değişeceğini falcı göremiyor mu:)) Yani arkadaşlar allah aşkına, bu kadar kısa sürede eğer o irade değişikliğini görmeiyorsa zaten ben ne diyeyim daha..
özetle Fatima sende çıkmamış sana canım, o kısım net, anladım... ama ifade etmeye çalışığım şey farklı ve ben zaten o düdeğişeceğini falcı göremiyor mu:)) Yani arkadaşlar allah aşkına, bu kadar kısa sürede eğer o irade değişikliğini görmeiyorsa zaten ben ne diyeyim daha..
yok sanırım Cherryim ya..Urminacan , sen Famaya atacak misin?
kızlar ben bısey sorucam ıcınızde ruyaları cıkan varmı?
Yine ahkam kesen bir cumle akil vermeyin ya falciyla telde konusacak kadar neden yakinsin madem eglencesine micanım töbe haşa falcılara bu kadar kaptırma kendini haşa onlar Allah mı da o kadar görsün sen bence işin eğlence olduğunu unutuun sanırım. unutanlar varsa hatırlatayım. kimse o kadar bilemez fatima da ayşe de o da bu da
telefon üzerine hesaba girdim tatlım fatima abla aradı burayı takip ediyormuş"@baldankabak'ın fal bal gibiymiş gerçekten de öznur adlı kişinin falı dersen dedi ylz15 gibi değil dedi anlamdım. herkes aklımda diyor kendisi. kaderlerin değişeceğine inanıyor. an anı tutmazken bir fal bir falı hiç tutmaz" şeklinde konuştu. kopyala yapıştır yapmaktan yoruldum. bu arada ben fallara ara verdim çünkü benim fal çıktı :) ikinci baharı yaşıyorum. fama için kendimi zor tuttum desem yeri
neyse kızlar öpüyorum herkesi
canım töbe haşa falcılara bu kadar kaptırma kendini haşa onlar Allah mı da o kadar görsün sen bence işin eğlence olduğunu unutuun sanırım. unutanlar varsa hatırlatayım. kimse o kadar bilemez fatima da ayşe de o da bu da
Madem kader değişken biz niye fal baktırıyoruz o zman ?benceBurcu Ceviz in bahsettiği nokta iki-üç hafta içinde bu sonucun değişmesi,banada o kadar kısa sürede donucek diğip sonra değiştirse bende güvenmem açıkcası,evet kaderimizi biz değiştirebiliriz senin dediğin olayda sen bir seçim yapıcakmısın ztn karar kendi elindeymiş ama bu karşi taraf için net bir yorum yapıp sonra kısa sürede bu kadar farklı yorum gelmesi insanda şok etkisi yapar
Cherry, bana bu herif senin kaderin diyen 2-3 kişi çıkmıştır anca ve dikkate bile değer olmayan pembecilerdi onlar.. ama bana burada adı geçen ciddi profesyonel falcıların hiç birisi öyle büyük laflar etmediler.. nesibe, venüs, meryem, fatima, serüven., selena..Urmina bence bir herif kaderimde varsa vardir, yoksa yoktur net. Kiminle evlenecegimize goturen anayol kaderdir, falci bu adam kaderimde var mi yok mu bilemiyor mu bana bunu soyleyin.
Yine ahkam kesen bir cumle akil vermeyin ya falciyla telde konusacak kadar neden yakinsin madem eglencesine mi
iyi de demeye çalışıtğım şey, kader gibi muazzam bir mantık silsilesinde belki de bu kişi ve olay, çok ufak bir ayrıntı idi..anlatamıyorum ben derdimi .. yani kaderini etkileyecek biri değil demek ki..değişken, sıradan,..Madem kader değişken biz niye fal baktırıyoruz o zman ?
Kıza iki falda da ayrı konuşmuş .. fena bomlamış .. şimdi kader değişken falan diye savunma olmaz.. hele birde burdaki bazı arkadaşlarımn bunu savunmasına çok şaşırdım . Kader değişenkense bizim fal baktırmamız saçma :) yapmayın Alla aşkına fatımanın kimki her şeyi bilecek , her dediği olacak.. Belli burcu arkadaşımıza fena patladı.. aptal yerine koymasın bizi lütfen..
Ben dogru bulmuyorum baskasinin falinin yorumu icin burada bir baskasinin ulak olarak kullanilmasiniben eğlencesindeyim; kimsenin inancını sorgulamam karışmam bu benim haddime değil? beni aradı bana rica etti olay bundan ibaret. neyse fazla uzatmayacağım görevimi yaptım. üzüldüğüm beni niye suçluyorsunuz.
Akil vermeyin yeter inanc sorgulanamaz zatenben eğlencesindeyim; kimsenin inancını sorgulamam karışmam bu benim haddime değil? beni aradı bana rica etti olay bundan ibaret. neyse fazla uzatmayacağım görevimi yaptım. üzüldüğüm beni niye suçluyorsunuz.
ben eğlencesindeyim; kimsenin inancını sorgulamam karışmam bu benim haddime değil? beni aradı bana rica etti olay bundan ibaret. neyse fazla uzatmayacağım görevimi yaptım. üzüldüğüm beni niye suçluyorsunuz.
Urmina onu bulmalisin mail adresinden falaleme mail adresleri yaziliyor mutlaka tespit edersinneyse, ben dersime dönüyorum kızlar.. şu nickimi kullanana tekrar sesleniyorum: kendine başka bir meşgale bul anacım..
herkese keyifli fallar..
GidiyorumBuSehirden ben seni anlıyorum :) üzülme.. onlar da fikrini söylüyorlar, herkes özgürdür bu platformda.. bana da ister reklamcı densin ister başka şey ama en azından fikirlerimi ve kendimi ifade etmeye çalışıyorum.. baktırdığım bi kaç falcı var zaten, olumlu-olumsuz dedikleri olmasa da seviyorum onlarla dertleşmeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?