Haydi yaz yaz yazKızlar yarın kesın bır sey beklıyoruzz yasal olarakk ispatlandıgı an sıze ayrı isimlerle aynı kişi olan ve bızlerın msjlarını fallarıno okuyup bıze gerı satan 2 kişiyi yazıcamm,, kk undekı kımse kerız degıl herkes gorsun bışey beklıyorum kesınleşsın yazıcam, burada hepımız dost olduk dertlerımızı paylaştıgımız kalıtelı bır topık bu yalancı falcılaraaaa ve onların reklamcılarına burada yer yok.. Canlar yrn yazıcammm.. Ve ınanın emın olarak yazıcam
inşallah aylındır o hatuna bı turlu ısınamadım falıda patlamak uzere zatenKızlar yarın kesın bır sey beklıyoruzz yasal olarakk ispatlandıgı an sıze ayrı isimlerle aynı kişi olan ve bızlerın msjlarını fallarıno okuyup bıze gerı satan 2 kişiyi yazıcamm,, kk undekı kımse kerız degıl herkes gorsun bışey beklıyorum kesınleşsın yazıcam, burada hepımız dost olduk dertlerımızı paylaştıgımız kalıtelı bır topık bu yalancı falcılaraaaa ve onların reklamcılarına burada yer yok.. Canlar yrn yazıcammm.. Ve ınanın emın olarak yazıcam
:)))))))))inşallah aylındır o hatuna bı turlu ısınamadım falıda patlamak uzere zaten
Bu bizim orjinal FAMA.. çakma falan değil. Yazım tarzından anladım .Evet cnm sana attim greycim
cherry bu adam yılışık degılmıydı belkı senden yuz bulamadıgı ıcın kıllıgına yapıyodur sıkma canınıOfffffff kizlar moralim cok bozuk. Sefim cok yuklendi ustume, butun gun aglamamak icin zor tuttum kendimi. Gunun sonunda patladim ve eve aglayarak geldim. Benden memnun degilmis, bunu o kadara sert bir sekilde ifade etti ki sormayin.
cherry bu adam yılışık degılmıydı belkı senden yuz bulamadıgı ıcın kıllıgına yapıyodur sıkma canını
kovacak olsaydı dırek kovardı zaten salla gıtsınAhahha çakalsın tolincan :) Bana yılışmıyor , lakin son günlerde hızlı çalışmamı istedi, ben de yapamadım. Onu yüzüme vurdu, benden memnun değilmiş, yakında kovacakmış.
Canim uzulme diyicem bos olucak sanirim...boyle insanlara sinir oluyorum kendilerince karsisindaki insanin ustunde baski kurup daha iyi sonuca varicaklarini saniyolar.Acaba sen ondan memnunmusun hic merak ediyo muOfffffff kizlar moralim cok bozuk. Sefim cok yuklendi ustume, butun gun aglamamak icin zor tuttum kendimi. Gunun sonunda patladim ve eve aglayarak geldim. Benden memnun degilmis, bunu o kadara sert bir sekilde ifade etti ki sormayin.
Denedim canim bundan sonra famayla fatimadir benim olayim...fatima daha ayrintili ikiside tozpembe degil gayet gercekci ve cok begendim.Suan kendileriyle aramda enerji patlamasi varO zaman kesin famayı denemelisin başak :) ..
Bende bunaldim bu ara en sevmedigim sey rekabeti tetikleyen yonetici ile calismak elma ile armut bir olur mu degisiklige ihtiyacim varay fama yaaa gitme sana faturam devredince atayim :)
MissCherryBlossom kiz uzulme, dun benimde bir sey danismaya gittigim meslektasim sayilacak kisi dosyayi onume firlatti. Laf soylesem dert laf soylemesem icime dert. Bende aglayabilecegim bir ortam olsa aglayacaktim. İnsanlar terbiyesiz mevkilerini hazmedemiyorlar. Öküzler. Kovmaz o adam seni meraklanma kovacak olsa boyle demezdi. Öpüyorum seni üzme canini.
Canım fama ya ne baktırdın?Denedim canim bundan sonra famayla fatimadir benim olayim...fatima daha ayrintili ikiside tozpembe degil gayet gercekci ve cok begendim.Suan kendileriyle aramda enerji patlamasi var
katina cnmCanım fama ya ne baktırdın?
Naira nerde?Kızlaaar ben bu zamana kadar neden Naira ya atmamışım diye sordum kendime ! Bayıldım bu kadar olur. Anı o kadar iyi bildi ki, karakter analizleri süperdi. Gelecek içinde 2 ay verdi. Çok çok beğendim fiyatı da uygun
Falalemde canımNaira nerde?
Gunduzdu cnm bayada onlinediFama yı yakalamış dostlar, saat kaçta yakaladınız ? Gece /gündüz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?