- 23 Ağustos 2012
- 52.255
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.788
- 898
Yeni hesabından baktığı@Marple ın falı Famaydı ama .. valla ben de anlamadım .. bişeyler dönüyor ama.. hayr birde cherry nin falında anlık durumda tamamen yanılmış.. fama nın anlık durumları çok iyidir .. şaşırtır bildiği şeyler.. ama cherrynin falını bayaa biidiğin sallamş
Nsl cnm degermi atmya diyosun olumlumuydubiraz önce famaya baktırdım etkisindeyim hala.fatimaya baktırmadım
Olumlu da degil olumsuz da ama baya şaşırdım değdi.Nsl cnm degermi atmya diyosun olumlumuydu
Evet canım dediği oldu.. ve söylediği gibide ilerliyor .greyim yaa famanın gelecek yorumu ne durumda sende, dediği gibi mi ilerliyor?
Tellwe bazen yapıyor onu.. emin olmadan kredi yükleme derim canımMissCherryBlossom Grey_ Ya tellweye missladybird gelmiş gözüküyor ama . Caba falcılar girmiyordu tellwe girmiş gibi mi gösteriyor?
ben de begendım cokkızlar famanın falını beğendim, doğru tespitleri vardı.
Bende cok begendimben de begendım cok
Bende begendımBende cok begendim
Fama dan falın gelince haber ver, senle de bir durum değerlendirmesi yapalım kuzum.. :)
Katina ve kahvegreyimm sen fama ya ne baktırmıstın ??
Bende begeNdım gayet basarılıydı gercekten gelecegı bılemıyorum henuzKızlar ben fatima hanıma facebooktan ulaşmıstım ne zaman açaçağınızı yazarsanız o zaman yakalayayım demiştim, kendisi cuma akşamı bana feysten yazıp aklımdasın, şimdi açıyorum kapatacağım cabuk at dedi ve attım hemen kapattı :) Kahve attım, ben çok beğendim her şey çok doğruydu. Her şeyden önce samimiyetini ve insanlığını çok sevdim. Yoksa ben yakalayamayacaktım Fatima hanımı :) Benden tam onay.
Kızlar Fatima bende öyle büyük patladı ki. İki üç hafta önce tellwede su falı atmıştım. Mayıs sonu sana geri dönecek demişti. Dün falalemde attım. Bu çocuk sana dönmez yeni biri var dedi.
Kim kimi aradi ne oldu anlamadim bentelefon üzerine hesaba girdim tatlım fatima abla aradı burayı takip ediyormuş" Baldankabak 'ın fal bal gibiymiş gerçekten de öznur adlı kişinin falı dersen dedi ylz15 gibi değil dedi anlamdım. herkes aklımda diyor kendisi. kaderlerin değişeceğine inanıyor. an anı tutmazken bir fal bir falı hiç tutmaz" şeklinde konuştu. kopyala yapıştır yapmaktan yoruldum. bu arada ben fallara ara verdim çünkü benim fal çıktı :) ikinci baharı yaşıyorum. fama için kendimi zor tuttum desem yeri
neyse kızlar öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?