben bekleyeyim zaten 2 3 ay zaman verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?