Binnaz Abla

sanmıyorum geçmişle geleceği karıştıranı duymadım olsa bile ikisi birden bu kadar tesadüf olmaz yani bence doğru olabilir nasıl olsa cok uzun bi zaman değil yaza bişi kalmadı
Aynen canım ben beklerim sorun yok çoğu kişiye yaz ayları demişler o yüzden biraz şüpheliyim

Offfffff kizlar moralim cok bozuk. Sefim cok yuklendi ustume, butun gun aglamamak icin zor tuttum kendimi. Gunun sonunda patladim ve eve aglayarak geldim. Benden memnun degilmis, bunu o kadara sert bir sekilde ifade etti ki sormayin.

cherry can kim memnun ki elemanından, bakma o göstermelik kanka takılanlara.
risk oluşturmuyorsa şefi için daima araları iyi olur.
ama sende bi ışık varsa daima bezdirme politikası. sakın yenilme.

Kıme baktırdın .. Guzel düşün belkıde güzel olucak hersey

Kızlar ben falcılarımı belırledın naıra elıf ışık sarayli ve oguzhan..bırde huma bal, bunlar bana ıyı gelıyo ıyıyıde kotuyude dıyorlar bana 3 tanesı seslı zaten bu önemlı, diger ıkısıde seslıye gecerse benım için tamamdır,, sımdı dun demıştım bırsey beklıyorum dıye haftasonuna denk geldıgı için pazartesıyı beklıyorum tektek yazıcam.. Sanmayınkı ortaya taş attım kaçtım artıkk net ve kesın konuşucamm..

Kızlar şu fatimayı ben de denesem mi diyorum, ama bugün mümkün olmayacak galiba. 6 fal var çünkü sırada. Hani exler adına fal atıyorduk ya gerçi ben hiç denemedim ama, şimdi su atıcam. Kendi adımla atıcam ama exin adını soyadını falan vereyim onun hayatına bakmasını isteyeyim bari. Bakalım ne yapıyor eşek sıpası ya

Soyadını verme bence gerek yok

Kızlar selaamlaar
yazdıklarınızı okuyordum da yine. famanın bana falı çıkmıştı kısmen.
telwede göremedim ama başka yerde mi başladı bakmaya ki??

Öğlen oğuzhan türkoğluna fal attım. Henüz 1 kişiye bile bakmadı.
Bu arada Naira Şuman'ı denedim. Beğendim, pozitif biri. Öyle aşırı beni şaşırtacak nokta atışları yoktu ama genel olarak doğru tespitleri vardı dedikleri çıkarsa yazarım.

Oğuzhan baktığında benimlede paylaşırmısın canım

Nairaya farklı hesaptan farklı isimle fal attım kadın ısrarla aynı şeyi diyor.. ama gelecegi uc aşamalı Oldu bu sefer. Geçmişteki kişi, şimdiki ve gelecekte olmak üzere üçe ayırmış. Gelecekteki insanı tarif ederken yine geçmişimde yer alan kişiyi demiş. Fallarim da değişen iki nokta var her falcı imkansız dedigin şey olacak ne dersen de diyor ve bu sefer temmuza gitti tarih.. ileri ata ata güm olacak her şey ☺

Nairaya güvensem mi bilemedim bir kaç kişi pembeci demiş bana baktığı falda olumluydu ama kadının hakkını yemeyeyim eski sevgilimin ilişkisi olduğunu söylememiştim kendisi bildi ilk benden duyduysan üzülme falan dedi

canim naber neleri cikmisti cnm onemlimiydi
canım tekrar okudum falını fama nın görünce zaetn kasımda atmışım.
ben o sıra sadece takıntılı bir çook eski sevgilim var onla görüşmüştüm onu sormak için atmıştım falı mesela.
bu çocukla ilgili herşeyi bildi. işte olacak bi kaç şey söyledi( ki oldu) bide son 2 satırda işimden bahsetmişti mesela hiç üstünde durmamıştım. Demişti ki sen ani bi kararla 5li vvakitte işten ayrılıcaksın. işte huzursuzluk olcak falan filan hemen karar vericeksin diye. ocakta ben işten ayrıldım tamda dediği şekilde aniden karar verdim ve huzursuzluk yaşadığım için ayrıldım. tatsız olaylar oldu. işten ayrıldıktan sorna aklıma geldi fama ama o günden beri kayıptı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…