Binnaz Abla

an itibarı ile fal alemde daisy tarot a kahve baktırdım eğer pembe tablo istemiyorsanız gerçekleri nokta atışları ile bilmek istiyor iseniz tavsiye ederim cidden güzeldi ve kelimeler arasında ben söylemediğim halde iş alanımı dahi bildi bu beni şaşırttı bu güne kadar hiç kimse söylememişti kafamdaki projeji dahi bildi şaşırdım sadece tavsiye benimki

değişeceğini falcı göremiyor mu:)) Yani arkadaşlar allah aşkına, bu kadar kısa sürede eğer o irade değişikliğini görmeiyorsa zaten ben ne diyeyim daha..

canım töbe haşa falcılara bu kadar kaptırma kendini haşa onlar Allah mı da o kadar görsün sen bence işin eğlence olduğunu unutuun sanırım. unutanlar varsa hatırlatayım. kimse o kadar bilemez fatima da ayşe de o da bu da

Ben hiç bir suçlama yapmadım. Ben yaşadığım olayı burada paylaştım ve geçtim. Bana bu denli kısa sürede iki falının apayrı olması saçma geldi haklı olarak, burası da falların tartışıldığı bir yer olduğu için dillendirdim.

Fatimanın arayıpda kendini aklamaya çalışması anlamsız. Madem iki hafta içerisinde iradesi değişecekti, eğer bu denli iyi bir falcı ise görmeliydi. Seni aramayı düşünüyor ama bir engel olacak ve vazgeçecek demeliydi. Bana o kadar keskin konuşmamalıydı. Pembe tablo yaratıp göndermemeliydi.

Bunlar benim kendi fikrim. Burasıda fikirlerin paylaşıldığı bir yer. büyütmenin luzmu yok. Fatima benim için bitmiştir, burada okuyanlarla da paylaşmak istedim ki, o kadar sıra beklemeye değer mi bir daha düşünsünler..

ya ben şöyle düşünüyorum bu fal işi elbet kaderle alakalı ama hiçbir falcı yüzde yüz geleceği biliyor denemez hissiyatıyla bir şeyler söyler yeteneklidir, allah vergisidir. Benim bu topikte gördüğüm bazı kişiler bu fal olayına çok kafa takmış çok üzücü gerçekten falın bir eğlence aracından çıkıp eğer sizin kararınızı değiştiriyor hayatınızı büyük ölçüde değiştiriyorsa bence sorun vardır. Yapmayın böyle şeyler arkadaşlar, kendinize yazık. Bir falcının bir falı çıkar diğeri çıkmaz bir yıldan fazladır online fal baktırıyorum ayda bir iki de oluyor bazen 4 5 de ama lütfen bir falın çıkıp çıkmamasına suçu atmayın, herkes kendi iradesiyle fal atıyor, paramı helal etmiyorum falan diyenlere iyice üzülüyorum.

değişeceğini falcı göremiyor mu:)) Yani arkadaşlar allah aşkına, bu kadar kısa sürede eğer o irade değişikliğini görmeiyorsa zaten ben ne diyeyim daha..
özetle Fatima sende çıkmamış sana canım, o kısım net, anladım... ama ifade etmeye çalışığım şey farklı ve ben zaten o dü
Urminacan , sen Famaya atacak misin?
yok sanırım Cherryim ya..

kızlar ben bısey sorucam ıcınızde ruyaları cıkan varmı?

Ben varim.

Burda alcazar vardi, o gideli cok uzun sure olduguna gore artik yazabilrim, o zaman kendinden baska kimseye anlatmamistim. Bir gece ruyamda alcanzar in sesini duygum, ama insan sesi veya bildigimiz duyma seklinde degildi, bana cok mutlu oldugunu , topikten gidiyor oldugunu soyledi.

1-2 hafta sonra da hayallerinin erkekgiyle tanisip topige veda etti.

Yine ahkam kesen bir cumle akil vermeyin ya falciyla telde konusacak kadar neden yakinsin madem eglencesine mi

İnsanların falları hakkında bıde yorum mu yapıyor ??
Kızlar kusura bakmayın ama ben bunu dogru bulmuyorum gelıp buraya yazmanıda dogru bulmuyorum,ayrıca Burcu Ceviz'ın olayında bence tamamen saçlamıs o zaman hiç fal baktırmayalım nasıl olsa saniyede bir değisiyor hersey evet kesin net bişeyler bilmesini beklemiyoruz zaten geleceğe dair oda bizim gibi bir insan herşeyi bilemez,zamanda şaşabilir, enerji olayına bende inanıyorum bu zamana kadar hepte savundum, ama gercekten kızın yorumun ardından bu açıklama bence saçmalık !

