Binnaz Abla

Ohh çok sevindimmmm başakcım.. Demiştim sana dene diye. Biliyordum beğeneceğini

Valla bundan sonra ben de Fama & Fatima cıyım .

Selena bana patladı.

Venüs iş konusunda çıktı, aşkta patladı.

Geriye kalanların çoğu tııııııırt kızlar boşa para kaptırmayın hele tellweye.

fama nın falını ben pek beğenmedim bakalım çıkacak mı

Ben telwede serüven ve naazzı da kendimce diğerlerinden ayırabilirim. Bunlar da boş değil.. Birde bilgehatun var.. O da çok iyiydi. Hakkını yemeyim.. :)

Ben telwede serüven ve naazzı da kendimce diğerlerinden ayırabilirim. Bunlar da boş değil.. Birde bilgehatun var.. O da çok iyiydi. Hakkını yemeyim.. :)

Naaz ı ben de çok beğendim nerde bu hatun gelmiş mi?

Serüven bana bazen sallamış bazen tutmuş.

Bilgehatuna baktırmadım maaşıma az kaldı kapınca dalarım :)))

Bekliyorum merak içindeyim

Olumluya mı bağladı sonucu peki

şuan açtım falı özet geçiyim: herşey cok olumlu, fal tertemiz sıkıntım yok, yaza doğru büyük yükseliş, cok anlayışlı cok iyi cok kibar( böylesi varsa bile beni niye bulsun diyesi geliyo insanın ) biri olucak, işte sana dua eden biri var falan filan falın geneli fazla olumluydu bide cok fazla iyi bi tablo vardı hayır öyle bi hayatım yok o yüzden pek inandırıcı olmadı benim için..:)

O zaman ben şuandan itibaren patlamış sayıyorum ve bir daha fal filan baktırmıyorum banada yaz ayları dedi sürekli 3 5 ay zaman veriyolar bir kaç ay öncesine kadar çoğu kişiye mart nisan dediler martta bitti nisanda bitti kimsede bişey olduğu yok

yani bende anlamadım. bende onu burdan bir kaç kişiden olumlu okuyup yolladım,çıkmış ki övmüşler dedim, belki sana çıkar ama benimki fazla pembe tabloydu diye ihtimal vermedim :S

yani bende anlamadım. bende onu burdan bir kaç kişiden olumlu okuyup yolladım,çıkmış ki övmüşler dedim, belki sana çıkar ama benimki fazla pembe tabloydu diye ihtimal vermedim :S
benimki o kadar pembe değildi nairayla aynı şeyleri söyledi iki kişi arasında kalıcaksın tercihin eski sevgilinden yana olmayacak falan

benimki o kadar pembe değildi nairayla aynı şeyleri söyledi iki kişi arasında kalıcaksın tercihin eski sevgilinden yana olmayacak falan

o zaman hemen çıkmayacak diye umutsuzluğa kapılma canım, sonuçta %50'si bile çıksa başarılı denebilir dur bakalım bekle kim bilir ki daha yaza zamanımız var :)

Bilmiyorum ikiside emin konuştu kesin dediler. Acaba bunlar geçmişimi mi bildiler geçmişi tekrar yaşatacaklar bana. 1 sene önce aynı dönemde yeni tanıştığım biri ve eski sevgilim arasında kalmıştım eski sevgilimi seçmiştim Neyse ben bekleyeyim zaten 2 3 ay zaman verdiler

sanmıyorum geçmişle geleceği karıştıranı duymadım olsa bile ikisi birden bu kadar tesadüf olmaz yani bence doğru olabilir nasıl olsa cok uzun bi zaman değil yaza bişi kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…