Canım eğlence olduğunun farkındayım ama bak 5154 sayfa fal yazısı yazılmış buraya neden? deneyimler paylaşılsın diye. Ben de paylaştım. Yapılan hakikaten çok komik. Bu kadar bekleten, ve adı geçen yorumcunun tutarsızlığını gösterdim. İş tabiki eğlence ama para veriliyor ortada. Buraya yazıyorum ki atanlar bir daha düşünsün. Allah a inancım sonsuz, bunla bir ilgisi yok :) abartan fatimanın araması. Ben görüşümü paylaştım sadece

Madem kader değişken biz niye fal baktırıyoruz o zman ?

Kıza iki falda da ayrı konuşmuş .. fena bomlamış .. şimdi kader değişken falan diye savunma olmaz.. hele birde burdaki bazı arkadaşlarımn bunu savunmasına çok şaşırdım . Kader değişenkense bizim fal baktırmamız saçma :) yapmayın Alla aşkına fatıma kimki her şeyi bilecek , her dediği olacak.. Belli burcu arkadaşımıza fena patladı.. aptal yerine koymasın bizi lütfen..

Son düzenleme:
Urmina bence bir herif kaderimde varsa vardir, yoksa yoktur net. Kiminle evlenecegimize goturen anayol kaderdir, falci bu adam kaderimde var mi yok mu bilemiyor mu bana bunu soyleyin.
Cherry, bana bu herif senin kaderin diyen 2-3 kişi çıkmıştır anca ve dikkate bile değer olmayan pembecilerdi onlar.. ama bana burada adı geçen ciddi profesyonel falcıların hiç birisi öyle büyük laflar etmediler.. nesibe, venüs, meryem, fatima, serüven., selena..

hatta ben kaderimde bir evlilik olduğuna da inanmıyorum.. evlenmeyeceğim sanırım hiç bir zaman.. yani ben bunu düşünürken fal da baktırırm yani, hem fikirlerini almak hem bir nevi işin keyifli yanı gibi..

Yine ahkam kesen bir cumle akil vermeyin ya falciyla telde konusacak kadar neden yakinsin madem eglencesine mi

ben eğlencesindeyim; kimsenin inancını sorgulamam karışmam bu benim haddime değil? beni aradı bana rica etti olay bundan ibaret. neyse fazla uzatmayacağım görevimi yaptım. üzüldüğüm beni niye suçluyorsunuz.

Yahu zaten iki ihtimal var dönecek veya dönmeyecek madem söylediğiniz tarihte dediğiniz şey olmuyor ne diye fal bakarsınız anlamıyorum ki? Hadi tarihi de geçtim irade ile değişiyor ne demek? Madem irade ile değişiyor o zaman ne diye kesin bir dille dönecek derler onu anlamadım ben? İrade olayı kesinlikle bahane bence.. Gayette zamanıyla tutturan falcılar var bahsettiğiniz falcı resmen kendisi ile çelişmiş..

iyi de demeye çalışıtğım şey, kader gibi muazzam bir mantık silsilesinde belki de bu kişi ve olay, çok ufak bir ayrıntı idi..anlatamıyorum ben derdimi .. yani kaderini etkileyecek biri değil demek ki..değişken, sıradan,..

kaderi etkileyecek kişi, çocuklarının babası olacak adamdır.. ve belki de o adam bu adam değil.. gelmesi de gitmesi de bir yani..

Ben dogru bulmuyorum baskasinin falinin yorumu icin burada bir baskasinin ulak olarak kullanilmasini

Akil vermeyin yeter inanc sorgulanamaz zaten

GidiyorumBuSehirden ben seni anlıyorum :) üzülme.. onlar da fikrini söylüyorlar, herkes özgürdür bu platformda.. bana da ister reklamcı densin ister başka şey ama en azından fikirlerimi ve kendimi ifade etmeye çalışıyorum.. baktırdığım bi kaç falcı var zaten, olumlu-olumsuz dedikleri olmasa da seviyorum onlarla dertleşmeyi..

neyse, ben dersime dönüyorum kızlar.. şu nickimi kullanana tekrar sesleniyorum: kendine başka bir meşgale bul anacım..

herkese keyifli fallar..

sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…